- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #186.201
ben spora gidiyorumm kuzular görüşüüürüzzzahahahahah yok artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben spora gidiyorumm kuzular görüşüüürüzzzahahahahah yok artık![]()
a onu duydum ama yan etkisi çokmuş kk da okumuştum az bir kilon var yavaş yavaş gidieraçlık otu canımm bende ıse yaradı![]()
![]()
bencede sağlıklı ve yavas olması daha iyia onu duydum ama yan etkisi çokmuş kk da okumuştum az bir kilon var yavaş yavaş gidier
maleseeffff ki öyleleray evet seninkiler cok kıvıırcıkmışşş ne güzellllmaşallahh
bnm o kadar kıvırcık değil
![]()
KATILIYORUM ZARARINI GÖRENLER VARbencede sağlıklı ve yavas olması daha iyi![]()
Selam kizlar.
Doktordan geldim cok sukur her sey yolunda susamimizn. Dualarinizi eksik etmeyinnn teyselerii![]()
Nuffiun canim sigarayi kesinlikle birak yumurtaliklarina feci zarar bak bende biraktimm hersey bebek icinn ♡♥♡ben yapmıyorum ağzıma sakız atıyorum sigaraya da tekrar başladım gibi yemeyi unutuyorum
kalk kız temizlik yap sende iyice saldınEv cok karisik temizlik yapmam lazimm yapasim yok![]()
Dogru diyinnn bi dene daha vurrimm durrr kendimeekalk kız temizlik yap sende iyice saldıntemiz yerde oturman lazımmm
![]()
sen işe gitmiyo musun kuzuDogru diyinnn bi dene daha vurrimm durrr kendimee
Yavastan baslimmm bennn
Sabahta yemek yaptim ben yoruldummm hemdeee![]()
Sabah erken kalktimmm yaptim gitmedennn pisirdimmm yaaaaaaasen işe gitmiyo musun kuzu![]()
Kizlarrrrrrrrrrr cooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmm
zara kaliplari dar bilirsinzzzzz eskiden 42 bile olmazdiii en son 30 almistm simdiiiiiiiiiii dedim olmaz ama deniyimmm
28 baki dedim yani 38 beden ohaaaaaa olduuuuuuuuuu az ama cook asiri rahat degl 2 3 verdimmi super olurrrrr nasil mutluymmmm bilemezsnzzzzszzzz yaaaaaaa
Tesekkr edermmmm ay nasil mutluyummmm bilemezsnnnnnmntebrik ederim partisim gule gule giy
![]()
Tebrikler canimKizlarrrrrrrrrrr cooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmm
zara kaliplari dar bilirsinzzzzz eskiden 42 bile olmazdiii en son 30 almistm simdiiiiiiiiiii dedim olmaz ama deniyimmm
28 baki dedim yani 38 beden ohaaaaaa olduuuuuuuuuu az ama cook asiri rahat degl 2 3 verdimmi super olurrrrr nasil mutluymmmm bilemezsnzzzzszzzz yaaaaaaa
Olursunnnnnnn inan bende en son artik o hallere donemem hayal diyorm imkansiz ne desen 6lar hatta 60 olmak derdim ama degl az kaldi cok zorlu yoldaymmm ama biticek insallah. Oyuzden sitemlerike kimse alinmasn sizi dusundugum ivin.Tebrikler canimah keşke bende yaşasam o mutluluğu.bi 60lari gorsem daha da motive olcam da
![]()