- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #179.601
Esiminde ayni telefonu ikimizde cok oynuyoz ama arada birakiyoz yaa bagimli gibi de iyi olmuyi![]()
hiç sevmim telefon elde ne o öle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esiminde ayni telefonu ikimizde cok oynuyoz ama arada birakiyoz yaa bagimli gibi de iyi olmuyi![]()
[/QUOTE]en iyi sinin anlaman lazim kuzum
siveler yore yore geziyor masallah
TE="SekerPancari71, post: 50043314, member: 599965"]Oluyoruuuu muu![]()
Yemiyoruuubende paklafa istiyom ama bak yemiyom:
:
Hee bek guzel6s plus hayallerimin telefonu![]()
Balli gelin benim adimöyle gorumceye can gurbanbenimki yigenine çalışır bize bişey yok
![]()
pahalı zaten 3 baklava 12 tl bnmde param yohYemiyoruuu![]()
yediklerimiz pişmanlık ve kilo olarak dönüyo o yüzden yemiyoruuuzz![]()
Kiz ben kk'ya giriyom iste hep buraya tilifindan girdigim icin hep elimdehiç sevmim telefon elde ne o ölebide migreni tetikliyo bu arada pk başım agrıyo o yüzden bakmıyom hiç yüzüne
![]()
Hee bek guzel
Balli gelin benim adim![]()
şimdi yerse nişan zamanı fotolarda oturup kalcak öle de onaİçimdeki öküzediyorum ve yemiyorum
![]()
Ahahahha tasarruf zayıflatırpahalı zaten 3 baklava 12 tl bnmde param yoh![]()
Niye sikayet ettin giGüzelliğine hiiiiç şüphem yok eski telefonum 6 plustu aldığım yeri şikayet edip parasını geri aldım ama yine istiyorum
Evlilikten sonra belkiiiiii![]()
ben evde giriyom telefondan ama galiba tablet alcam onun içindeKiz ben kk'ya giriyom iste hep buraya tilifindan girdigim icin hep elimde![]()
Ahahahha tasarruf zayıflatır![]()
Ayy bizde bi ara tablet vardi ben sevmiyom tablette gezmeyi onu da görümcem getirdiydi saolsunben evde giriyom telefondan ama galiba tablet alcam onun içinde![]()
Ahahahjahah kiz Allah seniiaynen akşamda arkadasım tantuni yiyelim dedi para harcamayalım simdi dedim ona da yedirmedim![]()