- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #182.161
Ahh cnmmmmmmmmmmBenim yaz planlarim içinde Kıralık ev aramak ve ev için eşya bakmak varsen tatildeyken bende ev düzerm artik
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh cnmmmmmmmmmmBenim yaz planlarim içinde Kıralık ev aramak ve ev için eşya bakmak varsen tatildeyken bende ev düzerm artik
![]()
benim de hafta sonlari hic uykum gelmiyor aksam gec yatsamda haftasonuya erkenden ayaklaniyorum 1 saatte yatakta oyalandim kalkim camasir yikim dedimm peffKizim alarm gibi hep 8 e 10 kala kalkiyoiigunaydin tatlis ve minnik susam
sen uyusaydin ya kiz niye erken kalktin
![]()
dusunme aklina getirme o zaman hemencecik olursunnHayirrrr halaa tik yok![]()
senin prenseste erkenci anlasilannnn :)Benim hayatim olmus erkenkiz brn hep 8 9 arasi uyaniyorum zaten 9 olursa ben soklarda
genelde sabah kalkinca giremiorm.kizim acikmis oluyo.kahvalti hazirliyorum ona oyle boyle derken buraya bakmak aklima gelmio
Ama simdi uyuyo.oyuzdem girdim![]()
Bencedee hamis kesinYoksasusam
olabiler
mi
![]()
Ne zaman dusunuyosunuz ikinci bebisko sizO bana yaramadi kii yapmistimm
kizzzzzzzz susssssssss tatil planlarm vaaaaaaartemmuzda fethiyeyi bodrumu feth edicemmmmdmmmm dahaaa
![]()
1.5 dilim ekmek firin makarna ve lahmacun full hamurisliii begenmedim kesin + ciktin kesinDünkü menüm;
Sabah: erimiş peynir, 1 tane yağda yumurta, 1,5 dilim ekmek
Öğlen: fırın makarna, tavuk
Akşam: 2 lahmacun+ ayran
4 kayısı, 2 kepekli bisküvi 2 litre su![]()
Anneme ramazan nedeniyle 1 kere dedim ertesi gün yemek hazirlamis gunduz babamlarla yedik onlarda tahmin etmistir haliyleBen dirimyigidin seydi ortada misali hahaha
kankilerim biktilar dalga geciyolr benle
hamilemsn dye
![]()
1.5 dilim ekmek firin makarna ve lahmacun full hamurisliii begenmedim kesin + ciktin kesin
Oohoo bu ne kii daha yeni yeni yaptik 8 ibenim de hafta sonlari hic uykum gelmiyor aksam gec yatsamda haftasonuya erkenden ayaklaniyorum 1 saatte yatakta oyalandim kalkim camasir yikim dedimm peff
dusunme aklina getirme o zaman hemencecik olursunn
senin prenseste erkenci anlasilannnn :)
Bencedee hamis kesin![]()
Dünkü menüm;
Sabah: erimiş peynir, 1 tane yağda yumurta, 1,5 dilim ekmek
Öğlen: fırın makarna, tavuk
Akşam: 2 lahmacun+ ayran
4 kayısı, 2 kepekli bisküvi 2 litre su![]()
Bincidiii. Kuzum akşam niye yedin o lahmacunu. Ekşi çıkmak varken niye kendine bunu yapıyorsunBu sabah tartılamadımama 300 400 + kesin
Ayy sabah namaziii miiiiiiiOohoo bu ne kii daha yeni yeni yaptik 8 isabah namaziyla.kizim ayaklanir benim.
![]()
babasini ise yolluyo
bu gunlere alissss uykunun tadini cikar . Iki gecedir uykusuzm ama allahtan cok aram yok uykuyla ihtiyc icin uyuyorm
![]()
En sivdigimCanim sucuklu yumurta cektii ya![]()
29da kalmak istiyorum :) yani kizim 4 yasina giricek o yaz planliyorm. Insallah yine eylulde kalrmNe zaman dusunuyosunuz ikinci bebisko siz![]()
hahahhaahhaha amaaaan nolcakAnneme ramazan nedeniyle 1 kere dedim ertesi gün yemek hazirlamis gunduz babamlarla yedik onlarda tahmin etmistir haliyleşimdi soylemiyom bütün ramazan bana sahur hazirlamak zorunda kaliyo
![]()
Ev yapimi sucukla bayilirim bennndeeee immmmm olsada yisrkkkEn sivdigim![]()
Ben sucuklu yumrta acayp cnm cekiyoKahvaltida ne yiyeceksiniz hatunlar ???
Bende yiycemi gunduz yidim aksama ac kaldim ama yaramadiAhahahahah yine mi ya![]()
![]()
dün bende her gelene kurabiye tatlı verdim ama ben yemedim
çünkü is yerinde yemistim
![]()
![]()
![]()
Bincidiii. Kuzum akşam niye yedin o lahmacunu. Ekşi çıkmak varken niye kendine bunu yapıyorsun