Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya kayısı yedim baya ama sevmıyorum zor tukettım kayısı cayı ıcıcem onun yerıne bugun cıkamazsam bu aksam

masallah kuzum inşallah benimde geçer :nazar:
spor da yapıyosun aslında olmaması lazım cok mu katı gıda tüketiyosun ki:KK64:
inşallah geçsin beybi yaşadıgım için zorlugunu biliyorum anlıyorum seni :olamaz:

kuzu -1 olursa geçen cumaki kilom oluyo zaten :KK43:

şimdi cumaya hedefım -1,5 bugünden itibaren tuvalet sorunumda var çıkarsam gider diye düşünüyorum
Canim kayısılı form çayını sabah aç karnina ic kesin işe yarar buu:eğlence:

Günaydin kızlar..
Şimdi kahvaltimı yapıyorum sonra doğru spora :)

kahvaltıda tabi tam diyet kahvaltıdır dimi :KK8::KK8:
yersem kahvaltı da kepekli yiyorum canım, bide balık olursa onu ekmeksiz yiyemiyorum
o zaman niye kilo alıyosun sen :stop: tatlıyı bıraktın mı
Ayy ne zaman incilecek diye bekliyodum zaten:tokat: benim bilekler cok dayaniksiz:silah:
bnmkiler odun gibi çok iri kemiklerim var:KK53:
o zaman dinleniyoruuuz ve bol bol ssüt içiyoruz :KK51:

kahvaltıda tabi tam diyet kahvaltıdır dimi :KK8::KK8:

o zaman niye kilo alıyosun sen :stop: tatlıyı bıraktın mı

bnmkiler odun gibi çok iri kemiklerim var:KK53:
o zaman dinleniyoruuuz ve bol bol ssüt içiyoruz :KK51:
Ayy ben ilk jillian yaparken sakatladim kendimi hatam bileklerim agrimasina ragmen spora devam etmem oldu simdi cok dayaniksiz oldular el bileklerimde ayak bileklerimde hemen inciliyo:bicak: :KK51: sanki bir hafta yapmasam vucudum bozulacakmis gibi geliyi:KK51: insallah 2 3 gune gecer:KK51:

Ya kayısı yedim baya ama sevmıyorum zor tukettım kayısı cayı ıcıcem onun yerıne bugun cıkamazsam bu aksam

masallah kuzum inşallah benimde geçer :nazar:
akşam yatmadan süt içmeyi dene birde kefir içebiliyorsan gün içinde 1 bardak iç yok içemem dersen sabah kahvaltıdan önce kimyonlu su iç 1 çay bardağı ılık olsun tüm kimyon ile yapabilirsin hem gaz çıkarmada faydalı hemde wc için 1 hafta yap farkı görürsün

sende değişmedin dimi 1 aydır aynıyız :olamaz::olamaz::olamaz:
Ayy evet yaa ama bu ay iyiydim bence yaa veremedimm veremeyince motivem düştü kacamagim oldu kii haftada bir kez ben normaldede kacamak yapardim ama 1 1 bucuk kilo verirdim bence vucudum degisiklik istiyo:KK51: aslinda ben kalori sayarak guzel kilo veriyorum ama hic canim istemiyo kalori saymak:işsiz: dukan express yapicaktim ama o da yalan oldu ne gibi bi degisiklik yapsam Bilmiyom :kusmuk:

Back
X