Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Guzel
Kahvaltı
Yarım tam tahıllı lavaş
4 az tuzlu zeytin
1 kk tulum peyniri
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
Nane
Öğlen
80 gr ton balığı
Marul
Akşam
2 büyük dilim mısır ekmeği
15 hamsi
Soğanlı pazı
2 küçük turşu
2 special k bar
Su 2 lt
Guzel canim dolu dolu bi menu

Kızlar merhabayinn

Sabah:yarım yumurta 1.5 dilim ekmek

Ara:kahve

Ogle: 1 kase çorba tavuk yemeği 2 kaşık pilav

Ara:kahve 1 elma

Aksam : 1 tabak kuru fasulye 4 kaşık pilav

Ben yine akşamları yemeye başladım bi care bulmam lazım :KK43:
Keyfim de yok zaten nisanlimla kavga ettik cok keyifsizim :işsiz:
Kuzum.canini sikma simdi dusunup dusunup can siktigin seyler unutulup gidiyo menun guzel bu arada ama bence bi karar ver ve de ki pilavi makarnayi hayatimdan cikariyorum en azindan bir sureligine ekmegide en fazla 2 dilime dusuruyorum gor bak meyvesini alicaksin bu kararinin

evet bugünkü menüm
sabah: bir avuç ceviz ve iki dilim bol tahıllı ekmek
öğle: bir tabak gerçi bir tabak bile değildi olsa olsa yarım tabak o da bir diyelim mantı iki kaşık yoğurt ile :110::110:
akşam : közlenmiş patlıcan bir tabak 3 kaşık yoğurt ile :KK54: bugünlük bu kadar
Ogleni aksami hafif kapatmakla ayarlamissin canim afiyet olsun ama boyle hamur turu birsey tukettigin zaman bence o gun hic ekmek yeme

Kuzum.canini sikma simdi dusunup dusunup can siktigin seyler unutulup gidiyo menun guzel bu arada ama bence bi karar ver ve de ki pilavi makarnayi hayatimdan cikariyorum en azindan bir sureligine ekmegide en fazla 2 dilime dusuruyorum gor bak meyvesini alicaksin bu kararinin
Canimmm :21: çok teşekkür ederim yorumlarin için takmamaya calisiyorum. Evet pilav yememem gerekiyo ama evde işte hep pilav oluyo artık biraksam iyi olcak :KK19:

Gunaydin kizlar ayy bugun bi tartildim ben 52.6 falan beklerken 53.5 ciktim bu ne yaa cuma 53.3 pazartesi 53.1dim:110: iste boyle olunca hic diyet yapasim gelmiyo daha az ne yiyebilirim ki amaannn bıktım valla kacamak yok bisey yok geceleri midem deliniyo açlıktan ama arti çıkıyorum:( yok ben 53 den aşşaği inemicem heralde:KK61:

Gunaydin kizlar ayy bugun bi tartildim ben 52.6 falan beklerken 53.5 ciktim bu ne yaa cuma 53.3 pazartesi 53.1dim:110: iste boyle olunca hic diyet yapasim gelmiyo daha az ne yiyebilirim ki amaannn bıktım valla kacamak yok bisey yok geceleri midem deliniyo açlıktan ama arti çıkıyorum:KK43: yok ben 53 den aşşaği inemicem heralde:KK61:
Bebegiiimm deme öyle iyi düşün iyi olsun hem 1 kere indin niye daha inemeyesin

Kahvaltı
Yarım tam tahıllı lavaş
4 az tuzlu zeytin
1 kk tulum peyniri
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
Nane
Öğlen
80 gr ton balığı
Marul
Akşam
2 büyük dilim mısır ekmeği
15 hamsi
Soğanlı pazı
2 küçük turşu
2 special k bar
Su 2 lt
aksama menu olarak bayildim ama misir ekmegi agir oldugu icin aksamdan 1 dilim yeseydin daha hafif olurdu bencee :KK45:

Kızlar merhabayinn

Sabah:yarım yumurta 1.5 dilim ekmek

Ara:kahve

Ogle: 1 kase çorba tavuk yemeği 2 kaşık pilav

Ara:kahve 1 elma

Aksam : 1 tabak kuru fasulye 4 kaşık pilav

Ben yine akşamları yemeye başladım bi care bulmam lazım :KK43:
Keyfim de yok zaten nisanlimla kavga ettik cok keyifsizim :işsiz:
kuzucigimm moralini bozmaa gelir gecer bunlar. Ufak problemleri kafana takma.
menuye gelince ogle ve aksam pilav var sen cok pilav yiyorsun :sopa: Yeme pilavvv artik oglen yedin aksam yeemeeeeee :sinirli:

Coooookk tatlissssssss ayni bennn:KK51:
poğaça hariç çok beğendim o da çok değil çeyrek zati:halay:
sag olc nmmmm:oops:

evet bugünkü menüm
sabah: bir avuç ceviz ve iki dilim bol tahıllı ekmek
öğle: bir tabak gerçi bir tabak bile değildi olsa olsa yarım tabak o da bir diyelim mantı iki kaşık yoğurt ile :110::110:
akşam : közlenmiş patlıcan bir tabak 3 kaşık yoğurt ile :KK54: bugünlük bu kadar
Cok hafif bir menu olmus cnm afiyet olsun guzel.

aksama menu olarak bayildim ama misir ekmegi agir oldugu icin aksamdan 1 dilim yeseydin daha hafif olurdu bencee :KK45:

kuzucigimm moralini bozmaa gelir gecer bunlar. Ufak problemleri kafana takma.
menuye gelince ogle ve aksam pilav var sen cok pilav yiyorsun :sopa: Yeme pilavvv artik oglen yedin aksam yeemeeeeee :sinirli:

Coooookk tatlissssssss ayni bennn:KK51:

sag olc nmmmm:oops:

Cok hafif bir menu olmus cnm afiyet olsun guzel.
Ay evet yaaa pilav pilav pilav hep pilav:ukala::ukala: annem sürekli pilav yapıyo :duduk:

Back
X