- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #179.701
Haftasonu ayu gibi bi oteye bi beriye yattigim icin eci pislik goturuyor kalkayim biraz supureyimm cumaya misafirim gelecek ancak temizlenir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum simit alma yanında tam buğday ekmeği tut onu yersin olmaz mı ole arasına peynirde koyarsnMenum
Sabah
1 haslanmia yumurta
1 dlm ekmek tb
Isyerinde toplantida oldugum icin 11 e kadar ac kaldim ac kalinca modem kotu olsu 1 paketten biraz az tuzlu cubuk yedim 1 isirikta simit yedim
ogle
1 poriayon kiymali karnabahr
Biraz onxe isirdigim simit i yedimm
Ara 1 elma
5 ceviz
2 hurma
simdi 3 kornison tursu
Aksam icinde mumkun oldugunca az pattis kizartmasi yogurt veya ayran
2.5 lt su ( su da icemiyorum midem hulaniyor iygg)
20 dk yuruyus
Kadin doguma bi gidem ona da gitcemBi diyetisyene mi gitsen acaba beybi
Abuu yarın sende detoks yapiyosunnnn![]()
Anladim canim kilo vermem durdugunda bi deneyebilirim sagolBen ara ara detoksunu yapiyorum bazende tüketiyorum yemeklerin yanında canim kahverengi bi bugday ama aşurelik bugdaya benzemiyo, tadi bana iyi geliyo ama cokda guzel degil ama cok faysali
Simiti ben almiyom is yerinden getieiyor arkadaslar pogacada var o daha kotu diye simit aliyom bennn . Tb ekmegi alirim aslinda ama su sira peynir falan yiyemiyorum cok degisik oldum her sabah ayu gibi gotursugum o biberlerim peynirlerim sabahlari hic dokunulmadan geri dolaba giriyor veya hic dogramiyommmKuzum simit alma yanında tam buğday ekmeği tut onu yersin olmaz mı ole arasına peynirde koyarsn
Su bence icemiyorum ya zorla
Evet onu düşününce yaparsın benceKadin doguma bi gidem ona da gitcem
Ben daha once defalarca diyetosyenw gittim ancak bendeki problem sinirlandirmaya gelemiyom yapamiyorum o listedekileri skiliyorummm o yuzden bu defa da sirf susamim icin gitmeyi dusunuyom
Anam her sabah mi tartiliyodun bende arti falan cikarim da motivastonum duser diye tartilmaya kotkuyorum nerdeyse cuma bile tartilmiycamBenim icin bir ilksabah tartilmadim
tartilmicam cumaya kadar
![]()
Aynen kaptin yaparim detoks kizz valla bugun kendime vakit ayiramadim şuan bacaklarim cok titriyor yorgunluktan..Bi diyetisyene mi gitsen acaba beybi
Abuu yarın sende detoks yapiyosunnnn![]()
Evet biraz dengesiz olmuşMenum berbat bugun cok yemedim ama yinde kalori li
Sabah 7:00 bi dilim tatli tadina baktim olmus diye gece 2:30 ta yapmistim tadi belli olmamis ti sekeri,firina surdum kapali yerde beklettim 4saat sonra tekrar tadina baktim o yuzden..
11:30da bir patates hasladim yedim
15:30da yarim lavas kofte marul durum yaptim yedim
Iste 4saat sonraki dedigim tatliyi yedim baska yok
Sabah 7den 10:30kadar ev temizlik utu ne yaptim sonrada aksam sindiyece ayaktayim cok yoruldum. .malesef kendime vakit ayirim duzenli beslenemedim bugün. .
Dimi o biberlerinden yesen sabahları ne güzel olurSimiti ben almiyom is yerinden getieiyor arkadaslar pogacada var o daha kotu diye simit aliyom bennn . Tb ekmegi alirim aslinda ama su sira peynir falan yiyemiyorum cok degisik oldum her sabah ayu gibi gotursugum o biberlerim peynirlerim sabahlari hic dokunulmadan geri dolaba giriyor veya hic dogramiyommm
Bend her sabah tartıliyorumAnam her sabah mi tartiliyodun bende arti falan cikarim da motivastonum duser diye tartilmaya kotkuyorum nerdeyse cuma bile tartilmiycam![]()
Kuzum Kıyamam akşam dinlenirsin erkenden yatipAynen kaptin yaparim detoks kizz valla bugun kendime vakit ayiramadim şuan bacaklarim cok titriyor yorgunluktan..
Kimlerlen gzdin bakim senAyy ne cok konusmussunuzbiz gezdik acik
![]()
Güzel olmuşş yani öğle de yiyeymisin ne iyiymiş ama gezmek daha tatlı gelmişMenum
Sabah 2 tatli kaşığı alıç marmelati
Kahvalti: 2 yumurtali peynirli omlet, 1 dilim t.b.ekmegi ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Ogle yok dışarı çıktık peynir zeytin alirken 2 zeytin bi lokma peynir tattım bide kuru üzüm aldik 8-10 ondan yemisimdir
Aksam cokk acımıştım baya yürüdük disarda(5:30da yedim): 4 kaşik barbunya, 3 kasik yagsiz karabugday, minik kutu ton baligi
Ara:1 kare bitter caramio
Simdi de kahve icicem![]()
Gocamlan gizimlanKimlerlen gzdin bakim senBende ekmek yedim azcık
![]()
Simit yicekdim yada pideGüzel olmuşş yani öğle de yiyeymisin ne iyiymiş ama gezmek daha tatlı gelmiş![]()
Afiyet olsun canim cok iyiSelam kizlar menüm..
Sabah: taze soğanlı omlet, peynir, zeytin, on çiğ findik..
Ara: türk kahvesi
Aksam: bir kase tavuk suyu çorba, bir tabak yeşil mercimek salatası, yogurt..