- 16 Temmuz 2013
- 443
- 259
- 303
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #183.041
Hasta kisin cnm menun cok yetersiz geldi bana![]()
Evet malesef baya hastayım ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasta kisin cnm menun cok yetersiz geldi bana![]()
taam kuzu bende markete bakarim paketli markalardan alirim.Ben a101 den aliyorum canim guzel oluyo tambugday unluda arasina da peynir![]()
ni degisik tarifler vaa sendeeKrem karamelli kek yapiom![]()
![]()
gecmis ossun cnmm dikkat et kendine saglikli beslennn cabucak iyilessEvet malesef baya hastayım ya![]()
Grs cnmmmSelam kızlar..hasta ziyaretine gidiyorum şimdi akşama görüşürüz öpüldünüz :)
yok ben aile arası evde yaptımen güzeli o bence. o bile zor geldiKız ben çok korkuyorum senın nısanın buyuk mu oldu![]()
ben alır cıkardım cocugumu ordanAyyyyyy ne kotu olmussss bitane patlatsaydin
Bikere kizim hastalammisti ozelde kizimin damarini bulamadi s*l*k deldi olmadi fln sonra o seyi bagladi delmek icin kolu morardi sanki hala bakiyo dedim yeter beeee napiyosun sen cocugun kolu morardi az daha elimden kaza cikacakti konu kizim vunku![]()
yok ben aile arası evde yaptımen güzeli o bence. o bile zor geldi![]()
yaa hemde tamben alır cıkardım cocugumu ordano kim oluyomuşta
beceriksizz
![]()
bnde aglıcak gibi oluyom D::benden bir tane daha varmış ... her kan verişim ayrı bir olay .... o yüzden kimse gelmek istemez benle kan vereceğimde![]()
bu hafta 2 de kabulümYes bebegim ama 1 kilo garantisi veriyorum cumaya soz
ay ne desem bilemedim su an ban yemek istemiyim
kuzum kıyamaaaammmmSağolasın...Hasta olduğum için iştahım kapndı hala kahvaltı yapmadım yataktan kalkıcak halim yok![]()
bnmde arası 1.5 sene olck tam ama yapmak istemedimmmya ben büyük yapıcam aslında en güzeli öyle ama bizim arada çok zaman var o yüzden![]()
yaa hemde tam![]()
:) ooo ban olmasaaaaaa beni bazen tutuyo gercekten yoksaaaa ...!ay ne desem bilemedim su an ban yemek istemiyim![]()
bnmde arası 1.5 sene olck tam ama yapmak istemedimmm
yooosaaa biliyim bennn:) ooo ban olmasaaaaaa beni bazen tutuyo gercekten yoksaaaa ...!![]()
bnde birazda oynamaktan kaçtım zatiboşa masraf ya cidden keske bende yapıcam demeseydım bizimde arası 2 seneye yakın olcaktı :/ oynamayı bılmıyorum napcam bilmiyorum![]()
yooosaaa biliyim bennn![]()
yime yime çok üzülürüm
ama oda biyere kaaaadaaan napalim yiriik bani acil durumlarda
![]()