- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #184.601
bizde karnıyarık k.fasulye tarhana varAksama ne yemeyegi yapcam yaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde karnıyarık k.fasulye tarhana varAksama ne yemeyegi yapcam yaa![]()
Spora benide ekle cnm. Cok fazla yapamam kizimla ama olsun elimden geleni yaparmben yemeğimi aldım![]()
Spora benide ekle cnm. Cok fazla yapamam kizimla ama olsun elimden geleni yaparm
ne yidin en yidinben yemeğimi aldım![]()
kızınla beraber yaparsınız küçük totosuyla eşlik eder sanaSpora benide ekle cnm. Cok fazla yapamam kizimla ama olsun elimden geleni yaparm
gel yamacıma
ne yidin en yidin
kızınla beraber yaparsınız küçük totosuyla eşlik eder sana
gel yamacımaberaber yapak
![]()
pazar günü yapamazsın kuzum hafta sonu vakit ayıramazsın ben salı düzenleyip yeni listeyi paylaşıyodum sende pazartesi yap ikisini de aynı gün olsun yanikaptinn kuzum spor listesi pazardan pazara yenilensin mi? Pazartesi günleri de yeni listeyi hazırlarım??
valla bizimde yaa ya makarna ya pilav yada bulgurmercimek çorbasıyla mantarlı sebzeli bi yemek3. çeşiti alamıyorum hep zararlı şeyler var
![]()
regli olursam ikiye bölmem gerek .... sabah akşam sporyok kuzum bugün yap bitir ki carsamba eksiye döndürelim kiloları hem spor listesine faydan olur poncik hazırlar akşama dogru listeleri![]()
hee eder ustume oturuyo mekik bile cektirmiyone yidin en yidin
kızınla beraber yaparsınız küçük totosuyla eşlik eder sana
gel yamacımaberaber yapak
![]()
Sagol canim bende seni optummm![]()
kaptinn @ParteMoralll@ @munter @sarraf @SekerPancari71
Mavi boncukkk daha sayamadigim butun arkidislarim hepinizu
![]()
Ben kendi capimda yapiyorum canim birseyler simdilik katilamambu hafta sporda yapamam herhalde oglusum yarin sunnet oluyoKızlar yeni spor listesi hazırlıyoruz
Katılmak isteyenler bildirsin
@munter @jaspeado @Binnur08 @EndlessHappinessSchonerDuft @kova01 @elaalemi @selcanmehmetcan @htc71
Mavi boncukkk @ParteMoralll @senad
he o da var dimi o zaman senin özel durum oldugu için 2 ye bölebilrsin geri kalan kısım bugun bitirmiş olsun sporunuregli olursam ikiye bölmem gerek .... sabah akşam spor![]()
hee eder ustume oturuyo mekik bile cektirmiyoayni boyle
osssundu yapariz biseyler
Nasil arti 300 yaa daha fazla yazdigina gore 4.3 oluyorgünaydın kızllaaarrrcookk güzel bi hafta geçirmeniz dileğiyle
cuma:55.8
pazartesi:60.1
+300![]()
imzamı attımKizlar bugun pazartesi.hafta sonu kacamaklari birazda olsa affedilebilir ama rica ediyorumm cumaya kadar listelerde borek corek tatli vs gormek istemiyorum!
Sonuc olarak diyet sayfasindayiz bugun ne pisirdin degil.
Arada olanlar oluyor ama hergun olmasin.
menulere DIKKAT LUTFENN!!!![]()
evet tahmn edersin ki 2 günde 4 kilo alamam kuzum yanlış yazmışımNasil arti 300 yaa daha fazla yazdigina gore 4.3 oluyor