• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi akşamlar menumu yazim hemen annemgil var gecmisi sonra okurum artik
Sabah bi küçük kase süte yulaf ezmesi chia misir gevrek katip yedim doymadim bi dilim ekmak kk peynir yedim
Ara kucuk elma
Aksam Pırasalı lahana çorbası iki kase ictim,4yk nohut ,3yk yogurt
Birazdan bir kupa yesil çay icerim
2,5 lt su olcak
Yulaf ezmesini nasil yiyorsunuz:kusmuk: onun dışında beğendim

23 subat 2017 menum
Sabah
Yumurtali kavurmali menemen
5 zeytin
1 dilim tb ekmegi
Yesil cay
Oglen
1 dilim tuzlu kek
1 yk menemen
Ara turk kahvesi az sekerli
Aksam
Yogurtlu brokoli buyuk bi kase
Sekersiz cay icerim az sonrada
Su daha 1.5 oldu
Sen persembe günü kek mi yidinnn:bicak::bicak: tartı öncesi hemide :sinirli:

Anlastik o zaman :) sen şimdi yaşını kilonu hedefini bildir kendini tanıt evli misin bekar misin kimsin necisin anlat ben yarin sana kurallari anlsticam :) hosgeldin beybi hep beraber zayiflariz inşallahhhh
28 yaşındayım boyum 1.70, kilom 86 bekarım ilk hedefim 70, sonra 60 inşallah..özel bi okulda ögretmenlik yapiyorum..2012 de kilo aldım sonrasinda versem de aldim hep.. bugun basladim diyete..düşük kalori ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum biraz kilo verdikten sonra spora baslicam.. hep birlikte zayiflariz ins :)

Ben geldimmmmmm disardaydim yine :eek:
yine miii:nazar:
javalar soguk geziyin havalar isinirsa sen arazi olcen dimekk :eek:

insallaaaahhhh balimmmmmm.splnt takiyorm cok gicik bisey pazartesi kontrlm var.

Nerdesn gelmedn bugun ozletme kendiniiii
Iyi ya sevindim takmaya devam etmene ins kontrolune doktor iyi der . Alisinca belki cok zorlanmazsin kuzumm :KK200:

Ben is yerinde rahat giremimm o yuzden hep gunduz yarim yamaalak yaziyom bakiyom cok konusma varsa eve birakimm cenenize yetismek ne mumkun :D

Bende osledimmmmmkiiiiiiii:KK200:

28 yaşındayım boyum 1.70, kilom 86 bekarım ilk hedefim 70, sonra 60 inşallah..özel bi okulda ögretmenlik yapiyorum..2012 de kilo aldım sonrasinda versem de aldim hep.. bugun basladim diyete..düşük kalori ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum biraz kilo verdikten sonra spora baslicam.. hep birlikte zayiflariz ins :)
Oh vaktinde var diyete spora çok güzel zayiflariz valla :KK8:

Back
X