• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
1 domates / 1 salatalık/ ince 2 dilim peynir / yeşil biber/ süt/ maydanoz
Ara öğün
Portakal küçük
Öğlen
1kase makarna / 1 kase salata / 2 kasik yoğurt
Ara
Turk kahvesi / portakal
Aksam
Domates/ salatalık / peynir/ maydonoz / biber
Birazdan sut icicem 1 elma yerim canim cok istedi
Yarim saat kadar yürüdüm büroda çok enerji sarf ettim kalk otur yaptım sürekli yarin ki hedefim -200 gr daha
Guzel canim hafif bi menu makarnayi aksami hafif kapatmakla dengelemissin

Ben bi ara laf sokcam onlara inceden içimi rahtlatir otururum kuzum oh mis :KK70:
Ucunda nisanlin var bos ver :)))cok hakediyler bunlar lafları cok fenalar ha benim hic gucum yetmez benim kaynanam kp cokk cekinmm tirsim seninkiler oyle olmaz inş. .ama nisanliyken sana ne verirlerse al sen alma onlara ,gizz adetleri bilmemezlikten gel yapabilirsen ne kadar kotuyum dimi:KK53: kiz ben nisanliyken hic bişey görmedim ne cerezler ne tatlilar vs bizi yani babamgili zengin gorduler hepp pintiler yaaa :))
Puff eskiyi hatirlayinca:KK14: benim nisanliminn isi bilem doğru dürüst yoktu hic gun gormedimm bee:KK61:
Ama sindi allahima binlerce sukur iyi isi vaag her sikintinin sonu Selamet sende sabri ogrencen yeni gelinn rabbim bir ömür boyu mutlu etsinn:KK19::KK60: seni..

Ben de eşimden söz aldım 75 e inince yimek yimeğe gidiciizz umutsuz galiba söz vermiş bulundu :KK70:
Niye kiz maşallah sana bence basarirsin ben bi ara 74 gordumdu ahhh ahhh ama birakmicam 69 gorene kadarr..
Esinede kagit imzalataydin aha bu benim kg yemek nerdee dii puff biraz kabayimm kusura bakma ;))

O zaman iyi ki aramışsın sonra nişanlın zorda kalır aranıza yansır... altin olayina gelince kese al mutlaka ve düğün boyu elinde tut çıkarma... eşya da onemli değil ev alabilme imkânınız varsa eve yonelin once boşa kira ödemeyin

Bencede kaptinn kaptinn arkadasa katılıyorum esya cok onemli degil bi yatak odan bi oturma gurubun bide mutfak esyasi vs. Bunlar olsa yiter bizim gercekten durum yoktu hemen eve yazildim bu sene 10cu yilim bu sene basinda ev borcum bitiy evv cok onemli esya cok alma tasinmaktan yipraniyor allah ev alana evlene yardim eder ediyorda .. biz burdan tecrübelerimizi paylasiyoruz canin yanlis Anlama oluggymu

Öyle mi dusunurler ay ben çok mu safim. Bnm bi arkadaşın bilezigini almışlar borç yaptık diye
Ayy sakin isterlerse virme takini bilezigini onlar senin sermayen hazinenn ne dicegimi unuttum..
Canim benim senin kayin baban veya kaynan olumlu yonunu gorsek nolcak ver sana geri öderler verirler dir yorum yaparik zaten alsalar bilem zor gelirr taki ,surda aileyiz vs gibisinden..

Neler var neler canım..arkadaş takilarını balayına giderken kv ye bıraktı geldiğinde yok ben borçlara verdim demiş kiz da bişey deyimemiş garibim..siz dikkat edin onceden uyarın..

Ama bide su var bizim burda boylede herkesin adeti farkli mesala kaynana altin borç etti gitti dugunlere hep altin taki takti ama sindi bende oglani evlendiririm alirim derse o kaynanani degilmi eger gelin isterse borc takilanlari kaynana verir yarin dugun oldumu gelini cagirirlar altinimi odesin die..
Ha kaynanin kayinpederin rizasi olursa bu oglumun hakki die al altinlari takiyi der biz oderiz yada siz odersiniz ..
Bide kaptinn kaptinn dugunu siz tutacaksaniz misafirleri siz yedirip icirecekseniz altin sizin hakkinizz..
Iste bide böyle bi durum varr..

menüm kahvaltı
1 küçük tam tahıllı lavaş
5 az tuzlu zeytin
1 tatlı kaşığı tahin
nane
yarım kaşık ev tapımı kahvaltılık sos
1 kk muratbey tam yağlı beyaz peynir
ara
elma kurusu
Öğlen
kefir+müsli
ara
elma kurusu
akşam
1 muz
1 küçük bardak capuchino
ara
küüçük bardak sütlü nescade
2 dilim fıntıklı çikolata
Aksam yemegin niye yoktu evde degilmiydin yarin cuma oldugi icinmi böyle yedin beybisi atistirmalik olmus sankimm yarin eksi cikta ,yoksa kaptin bizi kitiyg kitiyg dogrucakk

***14. TAKİM 506. ETAP***

kova01( 62.4///%)sabit
elaalemi( 59,5///%)
hedef52( 56,3/55.8/0.5/%0.88)
selcanmehmetcan(76,7///%)
htc71(65///%)
06derya(76,3///%)
ParteMoralll(678///%)
poncikbirgelincik(60,8///%)
senad(68,6///%)

14. Takim ortalamasi:%

Sabah
1 domates / 1 salatalık/ ince 2 dilim peynir / yeşil biber/ süt/ maydanoz
Ara öğün
Portakal küçük
Öğlen
1kase makarna / 1 kase salata / 2 kasik yoğurt
Ara
Turk kahvesi / portakal
Aksam
Domates/ salatalık / peynir/ maydonoz / biber
Birazdan sut icicem 1 elma yerim canim cok istedi
Yarim saat kadar yürüdüm büroda çok enerji sarf ettim kalk otur yaptım sürekli yarin ki hedefim -200 gr daha
Oglenki makarna mecburi oldugu icin guzel olmus menu aksam cok hafif olmus muhakkak eksidesindir

Ucunda nisanlin var bos ver :)))cok hakediyler bunlar lafları cok fenalar ha benim hic gucum yetmez benim kaynanam kp cokk cekinmm tirsim seninkiler oyle olmaz inş. .ama nisanliyken sana ne verirlerse al sen alma onlara ,gizz adetleri bilmemezlikten gel yapabilirsen ne kadar kotuyum dimi:KK53: kiz ben nisanliyken hic bişey görmedim ne cerezler ne tatlilar vs bizi yani babamgili zengin gorduler hepp pintiler yaaa :))
Puff eskiyi hatirlayinca:KK14: benim nisanliminn isi bilem doğru dürüst yoktu hic gun gormedimm bee:KK61:
Ama sindi allahima binlerce sukur iyi isi vaag her sikintinin sonu Selamet sende sabri ogrencen yeni gelinn rabbim bir ömür boyu mutlu etsinn:KK19::KK60: seni..
:D:D bizimkilerde de yok öyle adetler kuzum bişey getirmezler yani ama geçen laf carptırdım ayakkabı alcam diye kp ben alayım demiş:KK53::KK53:

Back
X