- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #179.681
yok ilac vermicek fizik tedavi var nasl oluyo bilmiyorm bide kontroller.ne zaman takılcak sahi ilaçta verceklermiymiş yanında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ilac vermicek fizik tedavi var nasl oluyo bilmiyorm bide kontroller.ne zaman takılcak sahi ilaçta verceklermiymiş yanında
Allasen 40kalmis dugunmu nisanmi bilmiyorum sen spora gitmiyosun yediklerine dikkat etmiyosnnnnnnnnnnnnnn 1 ay kalmissss. Benim kuzenin nisani var nisan ayinda ben onun icin simdiden kasiliyorumarkadaşım spora gelemiyor ben gitsem mi gitmesem mi![]()
Aa fizik tedavi nası olcak acaba yakın mi hastaneyok ilac vermicek fizik tedavi var nasl oluyo bilmiyorm bide kontroller.
Benim sözüme 1 hafta kala dank etti de geç kaldiydimAllasen 40kalmis dugunmu nisanmi bilmiyorum sen spora gitmiyosun yediklerine dikkat etmiyosnnnnnnnnnnnnnn 1 ay kalmissss. Benim kuzenin nisani var nisan ayinda ben onun icin simdiden kasiliyorumkendineeee gel hemeen
![]()
Yok degl ya sabah anneme gecmek zorunda kaliorm kizimi birakmak icn biraz cileli gecen hafta bsy anlamadm nerdeym diye bi oraya bi burayaAa fizik tedavi nası olcak acaba yakın mi hastane
bende sozde elbise bakmistm gotume zor girince dank etti o ara almistm ben cakisirken tikin tikin sonra sozde 3 4 vermstm dank ede ede vermistm dugune birazBenim sözüme 1 hafta kala dank etti de geç kaldiydim![]()
Bana yeteg bunlarrr verr verr![]()
Bir musibet bin Nasihatten iyidir diyorlar yaYok degl ya sabah anneme gecmek zorunda kaliorm kizimi birakmak icn biraz cileli gecen hafta bsy anlamadm nerdeym diye bi oraya bi buraya
bende sozde elbise bakmistm gotume zor girince dank etti o ara almistm ben cakisirken tikin tikin sonra sozde 3 4 vermstm dank ede ede vermistm dugune biraz![]()
Sen yemiyon dimi kuzuuuuAhh kuzum burda olsan hemen gönderirdim yada hep yapardim kiz size.. ayni yazdığım gibi yaptim bayildilar komsularim bir saat oldu onla gideli aksam yine misafir gelcekmis ayy ben pert oldum allahtan kofte tatli hepsinden var ikram ederim artikk..
Cinayet sebebiKizlar bi suru alinti yaptim reklamlardan silindi sinir oldum offf![]()
Kiz yedim malesef kendime vakit ayiramadimSen yemiyon dimi kuzuuuu![]()
KesinlikleeeeeeCinayet sebebi![]()
Kizlar benim midem cok kaziniyor az yemeye cakistikca aclik hissediyorum boyle giderse 9 aya kalmaz bomba olurim
Ne yapsam isin kotusu canim hicbisi cekmiyor ama meyveydi krakerdi simitti derken yiyom nasil olacak bu isbenim saglikli beslenmem lazimm
Su an da xnm hic bisi cekmedi aksam pattis kizartmasina heves etmistim diyeesim yapiyor aksam misafirlikteydik yapamadimpattis yerine ne olabilir diye duaundum bulamasim ya
![]()
Ayy Allah korusunnn kiz ben asermeyi anormal seylwr diyw dusunuyom ornegin karpuz erik avakado vs vs bunlar soradan seyler ondan seyy etmediydimmm ama bu aksam yapiyy yiycimmmKiz hamissin niye yemedin patitiz den as eriyon belkim fasulyenin bi yerinden bişey cikarttiracan allah korusun. .
Bi diyetisyene mi gitsen acaba beybiKizlar benim midem cok kaziniyor az yemeye cakistikca aclik hissediyorum boyle giderse 9 aya kalmaz bomba olurim
Ne yapsam isin kotusu canim hicbisi cekmiyor ama meyveydi krakerdi simitti derken yiyom nasil olacak bu isbenim saglikli beslenmem lazimm
Su an da xnm hic bisi cekmedi aksam pattis kizartmasina heves etmistim diyeesim yapiyor aksam misafirlikteydik yapamadimpattis yerine ne olabilir diye duaundum bulamasim ya
![]()
Abuu yarın sende detoks yapiyosunnnnKiz yedim malesef kendime vakit ayiramadim