Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sende mi bilmiyosun :KK48::KK48: ayyy rezil olcam diye öyle korkuyorum kii bide benimki çok güzel oynar bende kazulet gibiyim :KK53::KK53:
bnm nişanlımda güzel oynuyomuş öle diyo bende hiç sevmem oynamayı bilmiyom nolcak:KK53: kabarık elbiselerle kamufle etcm kndimi :D:D

Öğlen 1 kaşık ıspanak çorbası yedim dünden kalmıştı biraz tavuk sote yaptım ondan da 2 kaşık yedim yarım lavaş ekmeğinin yarısını yedim 1,5 bardak ayran içtim şimdi pişmanlık duyuyorum :işsiz::işsiz:

Öğlen 1 kaşık ıspanak çorbası yedim dünden kalmıştı biraz tavuk sote yaptım ondan da 2 kaşık yedim yarım lavaş ekmeğinin yarısını yedim 1,5 bardak ayran içtim şimdi pişmanlık duyuyorum :işsiz::işsiz:

Bende tiksinirim sandim kiz ama az koydum ondan heralde kimyonun tadini da severim koftelere falan bol koyarim zati:deli:ictim zorlanmadan:eğlence:
Bende tiksinirim sandim ilik siya koyunca hafif oluy hemde bi cay kasigi koydum ictim oyy cok aciitim bilsem yanima atistirmalik biseyler alirdim bugun ins tam anlamiyla basladim diyetime bugun oglani kontrole getirdim cok sira varmiss bekliyoruz. .

Bende tiksinirim sandim ilik siya koyunca hafif oluy hemde bi cay kasigi koydum ictim oyy cok aciitim bilsem yanima atistirmalik biseyler alirdim bugun ins tam anlamiyla basladim diyetime bugun oglani kontrole getirdim cok sira varmiss bekliyoruz. .
kuzuumm bz seninle denk gelemiyoruz hiççç:KK74:

Back
X