Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hiç bisi:oha: öğün saatimi bekliyom kiz mesela 10 bucuk gibi kahvalti yapiom 2 bucuga kadar hic bisi yemiyom 2 bucukda yulaf lapasi hazirliyom o da icinde bissuru sey oldugu icin tok tutuyo 5 bucuk 6 gibi de aksam yemegimi yiyom:kk77: ama bazen oglen yedigim yetmiyo aşırı ac hissediyom o zamanlar kahvemin yanina altinbasak biskuvi falan yiyom bi kac tane 2 kare bitter yiyom bazen yedigimde yaziyom zati menume cok nadir oluyo ikindi vakti yemem:mapus:
ben cok acıkıyorum niye öyle oluyo ki :oha::oha::oha: özellikle öğle akşam arası :ruh:

Maalesef ben de +900. Haftasonu dışarı çıkınca kaçtı tabi.dün de evde ailecek pizza yaptık güya tam buğday unundan hindi fümeli light kaşarlı ama sonrasında biraz cips yedim(fırınlanmış %50 daha az yağlı olandan).akşamüstü resmen midem bulandı karmakarışık yemekten.bugün biraz protein ağırlıklı besleniyorum
ayy bu hafta sonu cok fena oldu yaaaa:olamaz:

yok kiz yoruldmmm dunde gec ytmistim ya ondaan galiba bilmiyorm ki hic havamda degilim. Demirliside gordum netten ama o tel takviyeli sanki

onun icin demedm normal haytta cok konusmimda bsy olmasn dyr kendimle alay ediom :işsiz:
Yok yapildi gece takcam nasl takcm blmiorm ya kocaman sey ince sanmistim:işsiz: gece hebele hebelwe:KK12:

oy eve gidince dinlenirsin kuzum :KK68:
ay ben tükürürüm onu gece agzımdan :D

Ayyyyyy biktim yaaaaaaaaa ne kişmiş arkadassssss bitmedi kar da bitmediii usuyorummmmmmmmmm fenalik geldiiiiiiiiiiiiiii yeterrrrr
:ruh::ruh::ruh::ruh:o​

yok kiz yoruldmmm dunde gec ytmistim ya ondaan galiba bilmiyorm ki hic havamda degilim. Demirliside gordum netten ama o tel takviyeli sanki

onun icin demedm normal haytta cok konusmimda bsy olmasn dyr kendimle alay ediom :işsiz:
Yok yapildi gece takcam nasl takcm blmiorm ya kocaman sey ince sanmistim:işsiz: gece hebele hebelwe:KK12:
Uyurken rahatsiz etmez insallah da uykun bölünmez kiz:dua:

ben cok acıkıyorum niye öyle oluyo ki :oha::oha::oha: özellikle öğle akşam arası :ruh:
Bende oyleydim biliyo msn sabah yiyodum 2 saat sonra ara yapma ihtiyaci duyyodum az az 4 ogun yiyodum sonra vücudumun buna alıştığı icin boyle cok aciktigimi düşündüm öğün aralarimi açtim ve 3 ogune düşürdüm ilk basta ağlicaktim acikiyom surekliii::D ama sonra alistim simdi öğün saatim gelince acıkıyorum mesela suan meyveli chiali yulaf yicemm:kk77:

Ayyyyyy biktim yaaaaaaaaa ne kişmiş arkadassssss bitmedi kar da bitmediii usuyorummmmmmmmmm fenalik geldiiiiiiiiiiiiiii yeterrrrr
:ruh::ruh::ruh::ruh:o​
Ayy bana da daral geldi bu aralar bide iki gün burasi bahar gibiydi ayni nasil ozlemisim guzel havayi simdi ayazzz var resmen donuyokkk:eek:

Bende oyleydim biliyo msn sabah yiyodum 2 saat sonra ara yapma ihtiyaci duyyodum az az 4 ogun yiyodum sonra vücudumun buna alıştığı icin boyle cok aciktigimi düşündüm öğün aralarimi açtim ve 3 ogune düşürdüm ilk basta ağlicaktim acikiyom surekliii::KK70: ama sonra alistim simdi öğün saatim gelince acıkıyorum mesela suan meyveli chiali yulaf yicemm:kk77:
ay bi ben terbiye edemedim su midemi :olamaz::olamaz:
sürekli acıkıyorum bugün ara öğün yapmadım mesela sadece kahve içtim cok aç hissediyorum:oha:

Uyurken rahatsiz etmez insallah da uykun bölünmez kiz:dua:
Offofofofof:KK14:
bi iki güne alışırsın kuzum iyide gelcek inşallah
:eğlence:
kar mı var orda :KK14:
Eveet dun ve bugunnnn ve cok soguk biktmm yaaaaa yaz gelsn :(
Ayy bana da daral geldi bu aralar bide iki gün burasi bahar gibiydi ayni nasil ozlemisim guzel havayi simdi ayazzz var resmen donuyokkk:eek:
evettttttt bitmek bilmediiiii:oha:

ay bi ben terbiye edemedim su midemi :olamaz::olamaz:
sürekli acıkıyorum bugün ara öğün yapmadım mesela sadece kahve içtim cok aç hissediyorum:oha:
Ama kuzum sen kahvaltini cok erken yapiyosun demi işe gittigin için o yuzden ara yapman cok normal ogleyle aksam arasi kac saat var arasi açiksa acikirsin kiz yap sen ara öğün kuru kayisi incir cig findik badem al koy is yerine az az yersin bi ara ogunde de meyve ve yogurt yada süt gayet dengeli olur aksama cok acikirsan evde kaçırırsın cunkum:deli:

Ama kuzum sen kahvaltini cok erken yapiyosun demi işe gittigin için o yuzden ara yapman cok normal ogleyle aksam arasi kac saat var arasi açiksa acikirsin kiz yap sen ara öğün kuru kayisi incir cig findik badem al koy is yerine az az yersin bi ara ogunde de meyve ve yogurt yada süt gayet dengeli olur aksama cok acikirsan evde kaçırırsın cunkum:deli:
sabah 7.30 de kahvaltı 12de öğle yemeği akşam 6.30da akşam yemeği :oha: yiyim dimi:KK74::KK74:

Back
X