Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar napyonuz bakalimm

Ilk menumu paylaşim
Sabah 9:00
Bir tost ,zeytin ,peynir
Bir haslama yumurta
Yeşil cay

Ara 1,5 yesil elma
3 ceviz

16:00
Bir tabak ispanak
Iki kaşik bulgur pilavı

2 lt su
Spor yapardim aslinda ama tum gün oturmadim zaten evde iş yaptim .yarin insallah spor :KK24:
guzel cnmm afiyet ossunn

Evet lise dönemimde ozellikle pirinc pilavi sebzeli kofte ketcap mayonez koyar kola ile yerdim ve çıtırdım yaş ilerdikce kilo aldim
Ben hep sismandim ve hayatim boyunca hic pilavla ekmek yemedim :D ama pilavi deli gibi yerdim hemde haci pilavi gibi pilavlari bol yagliiii

Sabah: 4 kaşık yulaf gevreği
Ara:kahve
Öğle : 4findik köfte 1 kase çorba
Ara: kahve
Aksam:2 çiğ köfte bol yeşillik ayran:eek:

Su 2 litreye tamamlicam 30dk yürüdüm daha da spor yaparım
Çiğ kofteyi nişanlm ısrar etti bende porsiyon söyledim 2 tane yedim bol yesilliklerinden yedim
begendimmm kiii

Selam kızlar menüm..
Sabah: menemen, peynir, domates, salatalık..
Saat 15 de: bir kase keşkek, yarım poğaça..
Eve gelince salata yedim..
Pogaca harici guzell cnm

Abovvv ne kadann konusmusunuz ben daha 300 cu sayfadayim ay kizlar bugun pertimm cikti gunduz 11:30 da ciktim aksam eve 17:30 da geldimm sindi sıkı durun menumu yazimm epeyy yazmayinca bazi sebeplerden
Sabah 10:30 once kimyonlu su ictim 20dk sonra bi porsiyon melemen peynir sekersiz cay iki isrimlik ekmek

Aksam17:30 da pirasa beyaz lahanali icinde sarmisagi bulunan corba yaptimdi evden cikmmada gelince acliktan gozum dondu iki bucuk tabak ictimm
21:00 da 4yk yogurda küçük bir elma dogradim chia tohumu 1tk koydum bir cay kasik tarcin kattim yedimm
Su 2.5olucak spor bugn hastanedeydim pertim cikti marketler ne gezdimm..

Ay çok severim kaymakli bide immm baslasaydim bitirmeden birakmazdim :KK70::KK70:
Bende çok sevindim valla kuzum inşallah son olsun sonra gelip sizi bunaltitorum burda :KK70:
Yok canım ne güzel işte derdimizi sevincimizi paylaşiyoruz burada..inan tanımadığın insanlara anlatmak bazen daha mantıklı..yakınlarıma bişey anlatmaya korkar oldum ben..

Menum sabah
ilik su ile 2 gun kurusu
1 haslanmis yumurta 5 zeytin 1 caatal beyaz peynir 1 dilim tb ekmegi

Ara leblebi yarim avuc kadar 8 adet cizi

Ogle
Sebze yemehi pattisli
1 dolu kase mercimek
1 dilim ekmek

Ara
1 dilim peynirli borek
Yarim ayve minicik elma
1 hurma

Aksam isten gelince 2 salatalik

mercimek corba 1 porsiyin
3 parca alabalik bugulama
8 parca pattis ince dilimli
1 dilim ekmek
Az salata

Abovvv ne kadann konusmusunuz ben daha 300 cu sayfadayim ay kizlar bugun pertimm cikti gunduz 11:30 da ciktim aksam eve 17:30 da geldimm sindi sıkı durun menumu yazimm epeyy yazmayinca bazi sebeplerden
Sabah 10:30 once kimyonlu su ictim 20dk sonra bi porsiyon melemen peynir sekersiz cay iki isrimlik ekmek

Aksam17:30 da pirasa beyaz lahanali icinde sarmisagi bulunan corba yaptimdi evden cikmmada gelince acliktan gozum dondu iki bucuk tabak ictimm
21:00 da 4yk yogurda küçük bir elma dogradim chia tohumu 1tk koydum bir cay kasik tarcin kattim yedimm
Sarımsaklı çorba tansiyonu u düşurmüştür canım dikkat et..

Bence sen sabaha eksidesin kuzu menu gayet hafif hele aksam mikemmell. Hayirdir cnm hastalandinmi noyyduu

Bence sen sabaha eksidesin kuzu menu gayet hafif hele aksam mikemmell. Hayirdir cnm hastalandinmi noyyduu
Yok canim benim bisey yok şükür oglanin kontrolü vardi yarin cok şükür okula baslicakk bende rahatladimm ayy yarin regl olcam ya bi gerginimm kendimi zor bastiriyomm yogurtla elmayla tarcinla kandirdim :))

Yok canim benim bisey yok şükür oglanin kontrolü vardi yarin cok şükür okula baslicakk bende rahatladimm ayy yarin regl olcam ya bi gerginimm kendimi zor bastiriyomm yogurtla elmayla tarcinla kandirdim :))
Hee aevindim cnm. Yaa cok fena oluyoo insan ben esime cok eziyet ediyom o donemlerde :( Cok tahammulsuz patlayacak gibi oluyor insan. Ben reglden sonra asil tatli delisi oluyommm onceai etkilemiyor beni. Senin yogurtlu tarcin da cok guzel aferin sana guzel baslangic yaptin kuzucuuukk

Menum sabah
ilik su ile 2 gun kurusu
1 haslanmis yumurta 5 zeytin 1 caatal beyaz peynir 1 dilim tb ekmegi

Ara leblebi yarim avuc kadar 8 adet cizi

Ogle
Sebze yemehi pattisli
1 dolu kase mercimek
1 dilim ekmek

Ara
1 dilim peynirli borek
Yarim ayve minicik elma
1 hurma

Aksam isten gelince 2 salatalik

mercimek corba 1 porsiyin
3 parca alabalik bugulama
8 parca pattis ince dilimli
1 dilim ekmek
Az salata
Balık yemişsin canım çok iyi yarasın bebişe..üzerine bir tk helva yersen balığın civasını alır daha faydalı olur :KK66:

Back
X