• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu hafta regliyim ama haftanın 3-4gun spor yapabilirim ben coh megul kariyammm pardon hatunummm..
hatuncuguumm spor listesine ne zaman teşrif edersiniz diyim o zaman randevu defterinize bi baksanız :D:D neyse sen az daha bekle tamam gircem llisteye dediğinde alalım senide:KK60:

16:51
SPOR LİSTESİ(27/02)

PEMBE TAKİM
Hedef52:

ParteMoralll:
Senad:

MOR TAKİM
Poncikbirgelincik:
Htc71:
Nuffiun:

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

YENİ LİSTEMİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN :nazar:
BOL SPORLARINIZI BEKLİYORUM:KK36:
TAKİPTEYİM:KK52:
listeyi görünce hrıslandım .. bugün 1 saat yaparım artıkın :KK49::spor::KK6:

SPOR LİSTESİ(27/02)

PEMBE TAKİM
Hedef52:

ParteMoralll:31dk
Senad:

MOR TAKİM
Poncikbirgelincik:
Htc71:
Nuffiun:

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

SPOR LİSTESİ(27/06)

PEMBE TAKİM
Hedef52:

ParteMoralll:31dk
Senad:
selcanmehmetcan:

MOR TAKİM
Poncikbirgelincik:
Htc71:
Nuffiun:
elaalemi:

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

@poncikbirgelincik listenin son hali bu kuzum

:KK70::KK70::KK70:bn bi ara 10 gün cıkamadıydım ama süreklide yiyorum belki sıkışırda çıkarım diye ahahahah mantık hep aynı da yanlış düşünüyoruz işte :KK70::KK70:
Abovvvv kiz cok sukur 10gun cikmamak ben olurdum ben kapiz oldugumda cok kotu agri cekiyorum afedersiniz tee rahmim kasiliyor kadin hastaligim yuzunden bence bu organi habire kotuleyin birene o gün kabizim diyn gor bah vc ye nasil cikiyon :))

bn ısırarak savunuyorum kendimi genelde kardeşim ve nişanlım bu durumdan cok şikayetçi işe yarıyosa demek :KK53::KK53::KK53:
:D
Yokk bugun yeni dogus benim icin guzel bi enerjiyle uyandim bugun mutluluk dagitiyim dedim balimmmm
Ohh masallah nesen bozulmasin bebimmm
nasil ne araa deluu yazmadigm ara buyuk zorluklar icinde tamamladm kizim gobegime oturuo ayagimn altina giriyo jillian yaptim arti daha yapip 31 yaptim bugunluk bukadar elimden bu geldi

Back
X