- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #180.881
ahahahahaahahhusuyorummmmmm odunc ver elleriniiiiiiiiiiiiiii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahahaahahhusuyorummmmmm odunc ver elleriniiiiiiiiiiiiiii![]()
anam geldi kiz ise gitmeden uğradı onla oturuyirdum gitti simdikhaniisin hanisin son 2 sayfada yoksunbn yalnız kalmayı sevmiiim hepiniz burda olun bak ben
SekerPancarii dan bilgi alıyom siz olsanız size de sorardım
![]()
:ben var bu duruma alismak
bencede
Bence hepsini diskalifiye et![]()
hahaha
evetBirbirinize şarhı söylüyonuz![]()
bnce bu ara zayıflamaya ihtiyacımız var beybi bırak oraları sanane milletin derdindenGenelde bdvyi baştan sona okuyup sonra evlilik çeyiz falan öyle takılıyorum![]()
![]()
Ben anormal sekildr ayaklarim usuyoahahahahaahahhbende cok üşiyim petekle bütünleştik .:
![]()
hahahallahtan kaptan sen değilsin üye kalmazdı takımda
![]()
he tm analar kutsaldır o zaman bişey demedimanam geldi kiz ise gitmeden uğradı onla oturuyirdum gitti simdik
Beni seviniz diye cekemiyi kiskacevetben ona o bana
sana yok
kıskandın mı
![]()
Ahahhahahayiyeym ben en iyisi bi ara koliyle süt alayım eveonuda kardeşim bitiriyo yaaa tek dikişte 1 litre süt içiyo insan evladı saklayamıyomda buluyo kokusunu mu alıyodur nedir
![]()
Ben bi sey etkili parfum sıkıyım görün siz hiihhevetben ona o bana
sana yok
kıskandın mı
![]()
Ben anormal sekildr ayaklarim usuyoentrsan
hahah
Bi düsün bakalimm ben niye olmak.istemedim
DimiSekerPancarii
hahaha
![]()
Ahahah az israr itmedim partiskoya ben sen olll olll olll diyeBen anormal sekildr ayaklarim usuyoentrsan
hahah
Bi düsün bakalimm ben niye olmak.istemedim
DimiSekerPancarii
hahaha
![]()
Ben mi kiskacBeni seviniz diye cekemiyi kiskac![]()
Beni seviniz diye cekemiyi kiskac![]()
ona da kıyamıyom sanki kıskanıyomuşum gibi alt tarafı süt diyomAhahhahahaiş yerinde kilitli dolabin yok mu kiz oraya alsan biseyler
![]()
ahahhahhahahahahaBen bi sey etkili parfum sıkıyım görün siz hiihhzayiflama etkili yani yanlis anlamayin
![]()
Ahahahaggahahah hersey zayiflamak icinnona da kıyamıyom sanki kıskanıyomuşum gibi alt tarafı süt diyom![]()
Unutamam unutamamammammahahhahhahahahahaaklında da yer etmiş
![]()