- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #185.061
Sagol cnm simdilik iyi gibi cok sukur az bi mizmiz amasarraf geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Mavi boncukkk insallah hemen iyileşir kuzun canım geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol cnm simdilik iyi gibi cok sukur az bi mizmiz amasarraf geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Mavi boncukkk insallah hemen iyileşir kuzun canım geçmiş olsun
hemen toparlar inşallahSagol cnm simdilik iyi gibi cok sukur az bi mizmiz ama
Menun guzel canim afiyet oslunmenüm
sabah
1 haslanmis tüm yumurta 1 de beyazı
4 5 zeytin
kk peynir
1 dilim ekmek
ara
1 portakal çeyrek muz
öğlen
2 kase çorba
bi parça haşlanmış tavuk
salata
akşam
6 7 yemek kasigi patatesli et sote
1 yk bulgur
3 lokma ekmek
su 2 litre
spor 45 dakika
Hayırlı olsun damatlığını gör annesi inş :))Oglusum sunnet oldu geldik evdeyiz simdilik iyi gibi
Afiyet olsun guzel menunmenüm
sabah
4 5 zeytin
kk peynir
1 dilim ekmek
ara
1 portakal çeyrek muz
öğlen
2 kase çorba
bi parça haşlanmış tavuk
salata
akşam
1 yk bulgur
3 lokma ekmek
su 2 litre
spor 45 dakika
Ben kullandim hepsinii meryem ana otu aksamdan islatip sabahnan ac karnina iciliydi.bide meyrem ana otu dogum yapacak kişi icerse dogumu kolaylasirmis.hayit otuda sabah aksam ictim bi tatli kasigi bir sb su kaynadiktan sonra hayiti koyuyon 30 saniye bi kaynat 10 -15dk dinlesin ilik vaziyette ic tadi cok acili oluy ama sifa icin ic ben ilidiginda sabahlari 1tk polen katip karistirdim ictimm onun allahin izniyle cok sifasini gordummyok görmedim telden girdiğim için sorun oluyor akşamları ..... aldım onu meryem ana otu arıyordum adam hayıt tohu dedi aldım ama içmedim nasıl kullancam bilmiyorum araştırmadımda öylece çekmece kaldı o 2 haftadır
Adet olunca yapayım hayıt otunu bende ... meryem ana yi icende var ustunde tasiyanda teşekkürler tatlımBen kullandim hepsinii meryem ana otu aksamdan islatip sabahnan ac karnina iciliydi.bide meyrem ana otu dogum yapacak kişi icerse dogumu kolaylasirmis.hayit otuda sabah aksam ictim bi tatli kasigi bir sb su kaynadiktan sonra hayiti koyuyon 30 saniye bi kaynat 10 -15dk dinlesin ilik vaziyette ic tadi cok acili oluy ama sifa icin ic ben ilidiginda sabahlari 1tk polen katip karistirdim ictimm onun allahin izniyle cok sifasini gordumm
Afiyet olsun menü güzelmenüm
sabah
4 5 zeytin
kk peynir
1 dilim ekmek
ara
1 portakal çeyrek muz
öğlen
2 kase çorba
bi parça haşlanmış tavuk
salata
akşam
1 yk bulgur
3 lokma ekmek
su 2 litre
spor 45 dakika
HayırdırKızlar... Çok kötü şeyler oldu..
Noldu canimnKızlar... Çok kötü şeyler oldu..
Geçmişinizi bilmiyirum neden zorunluluk olsun aile durumumu vardıPazar günü erkek arkadaşımla tartışma yaşadık.. Ona bir laf demişim, lakin hatırlamıyorum. Bunu bana nasıl yakıştırdın falan dedi. Bunu hatırlayınca yaz dedi. Ben de ben öyle şeye gelemem bitiyorsa bitsin dedim. Çünkü 2.5 yıldır alttan alıyorum. Artık yorgunum. Çok üzgünüm.. Onu çok seviyorum. O da beni çok sevdiğini söyledi. Neden ergenler gibi telefonda ayrılıyoruz dedim. Yüz yüzeyken seni nasıl bırakacağımı düşünüyorsun dedi. Beni arama ben de seni aramayacağım dedi. Peki dedim. Ama dün sabah aradı görüşelim dedi. müsait değilim dedim. bu sabah yine aramış uyuyordum.uyanınca aradım. görüşelim diyecktim ama işim çıktı dedi.peki dedim. kızlar onu tanıyorum.sanki zoraki ayrılmak zorundaydı ve bu bahane gibi geliyor.beni bir şeyden koruyor gibi. çok üzgünüm. moral olarak bitiğim..
Afiyet olsun tatlım28 subat 2017 menum
Sabah
1 has. Yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb ekmegi
Ara yarim muz
Oglen
1.5 kase mercimek corbasi
Ara turk kahvesi
Aksam
Salata