• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin canım :KK200:
Susam büyüyo çünkü :KK46::KK200:
hosbulduk poncikimmmmm :KK200:
midemde buyuyooo:bicak:

yeni kıyafetler almaya başlayablilirsinizzz:rapci::rapci: en sevdiğiiimmmmm:KK53:
şişkinlik vardır belki kuzum
siskinlikte var cnmm evet :duduk:
bende cok severim yeni seyler almayi lakin uzerime olmuyor artik dombilik oldugum icin cin islencesine donuyor :mad:

kızlar hurma ne pahalıymış öyle fındık fıstık ile yarış içinde kilosunu 60 tlye aldım sayı ile aldım tabi yuh dedim 1 haftalık sebze paramı hurmaya yatırdım
ben demistimm :KK53:
saglikli beslenebilmek icin ek 2000 tl kazancimiz olmasi lazim :oha:

herkes geldim diyo o zaman buralar niye cok sessizleşti :63::63: kim bu gelmeyen kim kim kimmmm uleeenn getirin onu banaa:KK34::KK34:
Tatlisim sen cok konustugun icin burasi sakinlesince cildiriyosun:confused::KK70:

bende cok severim yeni seyler almayi lakin uzerime olmuyor artik dombilik oldugum icin cin islencesine donuyor :mad:

Tatlisim sen cok konustugun icin burasi sakinlesince cildiriyosun:confused::KK70:

susam geldikten bi müddet sonra gelirsin küçültürüz senin mideyi
el birliğiynen :bicak:

bende muhasebeciyim:63::63::63::63::63:
hahaja bende :D bu muhasebciler hep tontiss oluyo

Bakk bakkk satcakmis dur senin hakkindannn @ParteMoralll gelirr..bak partecim kiz ilgi istiymis alamayinca satcakmis bi ell bacimnn :))
:tokat: biyere gidemez şuuu

Gecmisi okuyamadim kacirsigim bisi var mii:bicak:
Evt menunu begenmedigimi soyledim:tokat:
Hamilekik imzamda kiyafetleriniz dar gelmeye basladi diyor ve evet pantulumun ďugmesi firlamak uzere :mad: aslinda kiloda almadim yani niden boyle :KK64:
cunku sen artik hamile tayti yada pntlnu gymen lazim.benim skmiyodu doktor mutlaka al ve giy diye uyarmisti

o zaman sizde cok konusun :D:D:D:D::D

hahaja bende :KK70: bu muhasebciler hep tontiss oluyo

:tokat: biyere gidemez şuuu

Evt menunu begenmedigimi soyledim:tokat:
cunku sen artik hamile tayti yada pntlnu gymen lazim.benim skmiyodu doktor mutlaka al ve giy diye uyarmisti

halbuki lisedeyken muhasebeci deyince topuklu kalem etekli dar gömlek giyen gözlük takan incecik kadınlar canlanırdı gözümde :KK70::KK70::KK70::KK70:
su an ki halim kot üstte sweatshirt şişme yelek kiloda 56 :KK70::KK70::KK70:

Back
X