Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yeni liste 11.02
SPOR LİSTESİ(07/14)

PEMBE TAKİM
(110)SekerPancarı71:35+ 32+43
()selcanmehmetcan:
(95)edan18:45+50
(30)Poncikbirgelincik:30
(65)Kova01:30+35

MOR TAKİM
(100)
hedef52:60+20+20
(70)htc71 :20+50
(60)munter :20+20+20
(80)elaalemi:80
(60)sarraf:60

PEMBE TAKİM:300
MOR TAKİM:370
Farki kapatmışız nerdeyse:KK8:

baaarmaaaaa banaaaa :KK70::KK70: kızın gibi çemkiririm bende sna :KK70::KK70::KK70:
hahahahahaahahahahah vallaaaa gozumun onundee baaaarma diyip duruyo ya takilmis :D adini bile soylesem baaaarmaaa diyo :D anasi gibi catlak hahahaahahah :D sende baaaarmaaa susss biktm.leeen sizden moonli basimiyim ben :D

9 ay sonraya sen buradan mezun olursunn :kusmuk::işsiz:bende bomnik gibi gelirimmm yahli yagli :KK53:
yooook bacim ben biyerlere gidemem sen merk etme ben burdymmmm

hahahahahaahahahahah vallaaaa gozumun onundee baaaarma diyip duruyo ya takilmis :KK70: adini bile soylesem baaaarmaaa diyo :KK70: anasi gibi catlak hahahaahahah :KK70: sende baaaarmaaa susss biktm.leeen sizden moonli basimiyim ben :KK70:

yooook bacim ben biyerlere gidemem sen merk etme ben burdymmmm

kız artık nası bıktıysa baarmandan :D:D:D:D

Kiz baaarmiyommmmmm. Bide seviyommm ska ska diyoki vumaaaa vumaaaaa :KK70: kendi yapistiriyo bide vumaaa diye bagriyo :KK70: herkes guluyo :KK70: gorende dayak yiyo sanicak :d :KK70:
:KK70:ayy çok tatlı maşallah :nazar: bebimkide iyi ki bi aç kelimesini ogrenmis herseye aaaaacc diye bağırıyor kapıya dugmelere fermuarlara kapaklara ustunu cikarayim diye tutuyor kiyafetini aaâacc:KK70:

:KK70:ayy çok tatlı maşallah :nazar: bebimkide iyi ki bi aç kelimesini ogrenmis herseye aaaaacc diye bağırıyor kapıya dugmelere fermuarlara kapaklara ustunu cikarayim diye tutuyor kiyafetini aaâacc:KK70:
Hahaha masallah kac aylik senin bebis. Bizim kiz masallah annesi gibi ceneye duskun :D baya biseyler soyluyo :)
Babaaaa babaa kalkkkhh mama yiyikkkk :D masaya cagrisi bu :D hahahahaahha cok tatlilar yaaaaaaa totolarini yidimmmm

ay ama yaaaa :D nasıl sevdiriyolar kendilerini :KK53: geçen yegenimde su isticek daha 1 yasında dudaklarını büzmüş bana bakıyo konusamıyoda senin dedim o dudaklarını koparırım :D:D:D

Back
X