• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar geçen hafta ilk 3 e girdik ama diğer takımların ortalaması kötüydü o yğzden yani sakın cok zayıfladık falan diye düşünmeyin :deli:
bu hafta cok sıkı tutmamız lazım diğer takımlar eminim cok cok iyi sonuclala gelicek bu cuma :eek:
tatlım bu hafta listeye giriyormuyum cuma dan bugüne 400 gr gitti regli önceme döndüm ...

Y

Ya misafirim vardi kv kp eltim kaynim 5 dk oturmadim cok hareketliydim sagolsun eltim de oturdugu yerden kalkmadi cumadan pazara kadar kendini buyuttu sormayin cok sinirliyim
ay gıcık olurum gelipte yerinden kalkmayanlara hizmet bekleyenlere .. amcamın hanımı öyle suyu bile kalkıp almaz

:KK9::KK9::KK9: artık cumaya bi -500 olur bu :KK19: kuzuum hedefine de az kaldı:KK33:
olacak inşallah tatlim ilk tartiya çıktığımda- 400 gösterdi ben şaşırdım:KK57: 2 kere daha tartildim çok çıkanı baz aldım bide :KK73:cumaya kadar tartilmiycam durabilirsem :KK70:inşallah bu hafta güzel bi eksiyle gelicem

Bende basenlerimden kaybediyorum hep onlar olmasa gerisinde bir şey yok aslında hep en son gider oralar diyorlar insan nereden kilo alıyorsa ilk en son oradan verir diye bir şeyler okumuştum ama ne kadar doğrudur bilemedim
Evet bacak cok zor gidiyo ama aslinda gidiyo.
Yaklasik 20cm inceldi basenlerim:sus::sus::sus::oha: ee demek iniyomus hedef kiloya inince iyice bacak calismak lazim ben simdiden ic bacak calisiyorum basende.
eve velespit mi alsam :sus::sus:
sende spor yapıyosun kilon az daha insin arttırırsın incecik olursun:KK8:
Iyice genisller :P :D insallah baby
Eki Görüntüle 1962900 Şoyle bisey buldum evde bence bu yulaf kepegi ama karışım sadece yulaf degil:deli:yani oyleydi heralde:KK53: yidim kahvaltida bununla krep yapip:rapci:
karisim boyle olmuyo ben karisim yiyorum ama bu degisik galiba.
Sana afiyrt olsn bebikkkkk:KK15:

:110::110:doktora mı gitsen kuzum.. cumaya kadar bi bakalım ama izine ayrılırsan dha cok salcaksın gibi hissediyorum ben o yüzden pekte istemiyorum
Ne bilim bi bakimda giderim herhal böyle devam eder se yok canim bu yoldan donmek yok gercekten istiyorum kg vermeyi ve bir an once tedaviye başlama yi bu hafta sali ve cumayi bir atlatiyim mevlut okutturacagim evde sporlarimida akksatmayi düşünmüyorum bugun tizlik yapacagim sindi birde hapi bugun icmiyecegim yarinda karnimda hareketlenme var eksi olmak istiyorum devammm yola kaptann

Back
X