• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlarrrrrrrrrrr cooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmm
zara kaliplari dar bilirsinzzzzz eskiden 42 bile olmazdiii en son 30 almistm simdiiiiiiiiiii dedim olmaz ama deniyimmm
28 baki dedim yani 38 beden ohaaaaaa olduuuuuuuuuu az ama cook asiri rahat degl 2 3 verdimmi super olurrrrr nasil mutluymmmm bilemezsnzzzzszzzz yaaaaaaa

zara kaliplari dar bilirsinzzzzz eskiden 42 bile olmazdiii en son 30 almistm simdiiiiiiiiiii dedim olmaz ama deniyimmm
28 baki dedim yani 38 beden ohaaaaaa olduuuuuuuuuu az ama cook asiri rahat degl 2 3 verdimmi super olurrrrr nasil mutluymmmm bilemezsnzzzzszzzz yaaaaaaa
:rolleyes::KK9:tebrik ederim partisim gule gule giy :KK36:

Tebrikler canim :KK9: ah keşke bende yaşasam o mutluluğu.bi 60lari gorsem daha da motive olcam da :110:

Menum
1 yumurta
Bir dilim kepek ekmegi
zeytin,peynir,1 ince dilim salam
İki karnabar (kızartma degil)
Bir kucuk kase menemen
Akşam Saat 18:00
Bir kepce mercimek corbasi
Bol salata
Bir catal ton balıgı,1 karnabar

Yarim saat plates 2 lt su

Tebrikler canim :KK9: ah keşke bende yaşasam o mutluluğu.bi 60lari gorsem daha da motive olcam da :110:
Olursunnnnnnn inan bende en son artik o hallere donemem hayal diyorm imkansiz ne desen 6lar hatta 60 olmak derdim ama degl az kaldi cok zorlu yoldaymmm ama biticek insallah. Oyuzden sitemlerike kimse alinmasn sizi dusundugum ivin.
Saglikli besleninnnnnn olucak bu is

Back
X