Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70::KK70:::KK70::KK70: nası profil fotom güzel dimi sende begen herkeşler begendi :KK70:
Begendim begendim :D hayırlı ossun :D

Ben çok yiyorum.geceden 3 yemek kaşığı yulaf ezmesine 1 su bardağı süt ekleyip dolaba koyuyorum.sabaha yumuşamış oluyor.üzerine tarçın ekleyip pişir ,sonra içine meyve kuruyemiş ne istersen ekleyebilirsin
Sağol canımm, tavada mı pişiriyorsun

yok cok sukur simdilik sizlerden etkilenmirim :KK70: bir yerim duserse sizden bilirim :KK70:

amiiiin cnmmmmmm aminnnnnn valasonuc netlesmesi biraz skintili oluncaa emzik ve testi paketledimtutusturdum eline kamerayada aldim anlamadi basta xok duygusaldi ayyy aglastik durdukkk cok guzeldii valla Rabbim olmayan herkese nasip etsintez.zamanda z

Vucudumm orn. Yuzuklerimi cikarinca izleri oluyor atlet camasir hep izli birakiyor beni :KK43:
Ayyy canmm ne güzel yaaa çok sevindm canım benimmm :KK60: sen şimdi ye artık ne istiyosan düşünme hiç beybişini besle oyyy :KK68:

bn o kara bugdayı yiyemedim akşam denedim :kusmuk::kusmuk:
günaydın günaydın günaydııınnn:KK50:
Yadi gayet güzel gizz kokusu haslanmis patates yanigi tadinds hic bisey yokk allah allah yogurt katip yiyeydin.ben bugun karabugday yiyecegim.. Günaydin bu arada kizlar yolmusum yatmisim sinciyece bebelerim hala uyuyor gidem kahvaltı hazirliyam..

Dün hiç giremedim kk ya menümü yazayım bari en azından çok da konuşma olmuş sonrada biraz onları okurum
Sabah : 3 Kaşık süt loru çeyrek bazlama 2 ceviz
Öğlen: bir tabak etli nohut yemeği
Akşam: bir tabak mercimek çorbası

Yadi gayet güzel gizz kokusu haslanmis patates yanigi tadinds hic bisey yokk allah allah yogurt katip yiyeydin.ben bugun karabugday yiyecegim.. Günaydin bu arada kizlar yolmusum yatmisim sinciyece bebelerim hala uyuyor gidem kahvaltı hazirliyam..
hiç begenmedim ben :bicak::bicak::bicak:

Dün hiç giremedim kk ya menümü yazayım bari en azından çok da konuşma olmuş sonrada biraz onları okurum
Sabah : 3 Kaşık süt loru çeyrek bazlama 2 ceviz
Öğlen: bir tabak etli nohut yemeği
Akşam: bir tabak mercimek çorbası
canıım aralar yok mu hani su nerde kuş kadar liste yazmısın :deli::deli:

Back
X