Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ama cok gizil tişörtler var kiz:rolleyes: bende gomlekle rahat edemimm:sus:ama sevirim gomlekde spor gomlekler falan :sus: bence spor cok farkediyo :rolleyes:

polonun gömleklerine aşıkkııımm :D:D
evlendikten sonra belki giyebilirim ütülemek zor gelirse :D:D
yaz gelsinde zayıfladıgımızı erkes görcek şimdi kat kat giyiniyoz ben pantolon altına tayt falan giyiym :işsiz:

Evde taze naneniz var ve sen kahvaltida hic yimedin mi:silah: ayy bayilirim peynirlee:KK36:
Ayyyy nane bendeeeee helede aksam salataya bizim evden hic eksik olmaz :)
Aa kendin gece takip geri sabah çıkarcan mi bende hep durucak sandim rahatsiz ediyi mii:dua:

tm kuzum zaten SekerPancarii SekerPancarii nın takıma gitcektim :KK70:
ya nası rahatsız ediyo mu

olsun tatliss. Hem sizi eksi yonde etkilemeyeyim ben menumle yazarim sporumii:anneadayı:

Tatlim ne yaptin dr hanim geldimi dislerine cenene baktimio_O
:skandal::işsiz: artk v
Cok konusmicam ben

polonun gömleklerine aşıkkııımm :KK70::KK70:
evlendikten sonra belki giyebilirim ütülemek zor gelirse :KK70::KK70:
yaz gelsinde zayıfladıgımızı erkes görcek şimdi kat kat giyiniyoz ben pantolon altına tayt falan giyiym :işsiz:
Aynen kiz bende tayt degilde ayagi kesil kilotlu corap gibi iclik giyyom napim üşüyom:sus: gecen dışarda bi kiz gördüm bu sogukta göbek açik üst giymis:oha: nasil duruyo kiş günü oyle anlamiyorum cahillik iste:olamaz:

Aynen kiz bende tayt degilde ayagi kesil kilotlu corap gibi iclik giyyom napim üşüyom:sus: gecen dışarda bi kiz gördüm bu sogukta göbek açik üst giymis:oha: nasil duruyo kiş günü oyle anlamiyorum cahillik iste:olamaz:
ay ondan bende gördüm :KK57: böyle baktım kıza :oha: ben montun içine annemin ördüğü yeleklerden giyiyom lahana gibi geziyom kışın artistlik yapılmaz :D:D:D

ay ondan bende gördüm :KK57: böyle baktım kıza :oha: ben montun içine annemin ördüğü yeleklerden giyiyom lahana gibi geziyom kışın artistlik yapılmaz :KK70::KK70::KK70:
Bencede kişin artislik olmaz:D o kadar yeleklenmiyom ben tabi de:D atlet kazak mont yetiii :oha: darlanirim giz ben oyle :D

dimi :kahve: sen öğün araları acıkınca ne yiyon kuzu geçiştirmelik
Hiç bisi:oha: öğün saatimi bekliyom kiz mesela 10 bucuk gibi kahvalti yapiom 2 bucuga kadar hic bisi yemiyom 2 bucukda yulaf lapasi hazirliyom o da icinde bissuru sey oldugu icin tok tutuyo 5 bucuk 6 gibi de aksam yemegimi yiyom:kk77: ama bazen oglen yedigim yetmiyo aşırı ac hissediyom o zamanlar kahvemin yanina altinbasak biskuvi falan yiyom bi kac tane 2 kare bitter yiyom bazen yedigimde yaziyom zati menume cok nadir oluyo ikindi vakti yemem:mapus:

bn de +900 üm ne tohatlıcm :KK70::KK70::KK70:::KK70:
Maalesef ben de +900. Haftasonu dışarı çıkınca kaçtı tabi.dün de evde ailecek pizza yaptık güya tam buğday unundan hindi fümeli light kaşarlı ama sonrasında biraz cips yedim(fırınlanmış %50 daha az yağlı olandan).akşamüstü resmen midem bulandı karmakarışık yemekten.bugün biraz protein ağırlıklı besleniyorum

demirli olanları da varmış bunların :ruh:
korktum ben gidim en iyisi doktora. senin keyfin kaçmiş gibi kötü mü hissettin takıncao_O
yok kiz yoruldmmm dunde gec ytmistim ya ondaan galiba bilmiyorm ki hic havamda degilim. Demirliside gordum netten ama o tel takviyeli sanki

Temem sormucam artik:olamaz: şuan takili mi cenende bu son soru:sus:
onun icin demedm normal haytta cok konusmimda bsy olmasn dyr kendimle alay ediom :işsiz:
Yok yapildi gece takcam nasl takcm blmiorm ya kocaman sey ince sanmistim:işsiz: gece hebele hebelwe:KK12:

Back
X