• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zaten bugun kirk yilin basi jahvaltimi erken yapiyim dedim ofa 10:30 da misafir geldi benim kahvaltı 12 ye kaldi puff ne yedigimide anlamadimm zatii

bana afakanlar basıyo sizin misafirlerden:ruh::ruh::ruh::ruh:
2 haftadır topikteyim sende poncikte zayıflyamıyorım diyorsunuz kodlama yapmayın tersini düşün bu hafta 200 gr gidicek ben zayıflarım diceksin .. nasıl kilo veremiyorum deyip aynı kiloda kalıyorsan bu kodlamayı terse de çevirebilirsin :sinirli:
evrene güzel mesajlar yollayalım diyosun:KK53::KK53: mantıklı geldi su an :KK58:

Kizzz yuruyus yapcaktimm disari bi ruzgar boynum tutukluk yapmis gidemim disari hee evde artik biseyler yapcamm sen beni nasil dislann bi tohat geliy cevir yanagini beni yormaa
Hahahahahaha s3n banaaaa tohaaaat heeee seni naparim ben biliyinmi tostosss :d yuvarlarim seni :D ayyyyy krizzzzzzz :D :D

bana afakanlar basıyo sizin misafirlerden:ruh::ruh::ruh::ruh:

evrene güzel mesajlar yollayalım diyosun:KK53::KK53: mantıklı geldi su an :KK58:
Hee kiz o misafirler devletten geldiler gittiler bi gun aksam sosal aile politakalardann gelceklermis bende didim gelinde size cig köfte partisi yapiyim dedim anamm size okaa diyorum meskul kariyamm diee :)))

Hahahahahaha s3n banaaaa tohaaaat heeee seni naparim ben biliyinmi tostosss :d yuvarlarim seni :KK70: ayyyyy krizzzzzzz :KK70: :KK70:
Bahale gulmekten gozlerimden yas akti valla git anam sen benim kolumu kirarsin citttttkkkktt die sakatlican senle guresemem benn yaglarim viccik viccik morarir :))))) ayyyyy karnimm buda bi sporrg

Bahale gulmekten gozlerimden yas akti valla git anam sen benim kolumu kirarsin citttttkkkktt die sakatlican senle guresemem benn yaglarim viccik viccik morarir :))))) ayyyyy karnimm buda bi sporrg
Hahahahahaahhaahh ayyyyy ne guldumm yaa yuvarlarim derkennnnn :D :D :D ayy selcosummm yaaaaaa yirim seniiiiii poncikkkkk
Akilli gozunu kapatacaktin kulagini digill :)))))))
:D senle alay ediyorum akilli :D

Hmm anladim cnm insallah cabucak halledersiniz 2.5 yil sonucta sen kendini sinava odakla takma kafana uzulme sakin gelecegin icin derslere daha cok saril.
Bende iyi ne olsun susami buyutuyos appasiii :)uykulu kusmuklu sisli gidiyooo :KK70:
Yemene dikkat et kendini yemeye verme sakin
Umarım düzelir canm benim. Yok canm yemiyom merak etme hatta hic yiyemiyorum artık.
Oyy ilk aylar hep kusmalı olur derlerdi inşallah cabucak geçer iyi besle susamımızı kuzucum

Back
X