Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

he dimi ama bence 10 gün yeter :KK70: kaldılar didin kim kim kaldılar :KK70::KK70:
:D :D ama ikinci dogumda istemem ben kendim bakarim sağolsun herkesler:D agahahah:D kvdemle kp kaldi zaten kp hep isteydi aksam esimle geliyolardi biz kvdemle oturiyidik yemegi falan hep o yapti ben hic ellemedim 40 gün boyunca:confused:

Ayy bosver kendiniz yaparsiniz sizde mecbur birakiyolar resmen kalmak zorunda degilsin ki ev ev ustune olmaz demisler herkesin kendi evi en guzel zamanlarini tek geciremicekmisiniz yani takma sen bosver bazi seylerinizde eksik olsun zamanla tamamlarsiniz:KK74:
Evet kuzum kendim yapiyom ekmegi diger hazir hamburger ekmekleri guzel olmuyo sevmiyom ben hemde daha saglikli:KK72: pattisin üstlerini az yaglayip firina veriyom kizartmiyom :KK73:

baharatta at kuzu pek güzel oliiyy acılı acılı :kk77::kk77:
bizde öle dedik eksik olsun ama hepsi bizim olsun yinede nişanlımla aram açıldı bu sebeplerden düzeltmeye calışıyoruz bakalım

:KK70: :KK70: ama ikinci dogumda istemem ben kendim bakarim sağolsun herkesler:KK70: agahahah:KK70: kvdemle kp kaldi zaten kp hep isteydi aksam esimle geliyolardi biz kvdemle oturiyidik yemegi falan hep o yapti ben hic ellemedim 40 gün boyunca:confused:
ooo iş yaptırmamış ne güzel kv :KK53::KK53::KK53: bnm ki işleride bana yaptırır kesin haahhahahahah :D:D:D

ben geldim :KK49:
kendimden bahsedeyim kısacık 1 laparaskopi 3 tüp bebek tedavisi gördüm arada diyetisyene gidip 6 kilo verdim ama kullandığım gıda takviyeleri ve tedavim sonrasın da geri aldım kilolarımı 2 haftadır kendime ait bir topikte paylaşım yapıyorum ama biraz daha sıkmam gerekiyor kendimi ...
boy :1,60
kilo 75,90
hedef :65 şimdilik

he bide onu deneyelim :KK53::KK53: sende geçsene beybi beraber yaparız:halay:
Ayy ben hayattan sogurum karatay yapamam:D:D ahahahah ben herseyden yimem gerek az az yoksa bozarim ben biliyim kendimi:KK53: bu hafta dukan express yapacaktim yalan oldu:KK51: diger hafta da yapamam esim gunduzleri evde olacak :KK51:bak görürsün ben bu ayi da 53 le kapatirim:mad:

kendimden bahsedeyim kısacık 1 laparaskopi 3 tüp bebek tedavisi gördüm arada diyetisyene gidip 6 kilo verdim ama kullandığım gıda takviyeleri ve tedavim sonrasın da geri aldım kilolarımı 2 haftadır kendime ait bir topikte paylaşım yapıyorum ama biraz daha sıkmam gerekiyor kendimi ...
kilo 75,90

hoşgeldin canıııımm :KK36:
bn takım kaptanıym burda hep beraber zayıflıyoruz sende zayıflıcaksın inşallahhh.
biraz kurallarımızdan bahsedeyim;
günlük 5 mesaj alt limitimiz var hergün menülerini düzenli ve toplu bir sekilde paylaşmalısın pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapıyoruz listeye 2 hfta sonunda kurallara uyarsan girebiliosun :KK8:
listeye girdikten sonrada eğer istersen seni spor listemizede alabiliriz spora tesvik ediyor ciddi bi rekabet var :KK73:

hoşgeldin canıııımm :KK36:
bn takım kaptanıym burda hep beraber zayıflıyoruz sende zayıflıcaksın inşallahhh.
biraz kurallarımızdan bahsedeyim;
günlük 5 mesaj alt limitimiz var hergün menülerini düzenli ve toplu bir sekilde paylaşmalısın pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapıyoruz listeye 2 hfta sonunda kurallara uyarsan girebiliosun :KK8:
listeye girdikten sonrada eğer istersen seni spor listemizede alabiliriz spora tesvik ediyor ciddi bi rekabet var :KK73:
hoş buldum tatlım
düzenli olarak kkya giriyorum paylaşım sıkıntım olmaz ama 25 şubat cumartesi günü sınvım için ankaraya gidiyorum o gün koşturma ile geçecek şarjım yetmesi içinde internete giremicem günü birlik gidip gelecem .. bu bilgiyi bugünden vereyim ... düzenli olmasa da spor yapmaya çalışıyorum ... tek sorun hızlı veremiyorum kiloları

Ayy ben hayattan sogurum karatay yapamam:KK70::KK70: ahahahah ben herseyden yimem gerek az az yoksa bozarim ben biliyim kendimi:KK53: bu hafta dukan express yapacaktim yalan oldu:KK51: diger hafta da yapamam esim gunduzleri evde olacak :KK51:bak görürsün ben bu ayi da 53 le kapatirim:mad:
cuma günü subat hedeflerii paylaşcam görcez bakam :D:D:D:D bende oruc tutcakm arkadasım tutmadı diye tutamadım :KK51:

baharatta at kuzu pek güzel oliiyy acılı acılı :kk77::kk77:
bizde öle dedik eksik olsun ama hepsi bizim olsun yinede nişanlımla aram açıldı bu sebeplerden düzeltmeye calışıyoruz bakalım
Hee atiyom sarimsakda eziyom icine bek gizil oluyoo kizartmadan iyi oluyo:kk77:
Ayy bu sebeplerden aranizi açmayin kuzum birbirinizi sakinlestirin beraber herseyin ustesinden gelirsiniz siz bi bütünsünüz insallah duzelir araniz:21:

Sabah
3 küçük ıspanaklı börek (ev yapımı) ve 1 dilim kaşar / kefir

Ara Öğün
1 portakal

Öğlen
4 kepçe mercimek çorbası

Ara öğün
Türk kahvesi sade

Akşam

pazılı bulgur 2 kaşık / yarım porsiyonda haşlanmış karnabahar / 1 küçük kase ev yapımı yoğurt yemeyi düşünüyorum

kilo 75,90
Hosgeldin canimm:KK19: gecmis gitmis olsun insallah :21: Beraber hepsini veririz canimmm eglenerek paylasarak:21:

Hosgeldin canim ben 172 boyundayim 87 ile basladim simdi 76 lardayim cok sukur eger burayi ciddiye alirsan sende hedefine ulasirsin emin ol
hoş buldum canım kilo vermede çok karalıyım desteğe de ihtiyacım var .. grup halinde kilo vermeye çalışmak motive ediyor acıkamıda geciktiriyor :işsiz::işsiz:
160 boyundayım bende 76,90 ile başladım şimdi 75,90 oldum ama kabızlık sorunu yaşıyorum ve regli haftam ...
sençok güzel vermişsin ne kadar sürede gitti kilolar

Back
X