- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #181.921
Muntiş ve susam hanim hosgeldinizYaa 175 okunmamiss mesaj miiiokuyup geliyommm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muntiş ve susam hanim hosgeldinizYaa 175 okunmamiss mesaj miiiokuyup geliyommm
![]()
Hosbulduk bibisiimmmmMuntiş ve susam hanim hosgeldiniz![]()
ahahahahaTamam kuzum mantarda aldir istersen cesit olarhep kokulu parfümlere veriyon parayi demi
bide gecelik
![]()
Takilmaaaaaaa sporu 1 gun arali yap lutfennnnnn azcik dinlenmis yada degisiklik yapmis olYapamiyom yaa takiliyom tartiyaa ama vericem direnicemm 50 olcam ben![]()
Soyle soyle soyle hahahahahaahahahhabitkisel çaylara bak beybi onlardan da var işe yarayanlarama ben demem netten araştır
![]()
Evet kuzummmm sagolll iyiki varsinAma belli odem var kuzum sen en olmadi sabit çıkarsın uzulme haftaya guzel bi eksi görürsün balim![]()
dedikoduda yapardik gruptakiler hakkindaBizim bura da bi açiyo bi kapaniyi kararsiz bi havaayy bende cay iciyom kizz keskem beraber keyifler yapabilsek
![]()
ahahahah kııızz allah seniGunaydin kizlar. Bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum izin aldim evdeyimm
Sabah tartiya korka korka ciktim vee 73.2 ciktigimi gorunce sevindimmm vallaa
Gecen haftada bu kilodaydim yanlis hatirlamiyorsammm 1 haftada kilo verememisim ama almamisismmm cok sis hissediyordummm valla cok sevibdirdim zugurt tesellisi benimki![]()
Simciik sana yaziyodum zopayi yicen. Vermedim demissin ee normal degilmi hamileyken ilk zamanlar veriliyo sonra aliniyo@ParteMoralll tatlimm o +1 e takilma sende regl olmamissin hepsi ondan. Hele bir ol haftaya cumaya gidecektir. Bunlar surekki yasadigimiz seyler maaaleseff![]()
dikkat ediyomm saglikli seylerden yiyomm suursuz yemiyom simdilik cok sukur. Kilo veremeyecem kesinde almazsam iyidir diye sevinirimmahahahah kııızz allah seniilla alcan bebeğim ama sen yinede dikkatli yersen cok almazsın
Simciik sana yaziyodum zopayi yicen. Vermedim demissin ee normal degilmi hamileyken ilk zamanlar veriliyo sonra aliniyoyani hayallere kapilma. Kilo isjne cok takilma cok almamaya bak litfeeen.
Rvet kuzum ya sistm patlicam heryanim aciyo olmadim malsf
yeeeekkk yaaa sonra sen didin dersinTakilmaaaaaaa sporu 1 gun arali yap lutfennnnnn azcik dinlenmis yada degisiklik yapmis ol
Soyle soyle soyle hahahahahaahahahha
Evet kuzummmm sagolll iyiki varsin
dedikoduda yapardik gruptakiler hakkinda![]()
dikkat ediyomm saglikli seylerden yiyomm suursuz yemiyom simdilik cok sukur. Kilo veremeyecem kesinde almazsam iyidir diye sevinirimmahahahah kııızz allah seniilla alcan bebeğim ama sen yinede dikkatli yersen cok almazsın
Simciik sana yaziyodum zopayi yicen. Vermedim demissin ee normal degilmi hamileyken ilk zamanlar veriliyo sonra aliniyoyani hayallere kapilma. Kilo isjne cok takilma cok almamaya bak litfeeen.
Rvet kuzum ya sistm patlicam heryanim aciyo olmadim malsf
Insallah dedigin gibi olur yaa kuzenm 28 haftada galiba 6 almis duyduguma gore.dikkat ediyomm saglikli seylerden yiyomm suursuz yemiyom simdilik cok sukur. Kilo veremeyecem kesinde almazsam iyidir diye sevinirimm
Zopaa mii vuymaaaaa kiymaa bise
Yaa pskolojik olarak insan etkileniy almak istemiy ama bubhafta yemem cok iyi olmasina tagmen sabit cikmama sevindim alsaydimda uzulmicektim yani ama sabit cikmak supuruz oldu ilk 3 ay kilo almasam sonrada ayda 1 alirsam 6 kg eder 3 de ben verem 9 kg sen gibi dogururum dogum sonrasi buraya gelecem kosa kosa
Senin niye gecikti regilin bu ay skibtili gecirdin splantti falan ondan mi beni cok etkiler yasadiklarim
soylermisnyeeeekkk yaaa sonra sen didin dersin![]()
Ayy kilolar havada ucusuyor. Sen cok hareketlimiydin cok iyi kilonu korumussun hareketinde cok onemi var. Ben ne kadar hesap yaparsam yapayim yasayip gorecegiz ne kadar kilo alacagimiii minimum kg ile dogum yaparimmmm inss dua edin bana bebislerinize de dua ettirin yirim onlari bennnnInsallah dedigin gibi olur yaa kuzenm 28 haftada galiba 6 almis duyduguma gore.
Ben 35. Haftaya kadar 6 kiloyla devam ettim 36 37 38 de 4.5 falan cunku bebek vok buyuyo oyuzden.
Bide sen simdi 3 ayi atlattikdan sonra bebek senden somurcek ya sen yiyince ona gidicek zamanla anlarsn
soylermisn![]()
Ayyy ne guzel olurmunter regl bilmiyorum hamileyim galiba
giskandim seni
basimda donuyo zati
Olabilir ben cok etkileniyorum azcik biseyde reglmi etkiliyo. Bu ara cok skldm bu islerden ondan olablr
Calismayi biraktim zaten evdeydim aslinda ilk zamnlar uyku hali uzaniyodm aslinda ama yani ben biraz cok gezerdim mesela 9 ayda fuara fln giidiyodumAyy kilolar havada ucusuyor. Sen cok hareketlimiydin cok iyi kilonu korumussun hareketinde cok onemi var. Ben ne kadar hesap yaparsam yapayim yasayip gorecegiz ne kadar kilo alacagimiii minimum kg ile dogum yaparimmmm inss dua edin bana bebislerinize de dua ettirin yirim onlari bennnn