Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Muntiş ve susam hanim hosgeldiniz:anne::anneadayı::KK46:
Hosbulduk bibisiimmmm :KK60:
Tatlis kilo almis gozukmene takilma sen spor yaptigin icin oyle oluyor menulerin cok guzel sporun cok guzel sadece kendine 2 gun spor izni vermeyimi denesen vucudun sisik olabilir dinlenmis olursa tartiyada yansiyabilir sakin uzulme tas gibisin tas tassss kiloda veriyorsundurr eminimmm:sampiyon:

Yapamiyom yaa takiliyom tartiyaa ama vericem direnicemm 50 olcam ben:mapus:
Takilmaaaaaaa sporu 1 gun arali yap lutfennnnnn azcik dinlenmis yada degisiklik yapmis ol

bitkisel çaylara bak beybi onlardan da var işe yarayanlar:KK53: ama ben demem netten araştır :KK70::KK70::KK70:
Soyle soyle soyle hahahahahaahahahha
Ama belli odem var kuzum sen en olmadi sabit çıkarsın uzulme haftaya guzel bi eksi görürsün balim:KK60:
Evet kuzummmm sagolll iyiki varsin:KK200:
Bizim bura da bi açiyo bi kapaniyi kararsiz bi hava:KK51: ayy bende cay iciyom kizz keskem beraber keyifler yapabilsek:21:
dedikoduda yapardik gruptakiler hakkinda:sus::sus::sus::sus:

Kilo veren arkadaslari coook tebrik ediyorummm veremeyip arti gozukenlere onumuzdeki maclara bakicaz diyprummm bende aylardir sabitimmm sistim valla :işsiz:

Gunaydin kizlar. Bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum izin aldim evdeyimm:duduk:
Sabah tartiya korka korka ciktim vee 73.2 ciktigimi gorunce sevindimmm vallaa:halay:
Gecen haftada bu kilodaydim yanlis hatirlamiyorsammm 1 haftada kilo verememisim ama almamisismmm cok sis hissediyordummm valla cok sevibdirdim zugurt tesellisi benimki :KK70:
ahahahah kııızz allah seni :D:D illa alcan bebeğim ama sen yinede dikkatli yersen cok almazsın

@ParteMoralll tatlimm o +1 e takilma sende regl olmamissin hepsi ondan. Hele bir ol haftaya cumaya gidecektir. Bunlar surekki yasadigimiz seyler maaaleseff:işsiz:
Simciik sana yaziyodum zopayi yicen. Vermedim demissin ee normal degilmi hamileyken ilk zamanlar veriliyo sonra aliniyo :D yani hayallere kapilma. Kilo isjne cok takilma cok almamaya bak litfeeen.

Rvet kuzum ya sistm patlicam heryanim aciyo olmadim malsf

ahahahah kııızz allah seni :KK70::KK70: illa alcan bebeğim ama sen yinede dikkatli yersen cok almazsın
dikkat ediyomm saglikli seylerden yiyomm suursuz yemiyom simdilik cok sukur. Kilo veremeyecem kesinde almazsam iyidir diye sevinirimm :D

Simciik sana yaziyodum zopayi yicen. Vermedim demissin ee normal degilmi hamileyken ilk zamanlar veriliyo sonra aliniyo :KK70: yani hayallere kapilma. Kilo isjne cok takilma cok almamaya bak litfeeen.

Zopaa mii vuymaaaaa kiymaa bise :D
Yaa pskolojik olarak insan etkileniy almak istemiy ama bubhafta yemem cok iyi olmasina tagmen sabit cikmama sevindim alsaydimda uzulmicektim yani ama sabit cikmak supuruz oldu ilk 3 ay kilo almasam sonrada ayda 1 alirsam 6 kg eder 3 de ben verem 9 kg sen gibi dogururum dogum sonrasi buraya gelecem kosa kosa :D

Senin niye gecikti regilin bu ay skibtili gecirdin splantti falan ondan mi beni cok etkiler yasadiklarim

ahahahah kııızz allah seni :KK70::KK70: illa alcan bebeğim ama sen yinede dikkatli yersen cok almazsın
dikkat ediyomm saglikli seylerden yiyomm suursuz yemiyom simdilik cok sukur. Kilo veremeyecem kesinde almazsam iyidir diye sevinirimm :D

Simciik sana yaziyodum zopayi yicen. Vermedim demissin ee normal degilmi hamileyken ilk zamanlar veriliyo sonra aliniyo :KK70: yani hayallere kapilma. Kilo isjne cok takilma cok almamaya bak litfeeen.

Zopaa mii vuymaaaaa kiymaa bise :D
Yaa pskolojik olarak insan etkileniy almak istemiy ama bubhafta yemem cok iyi olmasina tagmen sabit cikmama sevindim alsaydimda uzulmicektim yani ama sabit cikmak supuruz oldu ilk 3 ay kilo almasam sonrada ayda 1 alirsam 6 kg eder 3 de ben verem 9 kg sen gibi dogururum dogum sonrasi buraya gelecem kosa kosa :D

Senin niye gecikti regilin bu ay skibtili gecirdin splantti falan ondan mi beni cok etkiler yasadiklarim

dikkat ediyomm saglikli seylerden yiyomm suursuz yemiyom simdilik cok sukur. Kilo veremeyecem kesinde almazsam iyidir diye sevinirimm :KK70:

Zopaa mii vuymaaaaa kiymaa bise :KK70:
Yaa pskolojik olarak insan etkileniy almak istemiy ama bubhafta yemem cok iyi olmasina tagmen sabit cikmama sevindim alsaydimda uzulmicektim yani ama sabit cikmak supuruz oldu ilk 3 ay kilo almasam sonrada ayda 1 alirsam 6 kg eder 3 de ben verem 9 kg sen gibi dogururum dogum sonrasi buraya gelecem kosa kosa :KK70:

Insallah dedigin gibi olur yaa kuzenm 28 haftada galiba 6 almis duyduguma gore.
Ben 35. Haftaya kadar 6 kiloyla devam ettim 36 37 38 de 4.5 falan cunku bebek vok buyuyo oyuzden.
Bide sen simdi 3 ayi atlattikdan sonra bebek senden somurcek ya sen yiyince ona gidicek zamanla anlarsn
yeeeekkk yaaa sonra sen didin dersin :KK70::KK70::KK70:
soylermisn :(

edan18 edan18 tatlimm sinavin cok cok iyi gecer ins. Basarilar diliyorim kendini ozletmeden arayi acmadan gel oslerikkk seniiii :KK60:

munter munter regl bilmiyorum hamileyim galiba:anneadayı: giskandim seni:anneadayı::KK46: basimda donuyo zati :KK46:

Olabilir ben cok etkileniyorum azcik biseyde reglmi etkiliyo. Bu ara cok skldm bu islerden ondan olablr

Insallah dedigin gibi olur yaa kuzenm 28 haftada galiba 6 almis duyduguma gore.
Ben 35. Haftaya kadar 6 kiloyla devam ettim 36 37 38 de 4.5 falan cunku bebek vok buyuyo oyuzden.
Bide sen simdi 3 ayi atlattikdan sonra bebek senden somurcek ya sen yiyince ona gidicek zamanla anlarsn
soylermisn :KK43:
Ayy kilolar havada ucusuyor. Sen cok hareketlimiydin cok iyi kilonu korumussun hareketinde cok onemi var. Ben ne kadar hesap yaparsam yapayim yasayip gorecegiz ne kadar kilo alacagimiii minimum kg ile dogum yaparimmmm inss dua edin bana bebislerinize de dua ettirin yirim onlari bennnn

munter munter regl bilmiyorum hamileyim galiba:anneadayı: giskandim seni:anneadayı::KK46: basimda donuyo zati :KK46:

Olabilir ben cok etkileniyorum azcik biseyde reglmi etkiliyo. Bu ara cok skldm bu islerden ondan olablr
Ayyy ne guzel olur :rolleyes:@SekerPancari71 i tarafima alamadim sen gel giiiii bibislerimizi birlikte buyuturussssss kiskan beniii :rolleyes:
Kesinlikle ondan regl in gecikti insani cok zorluyor bombik gibi oluyor insan kendine masaj yap gobusune falan bana faydasi olyyordu :confused:

Ayy kilolar havada ucusuyor. Sen cok hareketlimiydin cok iyi kilonu korumussun hareketinde cok onemi var. Ben ne kadar hesap yaparsam yapayim yasayip gorecegiz ne kadar kilo alacagimiii minimum kg ile dogum yaparimmmm inss dua edin bana bebislerinize de dua ettirin yirim onlari bennnn
Calismayi biraktim zaten evdeydim aslinda ilk zamnlar uyku hali uzaniyodm aslinda ama yani ben biraz cok gezerdim mesela 9 ayda fuara fln giidiyodum :KK70: bana yorum yapiyolardi yeter disarda dogurcan diye :KK70: ama bebis buyudugunde dedigi ggibi canm gece durum cekiyodu tatli xekiyodu yiyodum mesela ama bebise gidiyodu sanirm.
yani sadece gobegim vardi 9aylikken yururken bile yavas yavas degildim normaldim yani cok sukur sadece gezerken alttan baski yapardi o kotuydu ikidebr wc nerdeeeeee diyodum :KK70: hahaha insallah kuzum sende guzel bir hamilelik gecirirsin. Kiloya takil ama cok takilma beslenmeni etkilemsn bazi seyler elinde olmayabiliyo.

Back
X