• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

spordan gelince acıkıcaksın ama
yemekhaneden yemek listesi alma imkanın yok mu sevmediğin yemekler oldugunda evden getirirsin

yemekhane değil kuzum lokanta var ordan bakıyorum bazen geç kalıyorum bişey kalmamış oluyo normalde çeşit çeşit yemek var bide ben çok seçtiğim için böyle normalde 20ye yakın çeşit var

:KK57:
clip_image001.gif

Defolu cikti bu :KK70:
ne var o fotoda gözükmüyoooooo

yemekhane değil kuzum lokanta var ordan bakıyorum bazen geç kalıyorum bişey kalmamış oluyo normalde çeşit çeşit yemek var bide ben çok seçtiğim için böyle normalde 20ye yakın çeşit var
o zaman seçme huyunu bırakmaya başlıyosunnnn
her yemeğin bi faydası var vitamin degeri var ayırt etmek olur mu cocuk musun sennn:sinirli::sinirli:

sarraf sarraf canim kv gencecikmis cok gecmis olsun Rabbim sifalsr versin. Seker hastaligi zor Allah beterinden korusun.

@06Derya ogglusun sunnet olmus gozunuz aydin cok gecmis olsun.

ne var o fotoda gözükmüyoooooo
bilmim ne fotosu kino nnerdengeldiii oraya :D

senin için büyüük mutluluk olmalı kilo almakkk:KK46: ben vitamin fazlalıgından giderim herhalde hamileyken bebişime yarasın diye herseyi yerim :KK70::KK70:
Zayiflayip hamis olsaydim oyle olurdu simdi bu kilo ile izerine en az 10 kg dusunce degisik oluyorum cok hantalim bebegime ins zarar vermem bu tikinikliklaaa yoksa onun mutlulugu sagligi icin herseyi yirimmm :KK46:

Hamis olunca saaaa ignee yapciklerrrr:KK53: nihahahahhahahahaha

Kızlar bugünkü menümüde yazayım da giremem akşama

Sabah; Krem peynir ve 1 dilimden biraz az kepekli ekmek
Öğlen; Tavuk kavurma, 3 kaşık süt helvası
Akşam; Tavuk ve yoğurt yada ayran yemeyi düşümüyorum

Az önce bi türk kahvesi içtim 1 litre su içtim şimdiye kadar şekersiz çay ve sabah aç karnına kayısı çayı içtim
Akşam bide kahve içer suyuda 2'ye tamamlarım

Ben gidiyooorumm spora öpüyorum hepinizi :KK200:

:spor::spor::spor:

Kızlar bugünkü menümüde yazayım da giremem akşama

Sabah; Krem peynir ve 1 dilimden biraz az kepekli ekmek
Öğlen; Tavuk kavurma, 3 kaşık süt helvası
Akşam; Tavuk ve yoğurt yada ayran yemeyi düşümüyorum

Az önce bi türk kahvesi içtim 1 litre su içtim şimdiye kadar şekersiz çay ve sabah aç karnına kayısı çayı içtim
Akşam bide kahve içer suyuda 2'ye tamamlarım

Ben gidiyooorumm spora öpüyorum hepinizi :KK200:

:spor::spor::spor:
Oglen cok az olmus begenmedim helva zaten rezillikkk aksam tabuk ve yogurt kesin ye kesinnn beslenmeden kilo veremezsinnn :tokat:

Back
X