Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haftasonu ayu gibi bi oteye bi beriye yattigim icin eci pislik goturuyor kalkayim biraz supureyimm cumaya misafirim gelecek ancak temizlenir:işsiz:
:kusmuk:

Menum
Sabah
1 haslanmia yumurta
1 dlm ekmek tb

Isyerinde toplantida oldugum icin 11 e kadar ac kaldim ac kalinca modem kotu olsu 1 paketten biraz az tuzlu cubuk yedim 1 isirikta simit yedim

ogle
1 poriayon kiymali karnabahr
Biraz onxe isirdigim simit i yedimm:eğlence:

Ara 1 elma
5 ceviz
2 hurma

simdi 3 kornison tursu

Aksam icinde mumkun oldugunca az pattis kizartmasi yogurt veya ayran

2.5 lt su ( su da icemiyorum midem hulaniyor iygg)
20 dk yuruyus
Kuzum simit alma yanında tam buğday ekmeği tut onu yersin olmaz mı ole arasına peynirde koyarsn
Su bence icemiyorum ya zorla

Bi diyetisyene mi gitsen acaba beybi

Abuu yarın sende detoks yapiyosunnnn:63:
Kadin doguma bi gidem ona da gitcem :D
Ben daha once defalarca diyetosyenw gittim ancak bendeki problem sinirlandirmaya gelemiyom yapamiyorum o listedekileri skiliyorummm o yuzden bu defa da sirf susamim icin gitmeyi dusunuyom

Kuzum simit alma yanında tam buğday ekmeği tut onu yersin olmaz mı ole arasına peynirde koyarsn
Su bence icemiyorum ya zorla
Simiti ben almiyom is yerinden getieiyor arkadaslar pogacada var o daha kotu diye simit aliyom bennn . Tb ekmegi alirim aslinda ama su sira peynir falan yiyemiyorum cok degisik oldum her sabah ayu gibi gotursugum o biberlerim peynirlerim sabahlari hic dokunulmadan geri dolaba giriyor veya hic dogramiyommm

Kadin doguma bi gidem ona da gitcem :KK70:
Ben daha once defalarca diyetosyenw gittim ancak bendeki problem sinirlandirmaya gelemiyom yapamiyorum o listedekileri skiliyorummm o yuzden bu defa da sirf susamim icin gitmeyi dusunuyom
Evet onu düşününce yaparsın bence:KK46:

Menum berbat bugun cok yemedim ama yinde kalori li
Sabah 7:00 bi dilim tatli tadina baktim olmus diye gece 2:30 ta yapmistim tadi belli olmamis ti sekeri,firina surdum kapali yerde beklettim 4saat sonra tekrar tadina baktim o yuzden..
11:30da bir patates hasladim yedim
15:30da yarim lavas kofte marul durum yaptim yedim
Iste 4saat sonraki dedigim tatliyi yedim baska yok
Sabah 7den 10:30kadar ev temizlik utu ne yaptim sonrada aksam sindiyece ayaktayim cok yoruldum. .malesef kendime vakit ayirim duzenli beslenemedim bugün. .

Menum berbat bugun cok yemedim ama yinde kalori li
Sabah 7:00 bi dilim tatli tadina baktim olmus diye gece 2:30 ta yapmistim tadi belli olmamis ti sekeri,firina surdum kapali yerde beklettim 4saat sonra tekrar tadina baktim o yuzden..
11:30da bir patates hasladim yedim
15:30da yarim lavas kofte marul durum yaptim yedim
Iste 4saat sonraki dedigim tatliyi yedim baska yok
Sabah 7den 10:30kadar ev temizlik utu ne yaptim sonrada aksam sindiyece ayaktayim cok yoruldum. .malesef kendime vakit ayirim duzenli beslenemedim bugün. .
Evet biraz dengesiz olmuş :bicak:
Simiti ben almiyom is yerinden getieiyor arkadaslar pogacada var o daha kotu diye simit aliyom bennn . Tb ekmegi alirim aslinda ama su sira peynir falan yiyemiyorum cok degisik oldum her sabah ayu gibi gotursugum o biberlerim peynirlerim sabahlari hic dokunulmadan geri dolaba giriyor veya hic dogramiyommm
Dimi o biberlerinden yesen sabahları ne güzel olur :KK12:

Menum
Sabah 2 tatli kaşığı alıç marmelati
Kahvalti: 2 yumurtali peynirli omlet, 1 dilim t.b.ekmegi ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Ogle yok dışarı çıktık peynir zeytin alirken 2 zeytin bi lokma peynir tattım bide kuru üzüm aldik 8-10 ondan yemisimdir
Aksam cokk acımıştım baya yürüdük disarda(5:30da yedim): 4 kaşik barbunya, 3 kasik yagsiz karabugday, minik kutu ton baligi
Ara:1 kare bitter caramio
Simdi de kahve icicem:kk77:

Menum
Sabah 2 tatli kaşığı alıç marmelati
Kahvalti: 2 yumurtali peynirli omlet, 1 dilim t.b.ekmegi ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Ogle yok dışarı çıktık peynir zeytin alirken 2 zeytin bi lokma peynir tattım bide kuru üzüm aldik 8-10 ondan yemisimdir
Aksam cokk acımıştım baya yürüdük disarda(5:30da yedim): 4 kaşik barbunya, 3 kasik yagsiz karabugday, minik kutu ton baligi
Ara:1 kare bitter caramio
Simdi de kahve icicem:kk77:
Güzel olmuşş yani öğle de yiyeymisin ne iyiymiş ama gezmek daha tatlı gelmiş :KK53:

Güzel olmuşş yani öğle de yiyeymisin ne iyiymiş ama gezmek daha tatlı gelmiş :KK53:
Simit yicekdim yada pide:KK45: yada iskender:KK53: yimemeyi tercih ittim bende:ruh: :KK51:keske evden yulafli yogurt yeyip çıksaydım acayip sinirlendim acıkınca:D acken ben ben degilim:D

Back
X