- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #186.221
Dusunnsee 44 bedenn 38 bedenTebrikler canimah keşke bende yaşasam o mutluluğu.bi 60lari gorsem daha da motive olcam da
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dusunnsee 44 bedenn 38 bedenTebrikler canimah keşke bende yaşasam o mutluluğu.bi 60lari gorsem daha da motive olcam da
![]()
İnsallah bende umutluyum inaniyorum da .zaten zayiflamakta ki en onemli altin kurallardan biri de inanmakOlursunnnnnnn inan bende en son artik o hallere donemem hayal diyorm imkansiz ne desen 6lar hatta 60 olmak derdim ama degl az kaldi cok zorlu yoldaymmm ama biticek insallah. Oyuzden sitemlerike kimse alinmasn sizi dusundugum ivin.
Saglikli besleninnnnnn olucak bu is
Vaaayy demek hamaratta olabiliyosuunnSabah erken kalktimmm yaptim gitmedennn pisirdimmm yaaaaaaa![]()
Wuuuuu 38 e düştün müüüKizlarrrrrrrrrrr cooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmm
zara kaliplari dar bilirsinzzzzz eskiden 42 bile olmazdiii en son 30 almistm simdiiiiiiiiiii dedim olmaz ama deniyimmm
28 baki dedim yani 38 beden ohaaaaaa olduuuuuuuuuu az ama cook asiri rahat degl 2 3 verdimmi super olurrrrr nasil mutluymmmm bilemezsnzzzzszzzz yaaaaaaa
Karnabahar çok seviyoruz anlaşılan :) sabah çok olmuş akşam az dengelenmiş gibi olmuşMenum
1 yumurta
Bir dilim kepek ekmegi
zeytin,peynir,1 ince dilim salam
İki karnabar (kızartma degil)
Bir kucuk kase menemen
Akşam Saat 18:00
Bir kepce mercimek corbasi
Bol salata
Bir catal ton balıgı,1 karnabar
Yarim saat plates 2 lt su
Olacak olacaaakkkOlursunnnnnnn inan bende en son artik o hallere donemem hayal diyorm imkansiz ne desen 6lar hatta 60 olmak derdim ama degl az kaldi cok zorlu yoldaymmm ama biticek insallah. Oyuzden sitemlerike kimse alinmasn sizi dusundugum ivin.
Saglikli besleninnnnnn olucak bu is
Yerim ben o nohutu allah korusun onuSelam kizlar.
Doktordan geldim cok sukur her sey yolunda susamimizn. Dualarinizi eksik etmeyinnn teyselerii![]()
Bacım yıllardır içmiyorum paket bitsin artık öyle bırakırımNuffiun canim sigarayi kesinlikle birak yumurtaliklarina feci zarar bak bende biraktimm hersey bebek icinn ♡♥♡
Kaç kalori oldu bugünMenum
1 yumurta
Bir dilim kepek ekmegi
zeytin,peynir,1 ince dilim salam
İki karnabar (kızartma degil)
Bir kucuk kase menemen
Akşam Saat 18:00
Bir kepce mercimek corbasi
Bol salata
Bir catal ton balıgı,1 karnabar
Yarim saat plates 2 lt su
Dusunnsee 44 bedenn 38 beden![]()
Kesinlikleeeİnsallah bende umutluyum inaniyorum da .zaten zayiflamakta ki en onemli altin kurallardan biri de inanmak
Evewwwwt ustum zaten 38 dusmustunyazin bi kazak denedim kisa bel s beden oldu valla gomlek.olmaz belki ama olsun m de guzelVaaayy demek hamaratta olabiliyosuunn
Wuuuuu 38 e düştün müüü![]()
Olacak olacaaakkk
Sabırlı azimli olursak istedigimiz kilolara gelebilcezz![]()
tesekkurlrr kizlaaaarYerim ben o nohutu allah korusun onu
Bacım yıllardır içmiyorum paket bitsin artık öyle bırakırım
Kaç kalori oldu bugün
Süper süper süper
Kizz bacagm grmez dedim yaninda 40 da almistm anaamm soklara grdm yemnle gozlerm acildi kocaman aha boylemunter tebrik ederim seni hamisken kg verdin ayyy bebisiniz buyudu dimi sesini duydunuz digilmi allah tamamına erdirsin..
@ParteMoralll valla seni ayakta alkisliyimm ne yapip edip sabrettin sindi urununu aliyon darisi bana ins.
Ooo S bedene mi düştükKesinlikleee
Evewwwwt ustum zaten 38 dusmustunyazin bi kazak denedim kisa bel s beden oldu valla gomlek.olmaz belki ama olsun m de guzel
tesekkurlrr kizlaaaar![]()
Bu hafta sonu yine gezlemelerSabah
Yarim salatalik
Sonra dr den dondum
Iki haslanmis yumurta, domates, zeytn, salatalik,zeytinnnn, biraz kavurma
Ara
Kahveee sutlu
Aksam
Bir tabak etli bezelye
Bir kase cacik
Ve yulaf yedim biraz
Suyu sayamiorm bardak bardak icicem eve donuncede :)
Eh belkii m diyelm herzamnki gibi :) hahahaha s degliz daha ossunnnnn yaaaa yasasinnnn kilo vermeeeekOoo S bedene mi düştük![]()
Ay bende s ye düssem yaaEh belkii m diyelm herzamnki gibi :) hahahaha s degliz daha ossunnnnn yaaaa yasasinnnn kilo vermeeeek
OfofffBu hafta sonu yine gezlemelermenu guzel hiç bozmaa
Bu ne yaSabah: 2 dilim ekmek kahvaltiliklardan
ara:kahve
Ogle: 1 kase çorba 1 büyük köfte
Ara:kahve
Aksam: çorba 2 kaşık makarna![]()
kiz sen zaten 55 deglmsn ya 55 de ben %100komple s olurum bee deluAy bende s ye düssem yaaheveslendimmm