• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne bilim bi bakimda giderim herhal böyle devam eder se yok canim bu yoldan donmek yok gercekten istiyorum kg vermeyi ve bir an once tedaviye başlama yi bu hafta sali ve cumayi bir atlatiyim mevlut okutturacagim evde sporlarimida akksatmayi düşünmüyorum bugun tizlik yapacagim sindi birde hapi bugun icmiyecegim yarinda karnimda hareketlenme var eksi olmak istiyorum devammm yola kaptann
Sen bozmaa o duzelir merak etme. Bozma bol su ic. Gece yatarken kayisi cayi ic bence gece calistirir sabaha cikarsin belki cnm

Sen bozmaa o duzelir merak etme. Bozma bol su ic. Gece yatarken kayisi cayi ic bence gece calistirir sabaha cikarsin belki cnm
Sagol csnim hakkat inattlastim bozmucam dyetimi resmen senmi benmi diyi vucut aksam yatarken 10gibi yedim kaysi bol su ictim sabahta ac karnına iki uc aldim su ictim ins faydasi olur birkamicagim kacamak yokk inanin baktimki cumada ayni cikarsam artık caresine bakin .. :((

tatlım bu hafta listeye giriyormuyum cuma dan bugüne 400 gr gitti regli önceme döndüm ...
evet kuzum listedesin eğer hiç bırak
Y

Ya misafirim vardi kv kp eltim kaynim 5 dk oturmadim cok hareketliydim sagolsun eltim de oturdugu yerden kalkmadi cumadan pazara kadar kendini buyuttu sormayin cok sinirliyim
sizde mi kaldılar ki kuzum

olacak inşallah tatlim ilk tartiya çıktığımda- 400 gösterdi ben şaşırdım:KK57: 2 kere daha tartildim çok çıkanı baz aldım bide :KK73:cumaya kadar tartilmiycam durabilirsem :KK70:inşallah bu hafta güzel bi eksiyle gelicem

maşallah dde maşallah sana bak nazar değmesin :D ben hergün tartılıcam yine bana öylesi yarıyo cünkü

Evet bacak cok zor gidiyo ama aslinda gidiyo.
Yaklasik 20cm inceldi basenlerim:sus::sus::sus::oha: ee demek iniyomus hedef kiloya inince iyice bacak calismak lazim ben simdiden ic bacak calisiyorum basende.

Iyice genisller :p :KK70: insallah baby
karisim boyle olmuyo ben karisim yiyorum ama bu degisik galiba.
Sana afiyrt olsn bebikkkkk:KK15:
valla mı ben bacaklara iyi geliyo sanıyodum:KK53:

Ne bilim bi bakimda giderim herhal böyle devam eder se yok canim bu yoldan donmek yok gercekten istiyorum kg vermeyi ve bir an once tedaviye başlama yi bu hafta sali ve cumayi bir atlatiyim mevlut okutturacagim evde sporlarimida akksatmayi düşünmüyorum bugun tizlik yapacagim sindi birde hapi bugun icmiyecegim yarinda karnimda hareketlenme var eksi olmak istiyorum devammm yola kaptann

evetttt sen vazgeçmezsen gidicek o kilolar elbet ve tedavin daha sağlıklı ilerlicek o zaman da:KK60:

Sagol csnim hakkat inattlastim bozmucam dyetimi resmen senmi benmi diyi vucut aksam yatarken 10gibi yedim kaysi bol su ictim sabahta ac karnına iki uc aldim su ictim ins faydasi olur birkamicagim kacamak yokk inanin baktimki cumada ayni cikarsam artık caresine bakin .. :KK43:(
kür falan yap en iyisi detoks metoks ne varsa :) uzlme kizzz

valla mı ben bacaklara iyi geliyo sanıyodum:KK53:
dalga geciyorum arastir :)

YOK CANIM BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM SADECE 69 A İNDİĞİMDE TEDAVİM BAŞLAYABİLİR O DÖNEMDE SABİT KİLODA KALMYA ÇALIŞIRIM YÜRÜŞE DEVAM EDERİM BAŞTAN SÖYLEYİM :KK49::KK49:
69 a bi düşte kuzum sonra eminim biraz daha zayıflamak isticeksin:süslü::süslü:

Back
X