• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben eskiden 3ü bir arada sekerli kahveler varya ona 6 tane seker atardim:oha: sonra evlendim esim cayi sekersiz iciyodu sende icsene dedi cayi pek sevmezdim zaten onun yaninda sekersiz ice ice alıştım ve cayi daha cok sever oldum :eğlence: hic bi icecegime seker atmimm simdi de:eğlence:
ben hep az şekerli içiyodum herşeyi :eek: hele sütte hiç şeker attıgımı hatırlamam şimdi bende herseyi şekersiz içiyorum bnm babam şekersiz içiyo onu örnek aldım galiba:KK46:şekersiz daha güzel dimi :KK8::KK8:

ben hep az şekerli içiyodum herşeyi :eek: hele sütte hiç şeker attıgımı hatırlamam şimdi bende herseyi şekersiz içiyorum bnm babam şekersiz içiyo onu örnek aldım galiba:KK46:şekersiz daha güzel dimi :KK8::KK8:
Aynen kiz hele kahveyi ben sekerli hic icemiyim acı aci olacak acikl kahve oldugunu anlicam:KK8:

Ekmek yemedigimden oldu hep bunlar:KK70::KK70:
Ben olimmmmm ozamnnn:ruh:
öncden kahve yanına lokum alırdım kocaman yada çikolata hiç sekr aramazdm ama şimdi kaşıgın ucuyla atıyorm minickkk:eek:
:eek::eek:

Cemkirmem sen dadlussuunnn :KK200::halay:
aaaaâaa yirim seniii:KK200:

Ben eskiden 3ü bir arada sekerli kahveler varya ona 6 tane seker atardim:oha: sonra evlendim esim cayi sekersiz iciyodu sende icsene dedi cayi pek sevmezdim zaten onun yaninda sekersiz ice ice alıştım ve cayi daha cok sever oldum :eğlence: hic bi icecegime seker atmimm simdi de:eğlence:
:oha::oha: bn onu oyle iciyodum. Ama norml kahve cay 2sekerdi son 1 simdi sifir alistimmmmmmm:KK50:

Günaydın kızlar..
Kahvaltımı yaptım 10 gibi spora gidicem..
Dun ben fazlasiyla kaçamak yaptım kızlar hani pasta börek falan da değil bildiğiniz sinirden ne varsa yedim..nasıl telafi edic3m yardim kızlaarrr..

Ben olimmmmm ozamnnn:ruh:
:eek::eek:

aaaaâaa yirim seniii:KK200:

:oha::oha: bn onu oyle iciyodum. Ama norml kahve cay 2sekerdi son 1 simdi sifir alistimmmmmmm:KK50:
Sen iyi dayaniyon hep protein alimina kiz benim bunye sevmedi basim agridi butun gün:dua:halbuki cok severim et tavuk yimirta :kk77: ben azaltarak gitmedim birden kestim sekeri:oha:sok etkisi yarattim kendime:D

Iste aynen oyle bisii ben cemkiriyom o alttan aliyor sanki alttan almasa cemkirse rahatlicamm psikopatmiyim neyimmm :KK70:
Dün benim çemkirmeye kimse de yoktu sinirden yidim de yidim:KK70:olsun sen hamilesin ne dersen herkes alttan alacak çekcekler nazını bu böyle..:anneadayı:

Günaydın kızlar..
Kahvaltımı yaptım 10 gibi spora gidicem..
Dun ben fazlasiyla kaçamak yaptım kızlar hani pasta börek falan da değil bildiğiniz sinirden ne varsa yedim..nasıl telafi edic3m yardim kızlaarrr..
bebeğim niye yaptııınnn :( bak listeye girmene az kaldı :olamaz:

Kahveyi cok sevimm ya hic icmedim ben filtre gayfe:oha: makinasini alirsan bide bağa al:KK70::KK70:
evlendikten sonra anca alırım ben şimdi beyaz esyalarımı alcam anca ona yetmiii :D:D:D: ban içmeye gelirsiniz size filtre kahve yaparım zenginler gibi içeriz:KK8::KK8:

bebeğim niye yaptııınnn :KK43: bak listeye girmene az kaldı :olamaz:
Evet büyük hata yaptım..tam işler bitti kızımi da alıp yürüyüşe çıkıcam hop anneme yine misafir hem de yatılı..haydiii git oraya gece 12 ye kadar iş güç yemek..1 haftadır böyle..hiç düzen kuramadım yani..misafiri severim evet ama bir haftadır olunca afakanlar bastı..

Dünkü menüm;
Sabah: Erimiş peynir, 1 tane haşlanmış yumurta, 1 dilimden az tb ekmeği
Öğlen: 1 kase tavuk çorbası, 1 porsiyon tavuk kavurma
Akşam: 1 tabak zeytinyağlı ıspanak 2 yk yoğurt

aralarda çay içtim şekersiz sabah aç karnına maydanoz kürü iciyorum

Ve kızlar bu menüye +100 çıktım :oha:
61,6 kiloyum sporada gitmedim sadece yürüdüm akşam yemeğimi geç yedim belki o etki etmiştir ve bugün 5 gün oldu tuvalete çıkamadığım :oha: Dün akşam kayısı alıp akşamdan koyup suyunu icip yicektim ama aklımdan cıktı :KK43: bugün eve giderken kesin alıcam:bicak:

Evet büyük hata yaptım..tam işler bitti kızımi da alıp yürüyüşe çıkıcam hop anneme yine misafir hem de yatılı..haydiii git oraya gece 12 ye kadar iş güç yemek..1 haftadır böyle..hiç düzen kuramadım yani..misafiri severim evet ama bir haftadır olunca afakanlar bastı..
ben yatılı misafir pek sevmiyorum yaa cok yakın olması lazm :110: uzak olunca cok hazırlık istiyo sürekli ilginemek istiyo :kusmuk:

aynen canım dogru hatırlıyosun

hergün hergün liste paylaşıcaz galiba bu gidişle:olamaz:

sanada başarılar canım listeden ayrılıyosun sanırım.umarım bireysel larak ta zayıflamaya devam edersin
hafif beslenmekten kastın kalori sayarak beslenmekse eğer ben SchonerDuft SchonerDuft a da söyledim defalarca az besleniyosun diye sende az yetersiz besleniyosun o hafif değil saglıksız oluyo ayrıca kaçamak yapıyosun evet ama senin gibi poncik te kaçamak yapıyo ona da söyleniyoruz ama hiç senin gibi tepki vermedi yeri geliyo ben bile tepkilere maruz kalıyorum burda yediklerimden dolayı ama kimseyi terslenmiyorm uyumlu olmak lazım bıraz
ben 1000 kaloriye çıkardım hakkım 1200 çok dayanamadığım zaman 1200 .....sonra yemek görünce can çekişiyorum gerek yok geçen haftadan da kilo veremedim zaten ... tecrübelerden faydanalım ama dimi :D

Dünkü menüm;
Sabah: Erimiş peynir, 1 tane haşlanmış yumurta, 1 dilimden az tb ekmeği
Öğlen: 1 kase tavuk çorbası, 1 porsiyon tavuk kavurma
Akşam: 1 tabak zeytinyağlı ıspanak 2 yk yoğurt

aralarda çay içtim şekersiz sabah aç karnına maydanoz kürü iciyorum

Ve kızlar bu menüye +100 çıktım :oha:
61,6 kiloyum sporada gitmedim sadece yürüdüm akşam yemeğimi geç yedim belki o etki etmiştir ve bugün 5 gün oldu tuvalete çıkamadığım :oha: Dün akşam kayısı alıp akşamdan koyup suyunu icip yicektim ama aklımdan cıktı :KK43: bugün eve giderken kesin alıcam:bicak:
+600 ne demek :ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:

Back
X