- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #182.401
he dimi ama bence 10 gün yeterkaldılar didin kim kim kaldılar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he dimi ama bence 10 gün yeterkaldılar didin kim kim kaldılar
![]()
Karataya mi geçiş yapcanara öğünleri kaldırdım karataya hazırlık yapıyom
aclık hissetmiyorum kuzum bi iştahsızım bu ara
Ayy bosver kendiniz yaparsiniz sizde mecbur birakiyolar resmen kalmak zorunda degilsin ki ev ev ustune olmaz demisler herkesin kendi evi en guzel zamanlarini tek geciremicekmisiniz yani takma sen bosver bazi seylerinizde eksik olsun zamanla tamamlarsiniz
Evet kuzum kendim yapiyom ekmegi diger hazir hamburger ekmekleri guzel olmuyo sevmiyom ben hemde daha sagliklipattisin üstlerini az yaglayip firina veriyom kizartmiyom
![]()
ooo iş yaptırmamış ne güzel kv![]()
ama ikinci dogumda istemem ben kendim bakarim sağolsun herkesler
agahahah
kvdemle kp kaldi zaten kp hep isteydi aksam esimle geliyolardi biz kvdemle oturiyidik yemegi falan hep o yapti ben hic ellemedim 40 gün boyunca
![]()
he bide onu deneyelimKarataya mi geçiş yapcan![]()
Ayy ben hayattan sogurum karatay yapamamhe bide onu deneyelimsende geçsene beybi beraber yaparız
![]()
ben geldim
kendimden bahsedeyim kısacık 1 laparaskopi 3 tüp bebek tedavisi gördüm arada diyetisyene gidip 6 kilo verdim ama kullandığım gıda takviyeleri ve tedavim sonrasın da geri aldım kilolarımı 2 haftadır kendime ait bir topikte paylaşım yapıyorum ama biraz daha sıkmam gerekiyor kendimi ...
boy :1,60
kilo 75,90
hedef :65 şimdilik
hoş buldum tatlımhoşgeldin canıııımm
bn takım kaptanıym burda hep beraber zayıflıyoruz sende zayıflıcaksın inşallahhh.
biraz kurallarımızdan bahsedeyim;
günlük 5 mesaj alt limitimiz var hergün menülerini düzenli ve toplu bir sekilde paylaşmalısın pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapıyoruz listeye 2 hfta sonunda kurallara uyarsan girebiliosun
listeye girdikten sonrada eğer istersen seni spor listemizede alabiliriz spora tesvik ediyor ciddi bi rekabet var![]()
cuma günü subat hedeflerii paylaşcam görcez bakamAyy ben hayattan sogurum karatay yapamamahahahah ben herseyden yimem gerek az az yoksa bozarim ben biliyim kendimi
bu hafta dukan express yapacaktim yalan oldu
diger hafta da yapamam esim gunduzleri evde olacak
bak görürsün ben bu ayi da 53 le kapatirim
![]()
Hee atiyom sarimsakda eziyom icine bek gizil oluyoo kizartmadan iyi oluyobaharatta at kuzu pek güzel oliiyy acılı acılı
bizde öle dedik eksik olsun ama hepsi bizim olsun yinede nişanlımla aram açıldı bu sebeplerden düzeltmeye calışıyoruz bakalım
Ahahahooo iş yaptırmamış ne güzel kvbnm ki işleride bana yaptırır kesin haahhahahahah
![]()
Hosgeldin canimmben geldim
kendimden bahsedeyim kısacık 1 laparaskopi 3 tüp bebek tedavisi gördüm arada diyetisyene gidip 6 kilo verdim ama kullandığım gıda takviyeleri ve tedavim sonrasın da geri aldım kilolarımı 2 haftadır kendime ait bir topikte paylaşım yapıyorum ama biraz daha sıkmam gerekiyor kendimi ...
boy :1,60
kilo 75,90
hedef :65 şimdilik
hoşbuldumHosgeldin canimmgecmis gitmis olsun insallah
Beraber hepsini veririz canimmm eglenerek paylasarak
![]()
Ayy kac kiloyum acaba hic vermis gibi hissetmiyorum kendimicuma günü subat hedeflerii paylaşcam görcez bakambende oruc tutcakm arkadasım tutmadı diye tutamadım
![]()
takım üyelerini nasıl görebilirim kim kaç kilo ne kadar vermiş görmek istiyorum![]()
hoş buldum canım kilo vermede çok karalıyım desteğe de ihtiyacım var .. grup halinde kilo vermeye çalışmak motive ediyor acıkamıda geciktiriyorHosgeldin canim ben 172 boyundayim 87 ile basladim simdi 76 lardayim cok sukur eger burayi ciddiye alirsan sende hedefine ulasirsin emin ol