Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizim alarm gibi hep 8 e 10 kala kalkiyoii:deli: gunaydin tatlis ve minnik susam:anneadayı::anne: sen uyusaydin ya kiz niye erken kalktin:oha:
benim de hafta sonlari hic uykum gelmiyor aksam gec yatsamda haftasonuya erkenden ayaklaniyorum 1 saatte yatakta oyalandim kalkim camasir yikim dedimm peff

Hayirrrr halaa tik yok :KK43:
dusunme aklina getirme o zaman hemencecik olursunn

Benim hayatim olmus erken:eğlence: kiz brn hep 8 9 arasi uyaniyorum zaten 9 olursa ben soklarda :işsiz: genelde sabah kalkinca giremiorm.kizim acikmis oluyo.kahvalti hazirliyorum ona oyle boyle derken buraya bakmak aklima gelmio
Ama simdi uyuyo.oyuzdem girdim :KK70:
senin prenseste erkenci anlasilannnn :)

Yoksa :anneadayı:susam:oha::anneadayı:olabiler:anneadayı::oha:mi:anneadayı::oha::KK53:
Bencedee hamis kesin :D

Dünkü menüm;
Sabah: erimiş peynir, 1 tane yağda yumurta, 1,5 dilim ekmek
Öğlen: fırın makarna, tavuk
Akşam: 2 lahmacun+ ayran :oha::oha::oha::oha::oha::oha:

4 kayısı, 2 kepekli bisküvi 2 litre su:bicak:
1.5 dilim ekmek firin makarna ve lahmacun full hamurisliii begenmedim kesin + ciktin kesin

Ben dirim :KK70: yigidin seydi ortada misali hahaha :KK70: kankilerim biktilar dalga geciyolr benle :KK70: hamilemsn dye :KK70:
Anneme ramazan nedeniyle 1 kere dedim ertesi gün yemek hazirlamis gunduz babamlarla yedik onlarda tahmin etmistir haliyle :D şimdi soylemiyom bütün ramazan bana sahur hazirlamak zorunda kaliyo :D:D:D

benim de hafta sonlari hic uykum gelmiyor aksam gec yatsamda haftasonuya erkenden ayaklaniyorum 1 saatte yatakta oyalandim kalkim camasir yikim dedimm peff

dusunme aklina getirme o zaman hemencecik olursunn

senin prenseste erkenci anlasilannnn :)

Bencedee hamis kesin :KK70:
Oohoo bu ne kii daha yeni yeni yaptik 8 i :KK70: sabah namaziyla.kizim ayaklanir benim.:KK70: :KK70: babasini ise yolluyo :KK70: bu gunlere alissss uykunun tadini cikar . Iki gecedir uykusuzm ama allahtan cok aram yok uykuyla ihtiyc icin uyuyorm :KK70:

Oohoo bu ne kii daha yeni yeni yaptik 8 i :KK70: sabah namaziyla.kizim ayaklanir benim.:KK70: :KK70: babasini ise yolluyo :KK70: bu gunlere alissss uykunun tadini cikar . Iki gecedir uykusuzm ama allahtan cok aram yok uykuyla ihtiyc icin uyuyorm :KK70:
Ayy sabah namaziii miiiiiii:KK57:
Uyku olayini sevdim ben cok uyurum severim uyluyu ama ortam sakin sessiz olcekkk

yeni liste 09:30
SPOR LİSTESİ(14/21)

PEMBE TAKİM

(245) SekerPancarı71:64+61+57+63
()selcanmehmetcan:
()edan18:
(200)Poncikbirgelincik:80+120
(115)Kova01:30+40+45

MOR TAKİM
(170)
hedef52:30+40+30+30+40
(110)htc71 :20+20+20+50
(60)munter:20+20+20
()elaalemi:
(120)sarraf:120

PEMBE TAKİM:560
MOR TAKIM:460

Ne zaman dusunuyosunuz ikinci bebisko siz:anneadayı:
29da kalmak istiyorum :) yani kizim 4 yasina giricek o yaz planliyorm. Insallah yine eylulde kalrm :D :D planlar bu nasip insallah allah nasip eder.
Anneme ramazan nedeniyle 1 kere dedim ertesi gün yemek hazirlamis gunduz babamlarla yedik onlarda tahmin etmistir haliyle :KK70: şimdi soylemiyom bütün ramazan bana sahur hazirlamak zorunda kaliyo :KK70::KK70::KK70:
hahahhaahhaha amaaaan nolcak
Bende bekarken sahura kalkmazdm babam kalkmicakmi derdi annem yok derdi konu kapanirdi zTen bilmiyimi:deli: :D

Bincidiii. Kuzum akşam niye yedin o lahmacunu. Ekşi çıkmak varken niye kendine bunu yapıyorsun

Annemin işyerine gittim tutturdular yemek söylicez diye ben yemem dedim ki akşam acıkmayayım düşüncesiyle fırın makarna vardı seviyorum akşam yemem diye ondan yemiştim
Yok işte her zaman mı geliyosun söylüücez dediler iyi bari dedim bi tane yiyeyim söylediler bi baktım 2 tane dedim ben bunu yemem ısrarlar üzerine :( :( :(

Back
X