- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #183.061
:) hahaha neyse babysi ben temizlige devam ara vermistim :)muckyime yime çok üzülürüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) hahaha neyse babysi ben temizlige devam ara vermistim :)muckyime yime çok üzülürüm![]()
Yaptım inşallah şifa olurrkuzum kıyamaaaammmmama kahvaltı yap sonrada ilaç iç bide ıhlamur yap oh misss rabbim şifa versinn
![]()
bnde birazda oynamaktan kaçtım zati
hemencik geçiyo zaten ya anlamıyosun bile dertten kederden ahahah![]()
koley gesiiinnn ben yine buralarda:) hahaha neyse babysi ben temizlige devam ara vermistim :)muck![]()
inşallah kuzum hasta olunca bnm iştahım açılıyoYaptım inşallah şifa olurr![]()
bnm nişanlımda güzel oynuyomuş öle diyo bende hiç sevmem oynamayı bilmiyom nolcaksende mi bilmiyosunayyy rezil olcam diye öyle korkuyorum kii bide benimki çok güzel oynar bende kazulet gibiyim
![]()
bnm nişanlımda güzel oynuyomuş öle diyo bende hiç sevmem oynamayı bilmiyom nolcakkabarık elbiselerle kamufle etcm kndimi
![]()
lavaşı yemeseydin keşke canımÖğlen 1 kaşık ıspanak çorbası yedim dünden kalmıştı biraz tavuk sote yaptım ondan da 2 kaşık yedim yarım lavaş ekmeğinin yarısını yedim 1,5 bardak ayran içtim şimdi pişmanlık duyuyorum![]()
çeyrek yedim 5 parmağı birleştir anca o kadar ama çok pişman oldum yinelavaşı yemeseydin keşke canım![]()
çeyrek yedim 5 parmağı birleştir anca o kadar ama çok pişman oldum yineiş çıkışı çarşı pazar gezecem yarım saat yediklerimin yarısı gider...
Bende tiksinirim sandim ilik siya koyunca hafif oluy hemde bi cay kasigi koydum ictim oyy cok aciitim bilsem yanima atistirmalik biseyler alirdim bugun ins tam anlamiyla basladim diyetime bugun oglani kontrole getirdim cok sira varmiss bekliyoruz. .Bende tiksinirim sandim kiz ama az koydum ondan heralde kimyonun tadini da severim koftelere falan bol koyarim zatiictim zorlanmadan
![]()
akşam ıspanaklı yuymurta yapacaktım artık ıspanak kavururum sadece yoğurt ile güzel oluröyle yap canım bide aksam kaçırmamaya dikkat et bişey olmaz![]()
akşam ıspanaklı yuymurta yapacaktım artık ıspanak kavururum sadece yoğurt ile güzel olur
bizimkilerde halay var düğünde yırttım bilmiyom derim kıanyıda halletcez artıkgel kız buraya sarılalımBende kursa gitcem misket ve roman öğretiyolarmıs karadenızlıyız horonuda bırınden ogrencem artık oldugu kadar
![]()
fazla olmş sanki dimiÖğlen 1 kaşık ıspanak çorbası yedim dünden kalmıştı biraz tavuk sote yaptım ondan da 2 kaşık yedim yarım lavaş ekmeğinin yarısını yedim 1,5 bardak ayran içtim şimdi pişmanlık duyuyorum![]()
bizimkilerde halay var düğünde yırttım bilmiyom derim kıanyıda halletcez artık
ayy bi o dert kaldı sanki![]()
bak seeennn sen mi diyosun bunlarıııöyle yap canım bide aksam kaçırmamaya dikkat et bişey olmaz![]()
kuzuumm bz seninle denk gelemiyoruz hiçççBende tiksinirim sandim ilik siya koyunca hafif oluy hemde bi cay kasigi koydum ictim oyy cok aciitim bilsem yanima atistirmalik biseyler alirdim bugun ins tam anlamiyla basladim diyetime bugun oglani kontrole getirdim cok sira varmiss bekliyoruz. .