Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz ne insulni o nerden cikti

Ay ne biliyim belirtiler sanki bende var gibi o_O

Ben çok çok yemek yiyodum yani şuanda arada kaçamak yapıyorum ya ama önceki diyetlerimde hep bu şekildeydi ve baya kilo veriyodum ama artık veremiyorum :KK1:

kendimi kandırıyorum belkide bilmiyorum :KK48::KK48:

Yaa ama önceden daha çabuk kilo verirdim yani benim normalde 1 ayda bu kadar yemeye 58 e falan düşmem gerekirdi

Bide internette belirtilerini okudum vücutta lekelenme falan diyo yüzümde bişey çıktı 3 ay falan oldu geçmedi hala geçer gibi oluyo bakıyorum yine çıkıyo

Ben bi cildiyeye gidicem bide tahlil yaptırıcam şüpheleniyorum :KK1:
Nasıl birşey çıktı canım yediğn birşey dokunuyordur belki de ... bitki çayları fazla tükettiysen de olabilir .. geciktirmeden ertelemeden git tatlım

Yaa ama önceden daha çabuk kilo verirdim yani benim normalde 1 ayda bu kadar yemeye 58 e falan düşmem gerekirdi

Bide internette belirtilerini okudum vücutta lekelenme falan diyo yüzümde bişey çıktı 3 ay falan oldu geçmedi hala geçer gibi oluyo bakıyorum yine çıkıyo

Ben bi cildiyeye gidicem bide tahlil yaptırıcam şüpheleniyorum :KK1:

bu kadar yemeye derken yaş geçiyo beybi gçen seneyle bu sene bile aynı değil metabolizma hızımız yavaslıyo daha sağlıklı beslnemen lazım o yüzden

Ay ne biliyim belirtiler sanki bende var gibi o_O

Ben çok çok yemek yiyodum yani şuanda arada kaçamak yapıyorum ya ama önceki diyetlerimde hep bu şekildeydi ve baya kilo veriyodum ama artık veremiyorum :KK1:

kendimi kandırıyorum belkide bilmiyorum :KK48::KK48:
eskiyi bosver. Senin yediklerindem baklavalar borekler corekler oturuyo mideye :) yani saka bi yana beslenmekle ilgili az dikkat etsen gidiyo kendini oyle dusuncelere sokma cnm bence biseyin yoktur:KK5:

Gunaydin pampiliboyy :eğlence: kaptinn kaptinn senin haggında gonusiyi:KK53: beni ayartiyii:KK8:boyle yapiyi:rolleyes:
:işsiz:
bilerek etiketemediydim görme d,ye:deli::deli:
Korkuyisin benden :mapus:
tontik demiceksin geleceğin çıtırları diceksin:ruh:
:D yaaaaaa tabi tabi cnmmmm

eskiyi bosver. Senin yediklerindem baklavalar borekler corekler oturuyo mideye :) yani saka bi yana beslenmekle ilgili az dikkat etsen gidiyo kendini oyle dusuncelere sokma cnm bence biseyin yoktur:KK5:

:işsiz:

Korkuyisin benden :mapus:
:KK70: yaaaaaa tabi tabi cnmmmm

ınsallah canım ben yıne bı baktırayım :KK200:

Back
X