Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

arkadaşım spora gelemiyor ben gitsem mi gitmesem mi :KK43:
Allasen 40kalmis dugunmu nisanmi bilmiyorum sen spora gitmiyosun yediklerine dikkat etmiyosnnnnnnnnnnnnnn 1 ay kalmissss. Benim kuzenin nisani var nisan ayinda ben onun icin simdiden kasiliyorum:işsiz::KK12: kendineeee gel hemeen:stop:

yeni liste 17:48
SPOR LİSTESİ(07/14)

PEMBE TAKİM
() SekerPancarı71:35
()selcanmehmetcan:
()edan18:
()Poncikbirgelincik:
(30)Kova01:30

MOR TAKİM
(60)
hedef52:60
(70)htc71 :20+50
(20)munter :20
(80)elaalemi:80
(60)sarraf:60

PEMBE TAKİM:65

MOR TAKİM:290

Allasen 40kalmis dugunmu nisanmi bilmiyorum sen spora gitmiyosun yediklerine dikkat etmiyosnnnnnnnnnnnnnn 1 ay kalmissss. Benim kuzenin nisani var nisan ayinda ben onun icin simdiden kasiliyorum:işsiz::KK12: kendineeee gel hemeen:stop:
Benim sözüme 1 hafta kala dank etti de geç kaldiydim :D

Aa fizik tedavi nası olcak acaba yakın mi hastane
Yok degl ya sabah anneme gecmek zorunda kaliorm kizimi birakmak icn biraz cileli gecen hafta bsy anlamadm nerdeym diye bi oraya bi buraya
Benim sözüme 1 hafta kala dank etti de geç kaldiydim :KK70:
bende sozde elbise bakmistm gotume zor girince dank etti o ara almistm ben cakisirken tikin tikin sonra sozde 3 4 vermstm dank ede ede vermistm dugune biraz :D

Bana yeteg bunlarrr verr verr:rolleyes:

Ahh kuzum burda olsan hemen gönderirdim yada hep yapardim kiz size.. ayni yazdığım gibi yaptim bayildilar komsularim bir saat oldu onla gideli aksam yine misafir gelcekmis ayy ben pert oldum allahtan kofte tatli hepsinden var ikram ederim artikk..

Yok degl ya sabah anneme gecmek zorunda kaliorm kizimi birakmak icn biraz cileli gecen hafta bsy anlamadm nerdeym diye bi oraya bi buraya
bende sozde elbise bakmistm gotume zor girince dank etti o ara almistm ben cakisirken tikin tikin sonra sozde 3 4 vermstm dank ede ede vermistm dugune biraz :KK70:
Bir musibet bin Nasihatten iyidir diyorlar ya :D :D

Ahh kuzum burda olsan hemen gönderirdim yada hep yapardim kiz size.. ayni yazdığım gibi yaptim bayildilar komsularim bir saat oldu onla gideli aksam yine misafir gelcekmis ayy ben pert oldum allahtan kofte tatli hepsinden var ikram ederim artikk..
Sen yemiyon dimi kuzuuuu:sinirli:

Kizlar benim midem cok kaziniyor az yemeye cakistikca aclik hissediyorum boyle giderse 9 aya kalmaz bomba olurim:KK17:
Ne yapsam isin kotusu canim hicbisi cekmiyor ama meyveydi krakerdi simitti derken yiyom nasil olacak bu is :skandal:benim saglikli beslenmem lazimm :KK42:
Su an da xnm hic bisi cekmedi aksam pattis kizartmasina heves etmistim diyeesim yapiyor aksam misafirlikteydik yapamadim :confused: pattis yerine ne olabilir diye duaundum bulamasim ya:mad:

Kizlar benim midem cok kaziniyor az yemeye cakistikca aclik hissediyorum boyle giderse 9 aya kalmaz bomba olurim:KK17:
Ne yapsam isin kotusu canim hicbisi cekmiyor ama meyveydi krakerdi simitti derken yiyom nasil olacak bu is :skandal:benim saglikli beslenmem lazimm :KK42:
Su an da xnm hic bisi cekmedi aksam pattis kizartmasina heves etmistim diyeesim yapiyor aksam misafirlikteydik yapamadim :confused: pattis yerine ne olabilir diye duaundum bulamasim ya:mad:

Kiz hamissin niye yemedin patitiz den as eriyon belkim fasulyenin bi yerinden bişey cikarttiracan allah korusun. .

Menum
Sabah
1 haslanmia yumurta
1 dlm ekmek tb

Isyerinde toplantida oldugum icin 11 e kadar ac kaldim ac kalinca modem kotu olsu 1 paketten biraz az tuzlu cubuk yedim 1 isirikta simit yedim

ogle
1 poriayon kiymali karnabahr
Biraz onxe isirdigim simit i yedimm:eğlence:

Ara 1 elma
5 ceviz
2 hurma

simdi 3 kornison tursu

Aksam icinde mumkun oldugunca az pattis kizartmasi yogurt veya ayran

2.5 lt su ( su da icemiyorum midem hulaniyor iygg)
20 dk yuruyus

Kiz hamissin niye yemedin patitiz den as eriyon belkim fasulyenin bi yerinden bişey cikarttiracan allah korusun. .
Ayy Allah korusunnn kiz ben asermeyi anormal seylwr diyw dusunuyom ornegin karpuz erik avakado vs vs bunlar soradan seyler ondan seyy etmediydimmm ama bu aksam yapiyy yiycimmm :deli:

Bi diyetisyene mi gitsen acaba beybi

Kiz yedim malesef kendime vakit ayiramadim
Abuu yarın sende detoks yapiyosunnnn:63:

Back
X