Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkese günaydın bugün kahvaltımda değişiklik yaptım
3 ceviz içi / maydonoz / yarım kırmızı biber / 20 gr kadar kaşar / 1 bardak tarçınlı süt

hareket olsun diye bugün farklı dolmuşa bindim 15 dakika kadar yürüdüm .. sabah wcden sonra 10 mekik çektim 10 ar kere bacaklarımı çalıştırdım biraz kabızlık çekiyorum regli olcam bu hafta belirti arasında malesef kabızlıkta mevcut ....

Güne cok güzel başlamışsın kuzum:dondurma:
kabızlık için kuru incri suda bekletip suyunu içip sonra kayısıları emeni öneririm :KK52:
Gunaydin kizlar :halay::KK200: eve gelince tartildim hemen sabah 53.8 çıktım cuma 53.7ydim cumartesi 54.6ydim:KK53: o yuzden iyi sankim:KK53:
günaydın beybi senin kilonu takip edemiyorum ben artık :D:D

Dünkü menüm;
Sabah:5-6 tane küçük boy zeytınyaglı sarma :KK53:
Öğlen: Çorba, tavuklu yemek
Akşam: 4 tane sarma 2 3 çatal taze fasulye

2 -2 4 tane kepekli bisküvi yedim aralarda 2 litre su ve şekersiz çay tükettim

Düne göre -500 :rapci:
gündüz bana söz verip akşam sarma mı yidin sennn :eek::eek::eek::sopa:
ama -500 güzel tabiii nasıl olduysa o :D:KK76:

Güne cok güzel başlamışsın kuzum:dondurma:
kabızlık için kuru incri suda bekletip suyunu içip sonra kayısıları emeni öneririm :KK52:

günaydın beybi senin kilonu takip edemiyorum ben artık :KK70::KK70:
Adetaaa zıplıyorum o kilodan bu kiloya:D bu hafta spor yapamicam ayak bilegim agriyo :bicak: bu sirada baya hafif beslenip 52 olmam lazimmm:mapus:

Ben öyle hiç tadına bakmazsam canımın istediği bişeyin sonradan gözümün döndüğü bi an oturup fazlaca yiyebiliyorum :kızgın::kızgın:
O yüzden canım isterse acıcık tadına bakıyorum :bicak::bicak:
bende başladım mı duramam diye hiç bulaşmıyorum:KK53::KK53:
sevdiğim seylere dayanamam:işsiz:

Adetaaa zıplıyorum o kilodan bu kiloya:KK70: bu hafta spor yapamicam ayak bilegim agriyo :bicak: bu sirada baya hafif beslenip 52 olmam lazimmm:mapus:
bende bi değişiklik yapsam diyorum yaa kitabımda gelmedi başlayamıyorum karataya sıkıldım sacma sapan beslenmekten :işsiz::işsiz::işsiz:
sen 52 ol ben 53 1 hafta kaldı subat hedeflerine :KK8::KK8:

duramıyoruuummmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ayak üstüü reklamda yaptık ahahaha :KK70::KK70:::KK70:

cumaya kadar güzel beslen bak -500 diyosun cok iyi bence -1kg yap onu hadı :KK8:

kuzu -1 olursa geçen cumaki kilom oluyo zaten :(

şimdi cumaya hedefım -1,5 bugünden itibaren tuvalet sorunumda var çıkarsam gider diye düşünüyorum

Back
X