Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hic blmiyormmmm kaynanayi gordu bizi unuttu ahahah :KK70:
:KK70: :KK70: hahahah insallah yarin bize vurmaz piyango :KK70: ben kesin eksideyim deinsallah dahada inerm :dua::dua:
doyamamıştırlar hasret gideriyodurlar :KK70::KK70::KK70:
ay inşallahh yaaa herkes ekside olsun hepimiz zayıflayalım:dua::dua::dua:[/QUOTE]
:D bu hafta eski duzene dondum cok sukur biliyosun zaten nisanda bu is bticeeeek lutfeeeeeeen :dua:

çok iyi kaç aydan beri burdasın :KK51:
cnm ben 1 seneyi gecik burdym.
Ama zaten 19 20 kiloyu 4 ayda vermistim mayisin basinda 69lardaydim cnku dugun vardi kuzenin ordan bliorm.
Sonra yapmadm iste korumakda cok zorree hayatim korumakla gecicek versemde :(
66 gordum bi ara sonra tatiller fln iste. bide o kadar kilo verince insan bikiyo keske ara vermesydm smdiye bitmisti.
Simdi 58 istiyorum az kaldiii insallahhhhhhhhh biter yaaa nisan ayidnaaaaa:dua::dua:w

cnm ben 1 seneyi gecik burdym.
Ama zaten 19 20 kiloyu 4 ayda vermistim mayisin basinda 69lardaydim cnku dugun vardi kuzenin ordan bliorm.
Sonra yapmadm iste korumakda cok zorree hayatim korumakla gecicek versemde :KK43:
66 gordum bi ara sonra tatiller fln iste. bide o kadar kilo verince insan bikiyo keske ara vermesydm smdiye bitmisti.
Simdi 58 istiyorum az kaldiii insallahhhhhhhhh biter yaaa nisan ayidnaaaaa:dua::dua:w
:dua::dua::dua: nisanda istediğn kiloya kavuşursun .. 4 ayda 20 kilo kulağa hoş geliyor.. ben 69 olsam bile bana yeter ama ilk hedef 65 diyorum ki bırakırsm 60larda kalayım ... kamçıladı beni 4 ayda 19 20 kilo :KK36::KK36:

:dua::dua::dua: nisanda istediğn kiloya kavuşursun .. 4 ayda 20 kilo kulağa hoş geliyor.. ben 69 olsam bile bana yeter ama ilk hedef 65 diyorum ki bırakırsm 60larda kalayım ... kamçıladı beni 4 ayda 19 20 kilo :KK36::KK36:
hemde ne hosss 88 den oraya gelene kadar neler cektimmmmmm. Sen suan tam kacsin? Valla ben pek yorum yapmiyorm benim yorumlar sert ve kirbacli oluyo :D hahaahahah ama sende azimlisin cnmm o isigi aldim hadi insallah

:KK19::KK19:

hemde ne hosss 88 den oraya gelene kadar neler cektimmmmmm. Sen suan tam kacsin? Valla ben pek yorum yapmiyorm benim yorumlar sert ve kirbacli oluyo :KK70: hahaahahah ama sende azimlisin cnmm o isigi aldim hadi insallah

:KK19::KK19:
bugün 74,90 ü gördüm ama bildiğin aç geziyorum 2 gündür yarında bu şekilde geçirecem ... cumartesi günü ankaraya uçacam günü birlik o günde 3 sat kadar yürürüm tek öğün olur 3 günde 1 kilo veririm :KK49: pazar günü bir ödülü hak ederim :KK50:

Back
X