• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arti olmaaaa arti istemiyorummmmmmmmmmmm
evet suan oyle biseye ihtiyacim yok. Sarkan biyerim olmadi zaten cok sukur. Sikilasmaya yada eritmeye yonelik olabilir
eritmeye yönelik olmalıı diyetle beraber en iyi o gider ama nası bi spor olur bilmiyorum bilen varsa söylesiinn

Tabi bende istiyorum da yapmiyorum squat cnku korkuyorm suan daha hedefe ulasmadim. Zaten aamac incelmesi bazi insanlarida biliyorm ki incecikken spor yapip kalin bacak oluyolr ama oyle begeniyolar ben begenmiyorm kaba geliyo :KK70: bence biz bolgesel calisabiliriz mesela ben ikigundur ic bacak calisiyorum.
ic bacak için ne yapiyorsun canım benim bildigim bi plates çemberi var bende onu sıkıştırıp bırakmak var başka neler yapiliyi

kalın bacak kalın kol istemiyorum zaten patates çuvalı gibiyim birde kalınlaşsa :kusmuk: incecik narin olmak istiyorum :KK8::KK8: iç bacak harketleri hangileriydi :cool:
bende istemiyorm ama sadece ince kolda azicik kas olabilir ski. Ben kurularida pek begenmiyorum :D haahah :d
Ben kucuk bi alet aldim onunla yapmaya basladim

valla bu seferki takımın cezalarını ben yapcam ama bi dahakine yapmam herkes duysun artı cıkanlar takım yüzdesini düşürenler bunu bilip ona göre hareket etsin ..
Aynennnn oyle.
eritmeye yönelik olmalıı diyetle beraber en iyi o gider ama nası bi spor olur bilmiyorum bilen varsa söylesiinn
yuruyus, plates ,leslie fln olabilir bence.
Bisiklet bile 15 20dk dan sonra basen yapiyomus. Iyi arastrmak lazm

Senin kilon 55 bilmiyorum ki ya ben zaten cokken yapilmammasi gerektigini biliyodum hatta sekerpancarida diyodu. Ama senin kilon az suanda bence asiri yapmayincs bisey olmaz
o zamna azar azar başlıyaym hergün 5 tane arttırarak gideyim olur dimi öle sıfırdan başlıyayım.
ben diş fırcalarken falan yapıyodum veya ayna karsısında işim varken falan :D

bende istemiyorm ama sadece ince kolda azicik kas olabilir ski. Ben kurularida pek begenmiyorum :KK70: haahah :d
Ben kucuk bi alet aldim onunla yapmaya basladim

Aynennnn oyle.
yuruyus, plates ,leslie fln olabilir bence.
Bisiklet bile 15 20dk dan sonra basen yapiyomus. Iyi arastrmak lazm
nişanlıma bana bisiklet alsana dedim çık dogru düzgün yürüyüşünü yap dedi :D:D:D:D
platese mi başlasam:KK58:

canım valla yemıyorum sporda yapıyorum nıye böyle anlamıyorum :KK43:
Daha hafif beslen ozaman bak bakalim degisiklik yarat
ic bacak için ne yapiyorsun canım benim bildigim bi plates çemberi var bende onu sıkıştırıp bırakmak var başka neler yapiliyi
evet dogruu ama basen ve ic bacak icin bazi hareketler var onlari kaydedip yapmak lazim. Her bolge icin var aslinda

o zamna azar azar başlıyaym hergün 5 tane arttırarak gideyim olur dimi öle sıfırdan başlıyayım.
ben diş fırcalarken falan yapıyodum veya ayna karsısında işim varken falan :KK70:
olabilir :) ama mesela popo dik olmasi icin kopek hareketi de var illa squat sart degl :D benm suan baya dik :D :D ama skilassin diye yapabilirim tabisi :d

Daha hafif beslen ozaman bak bakalim degisiklik yarat
evet dogruu ama basen ve ic bacak icin bazi hareketler var onlari kaydedip yapmak lazim. Her bolge icin var aslinda

olabilir :) ama mesela popo dik olmasi icin kopek hareketi de var illa squat sart degl :KK70: benm suan baya dik :KK70: :KK70: ama skilassin diye yapabilirim tabisi :d
bn zayıfladıkca popm küçüldü :110: hiç sevmedim bu halini önceden kotun altında bi şekli falan vardı en azından bn burdayım diyodu :D:D:D senin her yerin sıkı zati hiç öle bıngıl bıngıl değilsin ki :KK8::KK8::KK8::KK8:

Back
X