- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #186.681
Yaaaaaa kiskandim valla maşallah maşallah sana :)))Kizlar haftaya eksi 500 le basliyorum gitsin kilolar yaz gelmeden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaa kiskandim valla maşallah maşallah sana :)))Kizlar haftaya eksi 500 le basliyorum gitsin kilolar yaz gelmeden![]()
Sen bozmaa o duzelir merak etme. Bozma bol su ic. Gece yatarken kayisi cayi ic bence gece calistirir sabaha cikarsin belki cnmNe bilim bi bakimda giderim herhal böyle devam eder se yok canim bu yoldan donmek yok gercekten istiyorum kg vermeyi ve bir an once tedaviye başlama yi bu hafta sali ve cumayi bir atlatiyim mevlut okutturacagim evde sporlarimida akksatmayi düşünmüyorum bugun tizlik yapacagim sindi birde hapi bugun icmiyecegim yarinda karnimda hareketlenme var eksi olmak istiyorum devammm yola kaptann
Sagol csnim hakkat inattlastim bozmucam dyetimi resmen senmi benmi diyi vucut aksam yatarken 10gibi yedim kaysi bol su ictim sabahta ac karnına iki uc aldim su ictim ins faydasi olur birkamicagim kacamak yokk inanin baktimki cumada ayni cikarsam artık caresine bakin ..Sen bozmaa o duzelir merak etme. Bozma bol su ic. Gece yatarken kayisi cayi ic bence gece calistirir sabaha cikarsin belki cnm
evet kuzum listedesin eğer hiç bıraktatlım bu hafta listeye giriyormuyum cuma dan bugüne 400 gr gitti regli önceme döndüm ...
sizde mi kaldılar ki kuzumY
Ya misafirim vardi kv kp eltim kaynim 5 dk oturmadim cok hareketliydim sagolsun eltim de oturdugu yerden kalkmadi cumadan pazara kadar kendini buyuttu sormayin cok sinirliyim
EĞER HİÇ ..evet kuzum listedesin eğer hiç bırak
sizde mi kaldılar ki kuzum
olacak inşallah tatlim ilk tartiya çıktığımda- 400 gösterdi ben şaşırdım2 kere daha tartildim çok çıkanı baz aldım bide
cumaya kadar tartilmiycam durabilirsem
inşallah bu hafta güzel bi eksiyle gelicem
valla mı ben bacaklara iyi geliyo sanıyodumEvet bacak cok zor gidiyo ama aslinda gidiyo.
Yaklasik 20cm inceldi basenlerimee demek iniyomus hedef kiloya inince iyice bacak calismak lazim ben simdiden ic bacak calisiyorum basende.
Iyice genisller![]()
insallah baby
karisim boyle olmuyo ben karisim yiyorum ama bu degisik galiba.
Sana afiyrt olsn bebikkkkk![]()
Ne bilim bi bakimda giderim herhal böyle devam eder se yok canim bu yoldan donmek yok gercekten istiyorum kg vermeyi ve bir an once tedaviye başlama yi bu hafta sali ve cumayi bir atlatiyim mevlut okutturacagim evde sporlarimida akksatmayi düşünmüyorum bugun tizlik yapacagim sindi birde hapi bugun icmiyecegim yarinda karnimda hareketlenme var eksi olmak istiyorum devammm yola kaptann
eğer hiç bırakmam dersen uzun süre bizimle kalıcaksn olcaktı devamıEĞER HİÇ ..
YOK CANIM BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM SADECE 69 A İNDİĞİMDE TEDAVİM BAŞLAYABİLİR O DÖNEMDE SABİT KİLODA KALMYA ÇALIŞIRIM YÜRÜŞE DEVAM EDERİM BAŞTAN SÖYLEYİMeğer hiç bırakmam dersen uzun süre bizimle kalıcaksn olcaktı devamı![]()
kür falan yap en iyisi detoks metoks ne varsa :) uzlme kizzzSagol csnim hakkat inattlastim bozmucam dyetimi resmen senmi benmi diyi vucut aksam yatarken 10gibi yedim kaysi bol su ictim sabahta ac karnına iki uc aldim su ictim ins faydasi olur birkamicagim kacamak yokk inanin baktimki cumada ayni cikarsam artık caresine bakin ..(
dalga geciyorum arastir :)valla mı ben bacaklara iyi geliyo sanıyodum![]()
69 a bi düşte kuzum sonra eminim biraz daha zayıflamak isticeksinYOK CANIM BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM SADECE 69 A İNDİĞİMDE TEDAVİM BAŞLAYABİLİR O DÖNEMDE SABİT KİLODA KALMYA ÇALIŞIRIM YÜRÜŞE DEVAM EDERİM BAŞTAN SÖYLEYİM![]()
kür falan yap en iyisi detoks metoks ne varsa :) uzlme kizzz
dalga geciyorum arastir :)
@sarraftı kuzumKızlar spor listesine girmek isteyen birisi daha vardı kimdi o acaba?
SON HEDEFİM 59 FALAN DİYORDUM AMA SİZ 52LERDEN BAHSEDİNCE İŞTAHIM KABARIYOR 55 CVARI SON HEDEFİM OLUR69 a bi düşte kuzum sonra eminim biraz daha zayıflamak isticeksin![]()
dikkat etmiyo musun sennn nası hasta olduunnKarnim cok agiruyor sancili sancili usuttum ben![]()
açıkçası kolay olmıcak ona emin olabilirsin ama sonucu cook güzel olcak eminimmmSON HEDEFİM 59 FALAN DİYORDUM AMA SİZ 52LERDEN BAHSEDİNCE İŞTAHIM KABARIYOR 55 CVARI SON HEDEFİM OLUR55 E NASIL DÜŞECEKSEM
![]()