• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menum
Kahvalti
Yeşil çay
2 kucuk karnabar kizarmasi
1 çatal salam
2 çatal peynir
1 çatal lor peynir
2 yesil zeytin
Yarim dilim kepekli ekmek
(119 kalori civarinda )
Ara ogun
Yarim avuc kuruyemis,Iki yesil elma (178 kalori civarında )
Aksam
1 haşlama patates
2 küçük karnabahar kızartmasi
2 kepce mercimek corbasi
(199 kalori civarinda)
Yanlis degilse Toplamda 496 kaloriye denk geliyo

Yarım saat plates
Su ne kadar ictim bilmiyorum malesef :/
Süpersin vala

Gelelim kendi menüme
Kahvaltı 5 zeytin, 1 kepekli ekmek
Ara
Yrşil çay, 1 hurma
Öğlen
Yarım dilim lavaş
80 gr ton balığı
Kıvırcık
Ara
1 dilim çikolata
Ara
Sütlü nescafe
1 muz
Akşam
Pancar çorbası
1 lavaş
Spor
25 dk işe yürüme, işten eve araçla geldim, 25 dk akşam sporu
2 lt su
Lavaş cok olmamış mı

Ayy inanamiyorum bu kafar mi temiz kalpli olunurr (ben)

SekerPancarii SekerPancarii seni sordum @ParteMoralll a bir baktim donmussun :KK73:
Hosgeldin cnm bidaha gitme yoksa kirbaclayacas seniii :KK74:
Canimmm hepinizi cok ozledim daha 1 hafta bile olmadi ama sanki bi sene gitmisim gibiii :KK74:hepiniz benim dostum arkadaşımsınız:KK74:

Kizlar birer lokmacikta olsa kaçamak oldu 45 dakika spor yaptım sworkit diye bir program var plates ve cardio yaptim dengeledim kacamaklarim ve yaptığım spor dengelendi reglimde başladı şişkinliğim azalmaya başladı gelsin 73 ler

Menüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, findık, üç günkurusu, domates..
Ara: şekersiz kahve..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, dört ince lahana sarma, salata, üç kaşık yoğurt..

ı gecler kızlar ne konusmussunuz bugün :KK57:öğleden sonra annemlere gittim geldim 300 den fazla mesaj birikmiş :oha:menüme gelecek olursak iyiydi taki akşama kadar :110:anam sarma yapmış :bicak:akşamda onu yidik :ruh::silah:anam yapmis calissiyii her zaman yapamiyii kızmayın bana :olamaz:

ı gecler kızlar ne konusmussunuz bugün :KK57:öğleden sonra annemlere gittim geldim 300 den fazla mesaj birikmiş :oha:menüme gelecek olursak iyiydi taki akşama kadar :110:anam sarma yapmış :bicak:akşamda onu yidik :ruh::silah:anam yapmis calissiyii her zaman yapamiyii kızmayın bana :olamaz:
:KK70:
Cok yemeseydin bari ama gitti diyet cuma tartı günü

Back
X