Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bni de gördün 61 kilo halimi :işsiz::işsiz::işsiz: kocaaman bacaklarrrr büyük bi göbekkkk
Amaan abartmaaa gi
:KK70::KK70::KK70::KK70: ay cok cınım sıkıliiyyy sevgililer günü ama ne gelen var ne gideenn:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Ah cnmmmm guzel sozlerde mi duymadn :)
Timizlik yaptimm yulafli chiali meyveli yogurt yaptim onu yidim :halay: yogurtla daha cok seviyom ben yulafi sanirsam cok lezizdi:kk77:
Afiyet olsnnn
Ben hic giymedim çünkü bana yakişicani hic düşünmedim :bicak: ama bu sene istiyorummm:halay:
Ay niye yakismasn bende 6 sene once giyiyodum yine giyicem :) dusun ben giyicem diyorum ahahah
ay bende dogum günü seviyimmmm yıl dönümünde de güzel güzel mesajlar atıyoz birbirimize yetiyo :dua:
yil donumu cok ayridir ama evlilk:KK200:

Amaan abartmaaa gi

Afiyet olsnnn

Ay niye yakismasn bende 6 sene once giyiyodum yine giyicem :) dusun ben giyicem diyorum ahahah

yokkkk :KK47: bide resim atmış sevgililer günü gevur icadıdır diye üstüme gelme istersen daha fazla dedim sustu :işsiz:

yokkkk :KK47: bide resim atmış sevgililer günü gevur icadıdır diye üstüme gelme istersen daha fazla dedim sustu :işsiz:
Ahahahahhahahagahhahajajajajahahah:D ayni benim goca:işsiz: benimkide bir hafta onceden basladi gunahlarini saymaya tamam bende sevmiyom sacma zaten diyom yohh susmiyiii:D:Dilla ispatlicak:D

Amaan abartmaaa gi

Afiyet olsnnn

Pirasa vağ yiyek gel:KK8: ayy gecen senede aklimdaydi beyaz pantul ama kismet olmadi bu sene insallah :KK73: nidin taş gibi popin bacagin vag sana coh yakışır zati:KK8:

Ahahahahhahahagahhahajajajajahahah:KK70: ayni benim goca:işsiz: benimkide bir hafta onceden basladi gunahlarini saymaya tamam bende sevmiyom sacma zaten diyom yohh susmiyiii:KK70::KK70:illa ispatlicak:KK70:

ahahahhahahahah :D:D:D:D maksat hediyeleşmek zaten o da sünnet sonucta yani bence günah değil sevgililer günü :D :D

Back
X