• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Korunmuyorum canim o piyango doğaldan çıkmaz ama dikkate alıp maydonoz a dikkat ederim
Hic belli olmaz cnm hic ummadifin anda bakarsin oluvermis hayat surprizlerle doludur. Dikkat et sen maydanoza ve bunun fibi seylere hayit tohumuni duydun mu sen cnm.

Bugünkü menüm;
Sabah: 2 yumurtadan omlet, biraz peynir
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1 güveç kabında sebzeli bi yemek
Spordan çıkınca bi yeşil elma yedim

Akşam yemeği yemedim yemeyi düşünmüyorum ama acıktım kızlar bugün aralardada bişey yemedim napsam ki ben
Kahvenin yanına bi halley yesem olur mu ki

şekersiz çay ve 1,5 litreden biraz fazla su sabahta aç karnına kayısı çayı iiçtim
suyuda 2'ye tamamlarım
Sen yiyecehini yemissindir ama ben yinede yazim kuzicuk halley malley yok o ladar spor ve gunduz beslenmen bosa gider corbani ic yogurt veua salatani ye doymassan surlu kahve yapip icersin ama birseyler ye yoksa yag yakamaz vicidun yazik olmasin sporlarina

Evet gelelim bugünkü yediklerime
Sabah
1 yumurta bol baharatlı yağda/ 1 portakal/ 1 elma
Ara öğün
Bos geçti
Öğlen
Çiğ köfte ve tombul ayran is cok yoğundu dışardan yemek zorundaydım bu daha masum geldi
Ara öğün
Mısır unundan yapılma birşey geldi bazlama tarzı çeyrek ondan yedim
Akşam
Bir tabak ıspanak bakliyatli/ yarım kase yoğurt
2 küçük kare bitter
yicek yerim yok ama inanılmaz derecede iştah var bugün nasil bitecek bilmiyorum dizimde var uyuyamam
50 dakika yürüyüş yaptım birazdan spor yapacam süresini bitince yazarım
2 lt suyum tamamlandı
Begendim cnmm afiyet olsun

ciziyi sorf midemi bastirsin diye yedim valla leblebi kabizlik yapiyorya cok yemek istwmiyorum korkuyorum zaten hamileyken kabizlik oluyormus o yuzden leblebiyi hep sayili yiyorum. Baska tuzlu saglikli ne olabilir aklima gelmiyo :KK43:

Hicbisi yok dimiii kuzu :KK70:

Pattisi baya yesiysimm kizzz gayet doygun kalktim masadan hatta az once 1 bardak sut ictimm 2 dilimde portakal yidim iyi yaptim demiiii
Harika sabahlari ceviz findik badem yiyormusun findikla kuru uzum yi şöyle bebisiniz guclensin sut güzel akil etmisin ben unuttum gitti bu kuru yrmisleri sabahlari bile yesen cok kg almazsinn.. baska ney varr ki ..

SPOR LİSTESİ(27/06)

PEMBE TAKİM
Hedef52:

ParteMoralll:31dk
Senad:35
selcanmehmetcan:

MOR TAKİM
Poncikbirgelincik:
Htc71:
Nuffiun:
elaalemi:

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

YENİ LİSTEMİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN :nazar:
BOL SPORLARINIZI BEKLİYORUM:KK36:
TAKİPTEYİM:KK52:
Benim adım niye yok burda :110:unuttunuz mu beni..

Aynen 2 kase yedim biri kesmedi bazen tek corba icince metebolizmam daha iyi calisiyo iyi oluyo

sıvı gıdalar daha iyi oluyo ama sadece corba istiyosan sebze corbası tercih etmeni öneririm bütün sebzelerden katıp blenderdan geçirirsin daha besleyici olurr

Her zamanki gibi gizell bebiss

sabah kahvaltim da peynir yok ondan mi acep az once 1 bardak da sut ictim 2 dilimde portakal yedimmm hossettim mi nee senin yazdigiji keptin :KK70: :KK60::KK56:

Oo ekmek sadece sabah yenmis menude pilav yokk gayet mikemmellll keptinn sporda guzelll sudaaa :super:
meyve sebze protein hepsi azım sana hepsi susam sadece krekerle besleniyo gbi hissediyorum sen böyle beslendikce :D

günaydın kızlaarrr +300daha geldi:oha: 56,4 oldum niye böyle oluyo anlamıyorum bugün öğle ve akşamı cok hafif tutcam:kızgın:

günaydın kızlaarrr +300daha geldi:oha: 56,4 oldum niye böyle oluyo anlamıyorum bugün öğle ve akşamı cok hafif tutcam:kızgın:
bende de öyle oldu bir ara tartıdan şüphe ettim regli olana kadar katlanacak sanırım ... bugün nefes alacak zamanım yok kahvaltımı ekmeksiz yaptım hıurma da aldım ara öün yapcam ağzımda tutcam hep yutmicam bazı menüler gözümden kaçabiliyor telden girince af ola ben kaçtım ara verdiğim de girerim artık

bende de öyle oldu bir ara tartıdan şüphe ettim regli olana kadar katlanacak sanırım ... bugün nefes alacak zamanım yok kahvaltımı ekmeksiz yaptım hıurma da aldım ara öün yapcam ağzımda tutcam hep yutmicam bazı menüler gözümden kaçabiliyor telden girince af ola ben kaçtım ara verdiğim de girerim artık
Kolay gelsin canıım cok yorma kendini yediklerinede dikkat et:KK68:

Sen yiyecehini yemissindir ama ben yinede yazim kuzicuk halley malley yok o ladar spor ve gunduz beslenmen bosa gider corbani ic yogurt veua salatani ye doymassan surlu kahve yapip icersin ama birseyler ye yoksa yag yakamaz vicidun yazik olmasin sporlarina
Yimidim cınısııı :halay:

Benim adım niye yok burda :110:unuttunuz mu beni..

yok canım dün yazmıstık katılmak isteyen bildirsin diye sen bildirmeyince

Back
X