• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy inş yaa @ParteMoralll nediyorsun cikarmiyum eksi bi kg olsunn kizz kalktım tavugumu dogradim parcaladim yagsiz bol baharatla dimm dinleniyy pisirecem yeşil mercimek yemegide pisiyy sindi kayfaltu edicem en son 6 dan sonrada bisey yimicem reglimin 5ci gunu ise yarar ins yaaa nogluyyy artikk..
insallah verirsin ne diyim bisey diyemiyorum artik.

bende de öyle oluyor .. az yediğimiz içinde oluyor kendine göre çöümler bulacaksın ben akşam ılık süt içtimmi rahatlatıyor mesela biraz yürüdüm mü ve tereyağı yedim mi ... wc de klozet kullanıyorsan bir süre alaturka kullan

off hıc boyle sorunum yoktu benım nıye böyle oldum ki ben :( :(

Kizlarr bugun persembe bilimm siz benden azimlisiniz ama bugun lutfen bende dahil sifir kaçamak olsun nogluyyy artik bizde verelim kg hem takimimiz guclencin.. ayyyy heycan seyy ettimm
evet bugün menülerde kesinlikle kaçamak istemiyorum yarın eksi cıkanla cok fena bozuşuruz bütün hafta basbas bagırdık burda dikakt edin diye. ben geldiğimden beri ilk 3 e giremedik sorunu kendimde aramaya başladım artık fazla mı yumusak davranıyorum size karşı diye

poncikbirgelincik poncikbirgelincik tatlim masaj yap karnine ve midene rahatlatir ayrica yediklerin gazli ve kabizlik yapici seyler olmasin hatta bir sure sivi seyler tuketmeye calis corbaydi sulu yemekti falan cunku bu sartlarda senin baya kilo vermen gerekir tiroidlerone baktirdin mi hasimato olmasin sende

o zaman akşam aktarda sinameki çayı al bi seferlik onu dene bakalım
tamam hemen yanda aktar var inşallah unutmam da çıkarken alayım
bende sürekli olur nadir düzenli gider hoplarım zımplarım bol su içerim akşam süt içerim hamurdan uzak dururum zor düzelir seni çok iyi anlıyorum bu yüzden ... stres yaptıysan birşeye o da yapar
sütü deneyeyim canım bu akşam
ahh ahhh stressiz günüm gecem var mı sorsana bana :( :(

poncikbirgelincik poncikbirgelincik tatlim masaj yap karnine ve midene rahatlatir ayrica yediklerin gazli ve kabizlik yapici seyler olmasin hatta bir sure sivi seyler tuketmeye calis corbaydi sulu yemekti falan cunku bu sartlarda senin baya kilo vermen gerekir tiroidlerone baktirdin mi hasimato olmasin sende

Valla bilmiyorum canım troidlerde sorun olabilir anneminkiler de çalısmıyo ama 2 gündür maydanoz kürü yapıyorum o metabolizmayı hızlandırıyomuss bakalım etkisini görecekmiyim 1 hafta daha gideyim böyle önümüzdeki haftada devam ederse gidicem doktora cidden ben önceden cok iyi kilo verirdim artık veremiyorum
Ama bakalım pazartesi fotoğraf çekip karşılaştırıcam en azından vücudumda fark olması gerekir bu kadar spora yürüyüşe karşılık

Valla bilmiyorum canım troidlerde sorun olabilir anneminkiler de çalısmıyo ama 2 gündür maydanoz kürü yapıyorum o metabolizmayı hızlandırıyomuss bakalım etkisini görecekmiyim 1 hafta daha gideyim böyle önümüzdeki haftada devam ederse gidicem doktora cidden ben önceden cok iyi kilo verirdim artık veremiyorum
Ama bakalım pazartesi fotoğraf çekip karşılaştırıcam en azından vücudumda fark olması gerekir bu kadar spora yürüyüşe karşılık
Tatlim su da var surekli kurdu kayisili caydi falan iciyorsun bak bunlarin bilincsizce yapilmasi zarar veriyor sinemaki falan cok zararli bence sen bir doktora git sonra diyetisyene git saglikla ve guzel kilo verirsin vee en onemlisi metabolizmani bozmazsin

günaydın bayanlar
ben artık listeme göre yemeye başladım o yüzen şimdiden yazabilirim menümü
akşam eşim abur cubur almış yemedim zaten geç olmuştu o kadar da iyi gidiyodum 71 olurum diyodum. ama sabah yemiş bulundum ne yazik ki . ama olsun ya kaçamak olsun arada napayım . buna bir çözüm bulmam lazım eve sokmamam lazım zararlı şeyleri şimdi yine 1 poşet dolu duruyo ama yemicem kesinlike.:kızgın:o_O:cry::mad:
neyse menüme geliyim
sabah bir tabak abur cubur; toplamda (355)kalori
akşam dengelemek acısından hafif şeyler tercih ettim
2 haşlama yumurta
1 ince dilim kepekli ekmek
1 ince dilim salam
1 domates
4 yaprak marul,bir kaşık yagsız ton balık.toplamda (289)kalori
toplamda( 644 kalori)
yarım saat egzersiz; yarım saat bisiklet
2 lt su :KK68:

Tatlim su da var surekli kurdu kayisili caydi falan iciyorsun bak bunlarin bilincsizce yapilmasi zarar veriyor sinemaki falan cok zararli bence sen bir doktora git sonra diyetisyene git saglikla ve guzel kilo verirsin vee en onemlisi metabolizmani bozmazsin

sürekli içmiyorum ki :(
2 gündür maydanoz kürüne başladım yeşil çay ve limonuda haftada 1-2 ıcıyorum onların bi etkisi olacagını zannetmıyorum inşallah düzelir :(

ahh ahhh stressiz günüm gecem var mı sorsana bana :KK43: :KK43:
ben yediklerine bağlıyorum aslında çünkü lifli gıdalar hiç göremiyorum sende yani bagırsakalrı calıştırcak şeyler yemiyosn su sporda önemli tbi ama mesela beyaz unla yapılan hersey bagırsak tembelliği yapıyo doktorlar t.b ekmeği yiyin yada hiç ekmek yemeyin diyolar şekerli seyler esinlikle önerilmiyo sende haftada 1 veya daha fazla tatlı yiyosunsonra bütün gün oturuyoruz ona care yok malesef suyuda bi anda değil yudum yudum aralıklarla içmek gerekiyomş çay gibi yani

ahh ahhh stressiz günüm gecem var mı sorsana bana :KK43: :KK43:
hedef in dediği gibi bir doktora görün .... brde stres için gözlerini kapat nefesine odaklan burundan nefes al ağızdan yavaşta ver bende çok işe yarıyor .. bizim işin stresini anlatmama gerek yok biliyorsun

günaydın bayanlar
akşam eşim abur cubur almış yemedim zaten geç olmuştu o kadar da iyi gidiyodum 71 olurum diyodum. ama sabah yemiş bulundum ne yazik ki . ama olsun ya kaçamak olsun arada napayım . buna bir çözüm bulmam lazım eve sokmamam lazım zararlı şeyleri şimdi yine 1 poşet dolu duruyo ama yemicem kesinlike.:kızgın:o_O:cry::mad:
neyse menüme geliyim
2 haşlama yumurta
1 ince dilim salam
1 domates
toplamda( 644 kalori)
yarın cuma ve sen bugün kaçamak mı yaptın :KK57::KK57::KK57:

günaydın bayanlar
neyse menüme geliyim
2 haşlama yumurta
1 ince dilim salam
1 domates
toplamda( 644 kalori)
eşimde abur cuburu çok sever özellikle cips işten her geldiğinde elinde olur bir büyük mutlaka ..şimdilerde azalttı ama bazen çikolata gofret alıyor ben yeyim diye alma diyorum alıyor yine de iş inada bindi artık lokma almıyorum canım çok isterse çikolata bitter küçük kare alıp ağzımda tutuyorum .. kalorini dengelemişsin zaten sporda yapıyorsun - leri görürsün kısa sürede .. sworkit diye br program var içinde cardio plates esneme bölümleri var dün 45 dakika yaptım çok hoşuma gitti tvsiye ederim ilgilenirsen

Back
X