- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #186.661
Kizlar haftaya eksi 500 le basliyorum gitsin kilolar yaz gelmeden![]()

cok iyi canım hafta sonu cok sıkı tutmuşsun belli ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar haftaya eksi 500 le basliyorum gitsin kilolar yaz gelmeden![]()
tatlım bu hafta listeye giriyormuyum cuma dan bugüne 400 gr gitti regli önceme döndüm ...kızlar geçen hafta ilk 3 e girdik ama diğer takımların ortalaması kötüydü o yğzden yani sakın cok zayıfladık falan diye düşünmeyin
bu hafta cok sıkı tutmamız lazım diğer takımlar eminim cok cok iyi sonuclala gelicek bu cuma![]()
tebriklerKizlar haftaya eksi 500 le basliyorum gitsin kilolar yaz gelmeden![]()
Evet bencedekızlar geçen hafta ilk 3 e girdik ama diğer takımların ortalaması kötüydü o yğzden yani sakın cok zayıfladık falan diye düşünmeyin
bu hafta cok sıkı tutmamız lazım diğer takımlar eminim cok cok iyi sonuclala gelicek bu cuma![]()
Ya misafirim vardi kv kp eltim kaynim 5 dk oturmadim cok hareketliydim sagolsun eltim de oturdugu yerden kalkmadi cumadan pazara kadar kendini buyuttu sormayin cok sinirliyim
cok iyi canım hafta sonu cok sıkı tutmuşsun belli ki![]()
Sagol cnm darisi basina olsun insallahtebrikler![]()
ay nası geçti kuzuum günaydınnn![]()
Teşekkür ederim kızlar..çocuk fazlaydı o yüzden bol hareketli geçti..az biseyler yedim ama çok abartmadim tadımlik yani..NİCE YAŞLARI OLSUN MELEĞİNİN
herşeyden yemen lazım yoksa daha cok uğraşırsın bu sorunla![]()
ay gıcık olurum gelipte yerinden kalkmayanlara hizmet bekleyenlere .. amcamın hanımı öyle suyu bile kalkıp almazY
Ya misafirim vardi kv kp eltim kaynim 5 dk oturmadim cok hareketliydim sagolsun eltim de oturdugu yerden kalkmadi cumadan pazara kadar kendini buyuttu sormayin cok sinirliyim
olacak inşallah tatlim ilk tartiya çıktığımda- 400 gösterdi ben şaşırdımartık cumaya bi -500 olur bu
kuzuum hedefine de az kaldı
![]()
D
olsun olsun bu vermelerin almaları da olcak keyfini cıkart
![]()
Evet bacak cok zor gidiyo ama aslinda gidiyo.Bende basenlerimden kaybediyorum hep onlar olmasa gerisinde bir şey yok aslında hep en son gider oralar diyorlar insan nereden kilo alıyorsa ilk en son oradan verir diye bir şeyler okumuştum ama ne kadar doğrudur bilemedim
Iyice genisllereve velespit mi alsam
sende spor yapıyosun kilon az daha insin arttırırsın incecik olursun![]()
karisim boyle olmuyo ben karisim yiyorum ama bu degisik galiba.Eki Görüntüle 1962900 Şoyle bisey buldum evde bence bu yulaf kepegi ama karışım sadece yulaf degilyani oyleydi heralde
yidim kahvaltida bununla krep yapip
![]()
inşallah canım :))60lardan düştün ya gerisi gelir artık kuzum zamanla![]()
Evetttttttttttttt ilk zamanlar 87 di belim sanirim 85 de olabilir sagol kuzucum
Ne bilim bi bakimda giderim herhal böyle devam eder se yok canim bu yoldan donmek yok gercekten istiyorum kg vermeyi ve bir an once tedaviye başlama yi bu hafta sali ve cumayi bir atlatiyim mevlut okutturacagim evde sporlarimida akksatmayi düşünmüyorum bugun tizlik yapacagim sindi birde hapi bugun icmiyecegim yarinda karnimda hareketlenme var eksi olmak istiyorum devammm yola kaptanndoktora mı gitsen kuzum.. cumaya kadar bi bakalım ama izine ayrılırsan dha cok salcaksın gibi hissediyorum ben o yüzden pekte istemiyorum