Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok sevindim canimm:halay::KK200: kimyonlu su ictim sabah bende kimyonu cok sevdigim icin tadi kötü gelmedi ama az attim ilik suya cay kaşığının ucuyla:deli: kimyondu dimi kiz yanliş yapmadim:KK70:

Ahahaha :D :D :D Afiyet olsun kuzum yarasın evett evet yanlışlık yok doğru kimyondu :deli: Ben kimyon içmedim bu sabah baktım annem yeşil çaylı detokstan hazırlamış onu doldurdum şişeme bide kahvaltıdan sonra içebildim kayısı çayını yarında kimyon denicem inşallah içebilirim aslında pek sanmıyorum ama bakalım :KK53::KK53:

Cuma günkü kilomdan 100 gram fazlayım :KK43:

Dünkü menüm;
Sabah: Kepekli ekmekten tost, şekersiz çay
Öğlen: Tavuk, süt helvası
Akşam: Fırında balık, patates

Yeşil çay su şekersiz türk kahvesi ve şekersiz çay tükettim
Süt helvasi neden yidin kii:tokat: ne kadar yidin tadimliksa vurmucam süyle:KK53: aksamki pattisden de az yediysen super:super:

Ahahaha :KK70: :KK70: :KK70: Afiyet olsun kuzum yarasın evett evet yanlışlık yok doğru kimyondu :deli: Ben kimyon içmedim bu sabah baktım annem yeşil çaylı detokstan hazırlamış onu doldurdum şişeme bide kahvaltıdan sonra içebildim kayısı çayını yarında kimyon denicem inşallah içebilirim aslında pek sanmıyorum ama bakalım :KK53::KK53:
Bende tiksinirim sandim kiz ama az koydum ondan heralde kimyonun tadini da severim koftelere falan bol koyarim zati:deli:ictim zorlanmadan:eğlence:

Cok sevindim canimm:halay::KK200: kimyonlu su ictim sabah bende kimyonu cok sevdigim icin tadi kötü gelmedi ama az attim ilik suya cay kaşığının ucuyla:deli: kimyondu dimi kiz yanliş yapmadim:KK70:
KİMYONLU KİMYONLU :KK48::KK48::KK48::KK48: BUGÜN BENDE İÇTİM BEN TÜM HALİ İLE YAPIYORUM TORTU AĞZIMA GELMİYOR HEM .. TADI GÜZEL BEN SEVDİĞİM İÇİN RAHATSIZ ETMEDİ BENİDE .... BENİM DETOKSU UNUTMADIN DİMİ :oops::oops::oops:

Cuma günkü kilomdan 100 gram fazlayım :KK43:

Dünkü menüm;
Sabah: Kepekli ekmekten tost, şekersiz çay
Öğlen: Tavuk, süt helvası
Akşam: Fırında balık, patates

Yeşil çay su şekersiz türk kahvesi ve şekersiz çay tükettim
liste hazırlarkende yersin helvaları:deli::deli:

geçmişi okudun mu beybi :KK53:
cuma eğer ilk 3 e giremezsek ceza alıyoruz. herkes en az 1 kg vermek zorunda:sinirli:
günaydın bu aradaaaaaa:KK68::KK68:

Benım cumaya kadar 1 kg vermem için şimdiden cumaya kadar hiçbişey yememem lazım :ruh::ruh:7
Pazartesi 61,6 çıktım bu sabah 60,7 ye düştüm -1 olmam içinde 59,6 olmam gerek :eek::eek:

Back
X