- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #179.541
Ayy bence gecmemisimdir kiz cuma 53.6ydim dün sabah 55.2bugun sabah tartilmadim
cumaya kadar tartilmicam ben supriz
![]()
bu sefer yedim seni kesin ben daha cok vermiş olcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bence gecmemisimdir kiz cuma 53.6ydim dün sabah 55.2bugun sabah tartilmadim
cumaya kadar tartilmicam ben supriz
![]()
he işte bekle o öğle yemeklerinde yediğin helvalar tatlılar kurtarcak seniBenimki gayet fit
Bende en şişko gelin olarak geçicem tarihe![]()
kv bi bıraksa cıkcaz da kac haftadır akraba ziyaretinden gezemiyoz sevdiceklenAy bide o var simdiiiiiiiiiiii dogruu neyse sende pazarlari gezerken alirsin
Kıskanırım seniiiii bennnkiskanccccccc
yaparsin vallaben zarar gormek istemiyim ondan
![]()
Hic belli olmaz valla ben iki gunde iki kilo alabilirem ama iki gunde iki da verebilerembu sefer yedim seni kesin ben daha cok vermiş olcam![]()
Dur atiyim goruntulerini kiz evde yapacaksan kesin yap onu tamam mi benim bacaklar kalca falan cok duzeldi ki bence seninki cok daha cabuk guzellesir kiz ben cocuk dogurdum 25 kilo verdim senin bacaklar sıkıdır zatenHangisi kız o? Salonda yapamıyorum ben evde yapayım bari. Salonda bisiklet yürüyüş vs yapıyorum
he işte bekle o öğle yemeklerinde yediğin helvalar tatlılar kurtarcak senispor salonuna gidiyon kuzu senin incecik olman lazım
![]()
Dur atiyim goruntulerini kiz evde yapacaksan kesin yap onu tamam mi benim bacaklar kalca falan cok duzeldi ki bence seninki cok daha cabuk guzellesir kiz ben cocuk dogurdum 25 kilo verdim senin bacaklar sıkıdır zatensinirlendim benimki anca sıkılaştı iki senede
![]()
sen 2 ver ben 3 verim :Hic belli olmaz valla ben iki gunde iki kilo alabilirem ama iki gunde iki da verebilerem![]()
poncikbirgelincik Eki Görüntüle 1950429 Bunun üçünü yapiyorum kuzumm ben 30 day ab karin icin diger ikisi bacak kalca
Yok artik kiz sendeBen şuan 3 çocuk ddoğurmuş gibiyim benimki hiç düzelmez gibi![]()
sıkılaşıyosunnnOlamıyorum işteGöbeğim biraz indi gibi sanki ama tartıda bişey gözükmüyo
Ben şuan 3 çocuk ddoğurmuş gibiyim benimki hiç düzelmez gibi![]()
İndir bunlari telefonuna kuzum ama sen zaten spor yapiyosun o yuzden yesil yıldızdan degil turuncu yildizdan basla indirince yaz banakız bu nasıl bişey anlamadım ben![]()
Yok artik kiz sendehadi seni sıkı yönetime alıyoruz kacamak yok spor var sebze et var sabah bir dilim ekmek
hadi cok guzel ve fit olmalisin 40 gün az degill
calis calis
![]()
ben cahil sen benden cahilkız bu nasıl bişey anlamadım ben![]()
İndir bunlari telefonuna kuzum ama sen zaten spor yapiyosun o yuzden yesil yıldızdan degil turuncu yildizdan basla indirince yaz bana![]()
sen 2 ver ben 3 verim :: (böyle bi gaza gelmek yok )
![]()
ben cahil sen benden cahilprogram ooo play store dan indrcen
![]()
seni gebertiriiiiimmmm börek ne kızzzzzTamam yersem kırbaçlayın
Sabah 2 tane dilim börek yedim ekmek yerine, buda son olsun![]()