• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy yoruldummm valla sindi meyva yiyimmm seker ihtiyacimi karsilasinn ahhh ahhh nefes nefeseyimm anamin is bitti eve geldim akşam yine gidicemm arabasi vaggg ben corba icecemm sadece saat ikide de bi buçuk kase ictimm bol aciliydi..
afiyeet olsun beybiii tut kendini yeme akşam tm mııı
spor listesine gircen mi kız :D

Ayyy yoruldummm valla sindi meyva yiyimmm seker ihtiyacimi karsilasinn ahhh ahhh nefes nefeseyimm anamin is bitti eve geldim akşam yine gidicemm arabasi vaggg ben corba icecemm sadece saat ikide de bi buçuk kase ictimm bol aciliydi..

sen katılıyomusun canım spor listesine?

Onu bi türlü çözemiyorum :KK43: :KK43:
bu sabah tartılsam 61 kesin çıkardım öyle şişim yani
Siz topa tutarsınız diye tartılmaya korktum :KK70: :KK70:
bi daha pazartesi tartılmadn gel bak noluuuyy:sinirli::sinirli::sinirli:
sende sabahları aç karnına iç bence kayısı cayını olması gerekn oymuş gün ortasında değil mide boşken içilirmiş yanlış yapıo muşuz :ruh:

bi daha pazartesi tartılmadn gel bak noluuuyy:sinirli::sinirli::sinirli:
sende sabahları aç karnına iç bence kayısı cayını olması gerekn oymuş gün ortasında değil mide boşken içilirmiş yanlış yapıo muşuz :ruh:

bu sabah aç karnına içtimde noldu hee nolduuu :sinirli::sinirli:
hala çıkamadım :110:
benim anlamadığım hem tuvalete çıkamıyorum hemde acıkıyorum :silah::KK53:

Niye kizzz oturdugum zaman kg alimm bos ver gezcen alismisim bahale iki us gun yattiydim sıkıldım haa hele bu ara havada süper yürüyüş yapasim gelyde firsat olmadi yarin 3-4km yururum hem oturmsm var oraya yuruyerek giderim..
3 4 km yi kesmiyo bnm gözüm yüryemem gibi geliyo maşallah sana valla:KK53:
yok cnım kullanmadığım şeyler eve gidince uyur dinlendim mi geçer hem spor günü sporda iyi gelir
bence de acık havada iyi geliyo başa grsına bende migren varda bn ilaç kullanıyorum illaki

bu sabah aç karnına içtimde noldu hee nolduuu :sinirli::sinirli:
hala çıkamadım :110:
benim anlamadığım hem tuvalete çıkamıyorum hemde acıkıyorum :silah::KK53:
:D:D:Dbn bi ara 10 gün cıkamadıydım ama süreklide yiyorum belki sıkışırda çıkarım diye ahahahah mantık hep aynı da yanlış düşünüyoruz işte :D:D

Back
X