• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bugun pazartesi.hafta sonu kacamaklari birazda olsa affedilebilir ama rica ediyorumm cumaya kadar listelerde borek corek tatli vs gormek istemiyorum!
Sonuc olarak diyet sayfasindayiz bugun ne pisirdin degil.
Arada olanlar oluyor ama hergun olmasin.
menulere DIKKAT LUTFENN!!!:mapus::mapus:
wooo sert ve kesin mesaj ... mesaj alındı cumaya kadar 72 yi görecem bu haftaki hefeim bu :KK5:

Ben cok esnektim cocukken gerci hala var:KK8: onuda buyudugunde yonlendiricem bacagini kafanin arasina aliyoz sirt ustu yatrken korkuyo herkes ama o guluyo :KK70: istermmm valla spora egilimli olsunnnnn cocukken
onu nası yapıyo kız :D:D:D bende güree göndercm cocugumu :D:D şaka şaka kızın olursa savunma sporlarından birine kesin yazdırcam bu sevirde şart bence geriisi ona kalmış severse devam eder zaten

NORMALDE BAŞ EDERİM STRES VE REGLİ DÖNEMİ AÇILIYOR ŞU AN İKİSİ MEVCUT SU İÇEYİM BOL BOL
bndece su iç kahveyide dene o da benm açlığımı bastırıyo bayaa
Ben yarından itibaren maydanoz limon kürü yapıcam kuzuum sabahları üşenmezsem
Acıktırmıyor metabolizmayı calıstırıyor dıye bılıyorum
üşenirsin sen :KK53::KK53: yp yap bende bulcm kendime bieyler belki yogurtla keten tohumu yerim

bndece su iç kahveyide dene o da benm açlığımı bastırıyo bayaa

üşenirsin sen :KK53::KK53: yp yap bende bulcm kendime bieyler belki yogurtla keten tohumu yerim

annemi ikna ederim o kalkar yapar zaten kahvaltı hazırlıyo bize :D
benim annemde kiloluuu hemidee çok çok çok kiloluydu şuan yine kilolu ama baya verdi :D hem kendine hem bana yapar
haftasonu baya çemkirdim zaten :KK62:

Ben yarından itibaren maydanoz limon kürü yapıcam kuzuum sabahları üşenmezsem
Acıktırmıyor metabolizmayı calıstırıyor dıye bılıyorum
MAYDONOIZ U SUDAA MI KAYNATACAKSIN NSIL OLUYO O BEN KÜRSÜZ İYİ VERDİM DURAKLAMA DÖNEMİM OLURSA KÜR YAPACAM

Back
X