- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #184.701
Bu hafta regliyim ama haftanın 3-4gun spor yapabilirim ben coh megul kariyammm pardon hatunummm..afiyeet olsun beybiii tut kendini yeme akşam tm mııı
spor listesine gircen mi kız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta regliyim ama haftanın 3-4gun spor yapabilirim ben coh megul kariyammm pardon hatunummm..afiyeet olsun beybiii tut kendini yeme akşam tm mııı
spor listesine gircen mi kız![]()
Bende tam bunu dicektimm hedef52 sen gitmede :))) taam goruruz kiz beni hangi takima verceksinnbundan sonra böyle yardımcı yapmıcaklardı beni![]()
![]()
önce beni sallandırmazsınız inşallah![]()
![]()
![]()
![]()
hatuncuguumm spor listesine ne zaman teşrif edersiniz diyim o zaman randevu defterinize bi baksanızBu hafta regliyim ama haftanın 3-4gun spor yapabilirim ben coh megul kariyammm pardon hatunummm..
bilmiyorumki bi kişi eksik tamamlarsak çok güzel olurBende tam bunu dicektimm hedef52 sen gitmede :))) taam goruruz kiz beni hangi takima verceksinn
listeyi görünce hrıslandım .. bugün 1 saat yaparım artıkın16:51
SPOR LİSTESİ(27/02)
PEMBE TAKİM
Hedef52:
ParteMoralll:
Senad:
MOR TAKİM
Poncikbirgelincik:
Htc71:
Nuffiun:
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:
YENİ LİSTEMİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN
BOL SPORLARINIZI BEKLİYORUM
TAKİPTEYİM![]()
listeyi görünce hrıslandım .. bugün 1 saat yaparım artıkın![]()
he bak bakKızlar benim çıkmam lazım spor listesinde biyeri yanlıs yapmısım henüz çözemedim eve gititğimde bakıcam
Görüüşürüüüz
bizim gibi tontiklere sağlam ip gerek zati![]()
düşüşündüğü şeye bak hele yaaaSen nere tontiksin ben kendimi düşünüyorum bir yerimi kircaksiniz sonra yine gelcek kglalar sonra yine iki ay misafir agirla sizin yuzunden litfennn saglam ip tercih edinn..:))
kız ne araaaSpor yaptm su icindeyim kollarim titiriyyyy bacaklarm titriyyy ben dusâ![]()
Aşağı doğru yokus olunca super yuruluyor Ayyyyyy bunun bide geri dönüşü iyi gidiş 70 dk falan oluy3 4 km yi kesmiyo bnm gözüm yüryemem gibi geliyo maşallah sana valla
bence de acık havada iyi geliyo başa grsına bende migren varda bn ilaç kullanıyorum illaki
Abovvvv kiz cok sukur 10gun cikmamak ben olurdum ben kapiz oldugumda cok kotu agri cekiyorum afedersiniz tee rahmim kasiliyor kadin hastaligim yuzunden bence bu organi habire kotuleyin birene o gün kabizim diyn gor bah vc ye nasil cikiyon :))bn bi ara 10 gün cıkamadıydım ama süreklide yiyorum belki sıkışırda çıkarım diye ahahahah mantık hep aynı da yanlış düşünüyoruz işte
![]()
bn ısırarak savunuyorum kendimi genelde kardeşim ve nişanlım bu durumdan cok şikayetçi işe yarıyosa demek![]()
Ohh masallah nesen bozulmasin bebimmmYokk bugun yeni dogus benim icin guzel bi enerjiyle uyandim bugun mutluluk dagitiyim dedim balimmmm
nasil ne araa deluu yazmadigm ara buyuk zorluklar icinde tamamladm kizim gobegime oturuo ayagimn altina giriyo jillian yaptim arti daha yapip 31 yaptim bugunluk bukadar elimden bu geldikız ne araaa![]()
hoooo maşallahhh o ne öyleAşağı doğru yokus olunca super yuruluyor Ayyyyyy bunun bide geri dönüşü iyi gidiş 70 dk falan oluy