- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #182.001
hahahaha hee hemen camlari sileeem :d ben silmiyorm 10.katdısarda tam camları acıp temizlik yapcak hava var dimi bizm bura öyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahaha hee hemen camlari sileeem :d ben silmiyorm 10.katdısarda tam camları acıp temizlik yapcak hava var dimi bizm bura öyle![]()
Oyss ip bejim icin minnak tatli cadiyiiinapim canim cadim uyandi onu doyurdum annemlere gecicem ordan yürüyüş e sonra yine evime geçerim![]()
Ben 4. Katim ama silemim cok tehkikeki geliyi baaaahahahaha hee hemen camlari sileeem :d ben silmiyorm 10.katinsanlar guccuk
Ben cikmiyorum esim kiziyo zaten izin vermez. Bende silemem zaten. Temizlikci kadin geliyo ben odum patliyo ay abla aman ayy diyorum o.silerkenBen 4. Katim ama silemim cok tehkikeki geliyi baaaa
Ayni biz bende korkirim lazim degil silindigi kadar canimizdan onemlimii o ablalar nasil cikiyor o camlara ben bilmiyom ben gorunce korkudan bakamiyoormmmBen cikmiyorum esim kiziyo zaten izin vermez. Bende silemem zaten. Temizlikci kadin geliyo ben odum patliyo ay abla aman ayy diyorum o.silerkenbazende esim siliyo disini sopali cekecekle. Bende icini aliyorum.
Aynen cnmmmm bende bakakaliyormmmmmAyni biz bende korkirim lazim degil silindigi kadar canimizdan onemlimii o ablalar nasil cikiyor o camlara ben bilmiyom ben gorunce korkudan bakamiyoormmm
kuzuum kac kere actım b sayfayı senin yazını okudum tam cvp yazcm işim cıktı hepyavastan yavastan yaptimm kafam rahat etti valla sen napoin bibissss
Tatkis yimek hic cnm istemedi boyle cok yersinde yediklerin midene oturur ya oyle hisseduyorum elma yedim sanki birascik rahatladimm gibi![]()
sezeryan kuzumAblan napiyii keptinnn normal dogummu yaptiydiii bebis kizmiydiii irkek mmiii
ay kız allah muhafaza benm yükseklik korkum var gelmem ben sizin evehahahaha hee hemen camlari sileeem :d ben silmiyorm 10.katinsanlar guccuk
Oyyyss keptinimm benimmmm simdikde portakal yiyommmkuzuum kac kere actım b sayfayı senin yazını okudum tam cvp yazcm işim cıktı hep
elme tuttysa mideni iyi birz zaman geçsin yersin bişeyler
bol vitaminliOyyyss keptinimm benimmmm simdikde portakal yiyommm![]()
Ayy Allah bagislasinnn . Carcabuk iyilessin ablan ins. O kadar kizla enisten ayvayi yidiisezeryan kuzumkız buda 3 kızı oldu cok güzel hepside
![]()
Tatli mibol vitaminli
bende tatlı yidimmher cuma alıyolar ofise dayanamadim yidim
![]()
benim hic yok ama silerken tabi camin kenari ince pat dye inerm ben ayyyy :) niye kizz geeel kayfe iceriz pek guzel oluyo.ay kız allah muhafaza benm yükseklik korkum var gelmem ben sizin eve![]()
amiinn kuzum hepsine maşallahhhhh. evet en büyükleri şmdiden basladı kumanda hep ondaAyy Allah bagislasinnn . Carcabuk iyilessin ablan ins. O kadar kizla enisten ayvayi yidiievde kizlar hukum surecekkk yirim onlari
Tatli miekmek yemiyon tatlimi yiyon
![]()
sen gel bak seni buraya götürürüm burda içeriz çayıbenim hic yok ama silerken tabi camin kenari ince pat dye inerm ben ayyyy :) niye kizz geeel kayfe iceriz pek guzel oluyo.
Burasi neresi ben degisik yerleri cok severim ailecek severizsen gel bak seni buraya götürürüm burda içeriz çayı![]()