• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
1 kase nestle
Ara
Yarım elma yarım muz
Öğle yok
Ara yok
Akşam
Fırın balık 1tane yanına bol salata roka ve marul
Suyu ağzıma koymadım sanırım aklıma gelmedi leslie yapacam yapmadan önce ve içer yaparim 40 dakika yürüyüş sabah 74.10 e düşmüşüm umarım ki yarın 73 ü görürüm
Sabah az olmuş ama aksami çok beğendim :) sende su içmeye çalış canım hafta sonu niyeyse benimde hiç aklıma gelmiyo

Kahvaltı
Yarım ev yapımı tam tahıllı lavaş
1 kaşık soğanlı kıyma kavurma
3 az tuzlu zeytin
1 çay kaşığı tahin
1 tatlı kaşığı ev yapımı kahvaltılık sos
Nane
Ara
1 elma
Akşam
2 kaşık domates kavurması
2 kaşık makarna
2 kaşık susuz pancar çorbası
Marul
1 bardak kefir
Su 2 lt
Bir küçük kupa sütlü nescafe içebilirim akşam
Güllü yeşilçay
Spor
15 dakika evde hafif tempolu koşu, 40 dakika parkta spor
Menünü beğendim afiyet olsun güllü Yeşilçay Nasıl oluyor ki onu merak ettim o_O

Menum
Sabah;zeytin,peynir,
(1 er tatli kaşigi)incir ve visne receli
4 catal ciger sote
Yumurta
Ara ogun
Cok az pirasa tava ,salata turşusu
Aksam
Yarim porsiyon civarinda Sardalya
Çeri domates

Su hala iciyorum
Az geldi bana sanki ama reçeller de biri olsaydı dedim içimden bilemedim sanırım genel olarak beğeneceğim menünü :KK49:

Kuzum maşallah sende baya is yapmissin sen bozmadan devam et inat et gidicek kilolarda inşallah :dua:
Ins canim bu sefer kesin kararliyim aksam artik hic bisey yemim en gec 6-7 den sonra,ama cok uzuldumdu parte hele diyordu vucud direnc gosteriyor diye sindi cok hak veriyorum direncim kirilsinda artik bir bir yarim kg olsa nidimm raziyim. .

Hayirli aksamlar Menumu yazim
Sabah bir porsiyon biber konservesi,peynir zeytin yufka ekmek iki dilim ekmek kadar şekersiz cay
Ara küçük bi elma
Aksam pirasa yemek ispanak yemek yogurt salata
90dk yürüyüş 2,5lt su olcak
Menünü beğendim ama menüden çok sporu beğendim afiyet olsun :KK200:

Sabah: 2 dilim ekmek 2 yumurta kahvaltiliklar çay

Ara ve öğle yok

Aksam: 1 tabak k.fasulye 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt

Su içermedim bugün 2 saat yürüyüş
Tam eksi çıkmalık menü olmuş iki öğünün yeterli olduğunu düşünüyorum ben zaten canan Karatay stili gibi beğendim menünü kaptan

Bugünkü menüm
Sabah : 160 kalorilik ekmekle 2 kk beyaz peynirle ve 2 çeri domatesle bir tost yapıp yedim bir de bir büyük bardak sütlü nescafe içtim
Akşam: bir tane çok büyük levrek buğulama, levrek baya büyüktü başka bir şey yemedim o nedenle daha da bir şey yemeyi düşünmüyorum inşallah dayanabilirim yarına bir 200 300 gram vermek istiyorum
Aksam çok sade olmuş yanına bişeyler olsaymis güzel olurmuş inşallah yarına istedigin sonucu alırsın kuzum :)
Kahvaltı
Yarım ev yapımı tam tahıllı lavaş
1 kaşık soğanlı kıyma kavurma
3 az tuzlu zeytin
1 çay kaşığı tahin
1 tatlı kaşığı ev yapımı kahvaltılık sos
Nane
Ara
1 elma
Akşam
2 kaşık domates kavurması
2 kaşık makarna
2 kaşık susuz pancar çorbası
Marul
1 bardak kefir
Su 2 lt
Bir küçük kupa sütlü nescafe içebilirim akşam
Güllü yeşilçay
Spor
15 dakika evde hafif tempolu koşu, 40 dakika parkta spor
Güzel kuzum sende 2 öğün yapmışsın bugün herkes aynı :) o çorba nasıl oluyo ki ilk defa duydum ben
Menum
Sabah;zeytin,peynir,
4 catal ciger sote
Yumurta
Ara ogun
Aksam
Çeri domates

Su hala iciyorum
Güzel canım doyurucu gibi duruyo menüler e bol bol salata ve yoğurt eklemeyi unutmuyoruz :KK51:

Ins canim bu sefer kesin kararliyim aksam artik hic bisey yemim en gec 6-7 den sonra,ama cok uzuldumdu parte hele diyordu vucud direnc gosteriyor diye sindi cok hak veriyorum direncim kirilsinda artik bir bir yarim kg olsa nidimm raziyim. .
Olur kuzum yavaş yavaş ve saglikli zayiflamaya çalışıyoruz hepimiz üzülme sen Kıyamam ben sana :KK15:

Sabah
1 kase nestle
Ara
Yarım elma yarım muz
Öğle yok
Ara yok
Akşam
Fırın balık 1tane yanına bol salata roka ve marul
Suyu ağzıma koymadım sanırım aklıma gelmedi leslie yapacam yapmadan önce ve içer yaparim 40 dakika yürüyüş sabah 74.10 e düşmüşüm umarım ki yarın 73 ü görürüm
Biraz garip geldi menün akşamı çok sevdim ama sabahı hiç sevmedim akşam bol bol su içersen eksi çıkarsın gibi geliyor bana görürsün 73 ü inşallah :KK200::KK49:

SPOR LİSTESİ(27/06)

PEMBE TAKİM
(120)Hedef52:60+30+30+20+60+120

(283)ParteMoralll:100dk+25+53+40+65+20
(340 )Senad:35+55+30+90+60+70
(270)selcanmehmetcan120+60+90

MOR TAKİM
(585)Poncikbirgelincik:100+50+80+25+50+120+25+25+110
(45)Htc71: 45
(275)Nuffiun:50+40+45+20+120
(255) elaalemi: 75+50+75+55

PEMBE TAKİM:1210
MOR TAKIM:1160

Tam eksi çıkmalık menü olmuş iki öğünün yeterli olduğunu düşünüyorum ben zaten canan Karatay stili gibi beğendim menünü kaptan
Tamamen vakitsizlikten kuzum yoksa yerim ben aralarda bişeyler allah tan evde degildim bugün de yiyemedim :D ama ben çok şiş hissediyorum artı çıkabilirm yarın karnim baya şiş o_O

Karadenizliler bilir, karalahana çorbası:))
İçinde mısır unu vs. Olduğundan oldukça doyurucu ve besleyici. O nedenle yeşillik olmasına rapmen iki kaşık yedim:))

Aksam çok sade olmuş yanına bişeyler olsaymis güzel olurmuş inşallah yarına istedigin sonucu alırsın kuzum :)

Güzel kuzum sende 2 öğün yapmışsın bugün herkes aynı :) o çorba nasıl oluyo ki ilk defa duydum ben

Güzel canım doyurucu gibi duruyo menüler e bol bol salata ve yoğurt eklemeyi unutmuyoruz :KK51:

SPOR LİSTESİ(27/06)

PEMBE TAKİM
(320)Hedef52:60+30+30+20+60+120

(303)ParteMoralll:100dk+25+53+40+65+20
(365 )Senad:35+55+30+90+60+70+25
(270)selcanmehmetcan120+60+90

MOR TAKİM
(585)Poncikbirgelincik:100+50+80+25+50+120+25+25+110
(45)Htc71: 45
(275)Nuffiun:50+40+45+20+120
(255) elaalemi: 75+50+75+55

PEMBE TAKİM:1258
MOR TAKIM:1160

Bugünkü menüm
Sabah : 160 kalorilik ekmekle 2 kk beyaz peynirle ve 2 çeri domatesle bir tost yapıp yedim bir de bir büyük bardak sütlü nescafe içtim
Akşam: bir tane çok büyük levrek buğulama, levrek baya büyüktü başka bir şey yemedim o nedenle daha da bir şey yemeyi düşünmüyorum inşallah dayanabilirim yarına bir 200 300 gram vermek istiyorum
Menun güzel canim karatay diyetmi yapiyorsun sen evlimydin canim

Tamamen vakitsizlikten kuzum yoksa yerim ben aralarda bişeyler allah tan evde degildim bugün de yiyemedim :KK70: ama ben çok şiş hissediyorum artı çıkabilirm yarın karnim baya şiş o_O
Su tutmuş olabilir su içmeyince vücut tutuyor suyu inşallah eksi çıkarsın yarın bana öyle olur gibi geldi listeden :KK52:

Canim sen hep nane yiyorsun ya oylesinemi bi bildigin mi var bidee gullu yesilcay nasil menun guzel bu araada
Ben naneye aşığım:KK200::KK200: gerçekten çok seviyorum:eek:aslında olayın özeti şu ben eskiden çok yeşillik yemezdim. Kendime kural koydum. her öğün ne yersem yiyeyim yeşil bir şey olacak tabağımda diye. Kahvaltıda da en sevdiğim yeşillik naneyi yiyorum:) evde olmazsa (ki nadiren olmaz) marul yiyorum:))

Yeşil çayda bu, muhteşem bir lezzet tavsiye ederim:))
IMG_3696.webp
Resim bana ait değil, internetten buldum.

Menum
Sabah;zeytin,peynir,
4 catal ciger sote
Yumurta
Ara ogun
Aksam
Çeri domates

Su hala iciyorum
Turşular, sardalyalar susatır tabii:)) bence hareket de varsa gayet güzel:)

Back
X